021-86095462
9:00 تا 18:00
طلاق از جمله موضوعات حقوقی است که در صورت عدم موفقیت آن در دادگاه بدوی و عدم حصول نتیجه مطلوب در دادگاه اولیه حداقل دو مرحله قابل اعتراض (تجدیدنظر خواهی و فرجامخواهی) است (اگر رای اولیه غیابی باشد حکم طلاق قابل واخواهی هم هست).طلاق به درخواست زن (زوجه) معمولاً مطابق یک رویه قدیمی مستنبط از حقوق شرعی، با مقاومت قاضی و مرجع رسیدگی مواجه می شود و نتیجه بخش بودن آن سخت و دشوار است مگر اینکه یک وکیل خوب و متخصص و با تجربه شما را همراهی نماید.در ادامه یک نمونه لایحه اعتراض به حکم دادگاه بدوی در خصوص طلاق به درخواست زن (زوجه) که توسط وکلای دفتر وکالت دادگران حامی نگارش یافته است جهت اطلاع و استحضار مخاطبان گرامی تقدیم می گردد.
نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی طلاق از طرف زوجه
اطلاع از دلایل 9 گانه طلاق به درخواست زن – زوجه
بسمه تعالی
ریاست و مستشاران محترم دادگاه تجدید نظر استان تهران
احتراما اینجانب مسعود محمدی به وکالت از خانم ناهید…. در مقام تجدید نظر خواهی از دادنامه شماره ….. صادره از شعبه 267 دادگاه خانواده دو تهران که حکم به بطلان دعوای طلاق زوجه صادر نموده است مراتب زیر را به استحضار می رسانم:
1- موکل و زوج در تاریخ 25/09/1376 با یکدیگر ازدواج نمودند که حاصل این ازدواج دو دختر کبیر می باشد که هر دو از دایره حضانت خارج می باشند.
2- زوج از سال 90 تا زمانی که زندگی مشترک را ترک نمود به مدت 9 سال در منزل متعلق به زوجه زندگی می کرده و هیچ منزلی برای سکونت زوجه و فرزندان خود فراهم ننموده است.
3- در طی سال های زندگی مشترک زوج بصورت مکرر با موکل مشاجره و قهر می نموده است و حتی گاهی بیش از شش ماه با زوجه قهر می کرده است تا این که نهایتا در خرداد ماه سال 99 در پی اختلافی که با زوجه پیدا می کند منزل مشترک را به قهر ترک می نماید و تا کنون بیش از 11 ماه است که از ترک زندگی مشترک توسط زوج می گذرد و مستندا به استشهادیه پیوست لایحه، شهود نیز در این خصوص حاضر به ادای شهادت می باشند.(پیوست شماره یک)
4- پس از گذشت بیش از 6 ماه از ترک زندگی مشترک توسط زوج و با طرح دعوای طلاق توسط موکل به استناد ترک زندگی مشترک، زوج که از زمان تشدید اختلافات و ترک منزل، در منزل مادرش سکونت نموده بود و هیچ خبری از وی نبوده است، با دریافت دادخواست طلاق زوجه به استناد ترک زندگی مشترک، برای توجیه اقدام خود در ترک زندگی مشترک ، با معرفی منزل مادرش برای زندگی و سکونت، اقدام به طرح دعوای الزام به تمکین می نماید که حکم الزام به تمکین زوجه منوط به فراهم شدن زمینه تمکین از جمله مسکن و اثاث البیت متناسب با شان زوجه می گردد و همچنین به موجب همین رای، اثر این حکم نسبت به اینده بوده و دلیلی بر نشوز زوجه در گذشته نمی باشد. (پیوست شماره دو)
5- از آن جا که این زوج بوده که زندگی مشترک را به قهر ترک نموده بوده و بیش از شش ماه از ترک زندگی مشترک توسط زوج می گذشته است فلذا ماده 8 بند ب شروط عقدنامه که مقرر داشته: ” در صورتی که زوج 6ماه متوالی زندگی مشترک را ترک نماید زوجه وکالت بلاعزل با حق توکیل به غیر می یابد که خود را مطلقه نماید” محقق گردیده است و اقدام بعدی زوج در طرح دعوای الزام به تمکین ولو این که منجر به صدور حکم الزام به تمکین گردد نمی تواند وکالت بلاعزلی که محقق گردیده است را ساقط نماید. کما این که در دادنامه صادره در خصوص الزام به تمکین زوجه نیز قاضی محترم مقرر داشته اثر این حکم نسبت به آینده است و دلیل بر نشوز زوجه در گذشته نیست. و با توجه به این که زوج منزل مادرش را بعنوان محل سکونت معرفی نموده بوده قاضی محترم اجرای حکم را منوط به فراهم نمودن مسکن و اثاث البیت متناسب با شان زوجه نموده است.
اما دادگاه محترم بدوی بدون توجه به خواسته زوجه که طلاق به استناد ترک زندگی مشترک و عسر و حرج ناشی از آن بوده است و نیز بدون در نظر گرفتن مدارک ابرازی زوجه و استشهادیه ضمیمه دادخواست، حکم به بطلان دعوا صادر نموده است.
نظر به مراتب فوق و باعنایت به اولا سابقه اختلافات شدید و طولانی زوجین و ثانیا ترک زندگی مشترک برای بیش از شش ماه متوالی از سوی زوج و عسر حرج ناشی از آن و ثالثا تنفر و کراهت شدید زوجه نسبت به زوج به جهت بی مسئولیتی و عدم تعهد نسبت به زندگی مشترک به نحوی که بنا به گفته ی زوجه حاضر است بمیرد ولی دیگر با زوج زندگی نکند تا جایی که حاضر است با بذل 20 سکه از مهریه مافی القباله خود را مطلقه نماید و مستندا به ماده 348 قانون آیین دادرسی مدنی نقض دادنامه بدوی و صدور حکم به طلاق زوجه مستدعی می باشد.
با تشکر و تجدید احترام
راه های تماس و مشاوره با وکیل متخصص دعاوی خانواده
اطلاع از راه های شکایت و اعتراض به حکم طلاق
Name (required)
Email (required)
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز
در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری و وکیل متخصص، جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.
موسسه حقوقی دادگران حامی (دفتر وکالت دادگران) از سال 1384 با همکاری جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاه تهران (حقوقدانان دارای پروانه وکالت دادگستری) تاسیس شد و تا به امروز با هدف قبول وکالت و اعطای مشاوره حقوقی به هموطنان ایرانی سراسر دنیا و خارجیان مقیم ایران، به حیات خود ادامه داده است. اعضای این مجموعه با سرلوحه قراردادن حق و عدالت و حرکت در چهارچوب قوانین و دوری از پرونده های موهوم و بی نتیجه، توانسته اند اعتماد مراجعین و موکلین را کسب نموده و صاحب اعتبار شوند.
اداممه مطلب …….
حکم طلاق از جمله احکامی است که در حالت طبیعی در دو مرحله قابل شکایت است (البته اگر حکم غیابی باشد قابل واخواهی نیز هست). مراحل اعتراض و شکایت به حکم طلاق عبارتند از تجدیدنظر خواهی در دادگاه تجدیدنظر و فرجامخواهی در دیوان غالی کشور.نحوه رسیدگی به طلاق در تمامی مراجع یکسان نیست به طور خلاصه می توان گفت مرحله واخواهی از حکم طلاق عیناً شبیه مرحله بدوی است و مرحله تجدیدنظر صحت دلایل و مدارک و رعایت تشریفات رسیدگی و وجود حق مورد بررسی یا به تعبیر بهتر رسیدگی مجدد قرار می گیرد.مرحله فرجامی هم قاعدتاً فقط رسیدگی مجدد به شکل رسیدگی و رعایت تشریفات است هر چند که در عمل خلاف این هم دیده می شود و حتی سابقه داشته که دیوان اقدام به تشکیل جلسه رسیدگی بنماید.در ادامه یک نمونه متن لایحه پاسخ به تجدیدنظر خواهی از طلاق جهت اطلاع مخاطبان ارائه و تقدیم میگردد و توصیه می شود در صورت تصمیم به تقدیم دادخواست طلاق یا دفاع در مقابل خواسته طلاق و یا حتی تنظیم لایحه دفاعیه برای طلاق حتماً با یک وکیل متخصص دعاوی و امور خانواده مشورت نمایید.
اطلاع از راه های اعتراض و شکایت از رای و حکم طلاق
قضات و مستشاران عالی مقام دادگاههای تجدیدنظر استان تهراننمونه لایحه تجدیدنظر خواهی طلاق از طرف زوجه
در خصوص تجدیدنظرخواهی محکوم علیه بدوی بموجب دادخواست مورخ 13/10/93 موضوع پرونده کلاسه ….. (بدوی) و درپاسخ به لایحه تجدیدنظر خواهی تجدیدنظر خواه به عرض می رسانیم :
1- همانطور که در دادخواست خواهان آمده از تاریخ عقد (شروع زندگی مشترک) تا زمانیکه زوجین کنار یکدیگر زندگی می کرده اند، زوج به دفعات و بطور مستمر همسر خود را به بهانه های واهی و موهوم مورد فحاشی و تحقیر و توهین قرار می داده است و شدت این اقدامات به حدی بوده که در طول این زمان حدود 9 ساله زندگی مشترک موجب کراهت و تنفر شدید زوجه از زوج گردیده است و موکل راهی جز بخشش کل مهریه و توسل به طلاق خلع پیش روی خود ندیده است مؤید این مطلب شهادت شهود معرفی شده و اظهارات ایشان است با تأکید بر این که برخلاف اعتقاد وکیل تجدیدنظرخواه و اتقاء ایشان جائیکه قانونگذار در مورد تعداد و جنسیت شهود سکوت می نماید تعداد و جنسیت شهود خصوصیت نداشته و تشخیص اصالت اظهارات ایشان بنظر محکمه است.
2- زوج خدمت نظام وظیفه را انجام نداده و به اصطلاح سرباز فراری می باشد و به همین دلیل شغل و درآمد مناسبی ندارد و تقریباً در تمام طول زندگی تأمین هزینه های زندگی مشترک با زوجه بوده است(در این خصوص به شهادت شهود و اقاریر ضمنی تجدید نظرخواه در صورتجلسات بدوی عنایت شود) و البته گاهاً هم پدر زوج کمک های مالی و وجه نقدی جهت گذران زندگی به زوجین می نموده است که این اقدامات برای موکل هیچگاه خوشایند و در خور شأن نبوده است.
3- حضور تجدیدنظرخواه در جلسات لهو و لعب خلاف شاًن (شرب خمر و استعمال افراط گونه تریاک) رابطه زوجین را از مسیر اعتدال خارج نموده و زوجه را در عسر و حرج شدیدی قرار داده است.
4- زوجین در تاریخ 92/10/23 که به نیت تغییر شهر محل سکونت به تهران مراجعت نموده و آپارتمانی را در نشانی تهران ….. اجاره می نمایند که چون پول پیش توسط زوجه پرداخت می شده است اجاره نامه بنام ایشان تنظیم گردیده و مطابق صورتجلسه مددکار (مطابق دستور دادگاه بدوی) در جلسه انعقاد اجاره نامه زوج حضور داشته ولی پس از اجاره منزل و آوردن قسمتی از اسباب منزل و پس ازگذشت کمتر از یکماه زوج منزل مشترک را ترک کرده و به منزل پدری خود در اهواز مراجعت می نماید (نشانی مندرج در دادخواست تجدیدنظرخواه) که با عنایت به این مسئله و با توجه به اینکه زوجین به اتفاق آپارتمان مذکور را در تهران اجاره کرده اند کسیکه منزل مشترک را ترک نموده شخص آقای زوج است.
ریاست محترم و مستشاران گرامی با عنایت به تمامی مراتب ذکر شده و همانطور که مورد تأکید قرار گرفت موکل هیچ انتظار و امیدی به وصول هیچیک از حقوق مالی خود ندارد و به گفته خود تمامی مهریه و تمامی نفقه گذشته و دوران عده و اجرات المثل و سایر حقوق مالی را در قبال طلاق و رهایی خویش از قید زوجیت جناب آقای مصطفی ….. بذل نموده و هیچ علاقه ای به ادامه زندگی مشترک با شخصی که نه شغل مناسبی دارد و نه دغدغه معیشت خانواده خود را دارد و نه از سلامت اجتماعی و اخلاقی برخوردار است و نه به الزمات شریعت و محرمات اهمیت می دهد،ندارد و به گفته خود (موکل) حتی اگر لازم باشد سالها با این وضعیت زندگی خواهد کرد و بارهاو بارها دادخواست خواهد و تن به اسارت مردی که از نظر ایشان دائم الخمر، پرخاشگر،مغرور،و بی قید است نمی دهد.
فلذا مستدعی است ضمن تدقیق در محتویات پرونده، دادنامه بدوی را مورد تأیید و تصدیق قرار دهید.
با نهایت سپاس و تجدید احترام
راه های تماس و مشاوره با وکیل متخصص طلاق و دعاوی خانواده
چگونه یک وکیل خوب برای طلاق و خانواده پیدا کنم؟
Name (required)
Email (required)
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز
در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری و وکیل متخصص و هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری کلیک کنید.
موسسه حقوقی دادگران حامی (دفتر وکالت دادگران) از سال 1384 با همکاری جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاه تهران (حقوقدانان دارای پروانه وکالت دادگستری) تاسیس شد و تا به امروز با هدف قبول وکالت و اعطای مشاوره حقوقی به هموطنان ایرانی سراسر دنیا و خارجیان مقیم ایران، به حیات خود ادامه داده است. اعضای این مجموعه با سرلوحه قراردادن حق و عدالت و حرکت در چهارچوب قوانین و دوری از پرونده های موهوم و بی نتیجه، توانسته اند اعتماد مراجعین و موکلین را کسب نموده و صاحب اعتبار شوند.
ادامه مطلب …..
منظور از فرجامخواهی، اعتراض به حکم و دیوان عالی کشور است.طلاق از جمله آرای حقوقی است که در هر حال چه نسبت به آن تجدیدنظر خواهی شده یا نشده باشد، ظرف 20 روز پس از صدور حکم دادگاه تجدیدنظر یا پایان تجدیدنظر خواهی قابل فرجامخواهی در دیوان عالی کشور است.اکثریت موضوعات حقوقی فقط در صورتی قابل فرجامخواهی هستند که طرف تقاضای تجدیدنظر ننموده باشد.در رسیدگی فرجامی دیوان عالی کشور صرفاً به جنبه شکلی دادرسی توجه می نماید یعنی توجه به اینکه آیا دلایل ابرازی مورد عنایت و توجه مرجع بدوی یا تجیدیدنظر قرار گرفته و اینکه آیا تشریفات دادرسی و قواعد آیین دادرسی رعایت شده است یا نه.
اطلاع از راه های اعتراض و شکایت از رای طلاق
مطالعه رای دیوان عالی کشور در خصوص این پرونده
نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی طلاق از طرف زوجه
ریاست محترم دیوان عالی کشور
با سلام و تقدیم احترام
در خصوص دادنامه شماره …. (صادره از شعبه ۲۳ دادگاه تجدید نظر استان تهران)، که پس از ایراد و ارجاع شعبه 12 دیوان عالی کشور طی دادنامه شماره ….. تاریخ ۸۷/۱۱/۱ شعبه دوازدهم دیوان عالی کشور در خصوص دادنامه شماره …. (صادره از شعبه ۲۴ دادگاه تجدید نظراستان تهران)، صادر شده است مطالب ذیل را در دفاع از رأی فرجامخواسته به استحضار قضات شریف دیوان عالی کشور می رسانم :
1- شعبه ۲۴ دادگاه محترم تجدید نظر در رأی اخیر خود (دادنامه شماره ….) در سطر۶ و ۷ رأی دادگاه بدوی را مطابق مستندات و قرین صحت دانسته است. در صورتی که رأی دادگاه بدوی و به خصوص دلایل این مرجع در صورت حکم به اجازه طلاق زوجه, از جهات مختلف مخدوش و عاری از دقت قضايي به نظر می رسد. یکی از دلایل مورد ادعای خواهان بدوی و نیز مورد توجه دادگاه عدم پرداخت نفقه است. لازم به ذکر است تا زمان صدور حکم بدوی (دادنامه شماره …. صادره از شعبه ۲۷۱ دادگاه عمومی شهرستان تهران) هرچن حکم به پرداخت نفقه داده شده بود. ما اجراییه که مصداق الزام مورد نظر قانونگذار در ماده ۱۱۲۹ قانون مدنی می باشند صادر نشده بود.اجرائيه مورد نظر در تاریخ ۸۸/۲/۶ صادر شده و موکل در موعد مقرر در آن مبلغ مورد حکم را پرداخته است.
2- دلیل دیگر که خواهان آن را ادعا نموده و دادگاه بدوی نیزآن را موزه استناد قرار داده (سطر دوم و چهارم دادنامه بدوی) و دادگاه تجدیدنظر هم آن را تایید نموده سوء رفتار نامناسب و نامساعد (عین, مطلب داهخواست بدوی و رأی بدوی) است. که چیزی نیست جز ادعایی که نهر خواهان در هر دعوا ممکن است آن را.مطرح کند؛ ولی ادعا بدون ارائه دلیل و با انگار خوانده هیچ ارزش و اثری نمی توائد داشته باشد.
3- همچنین خواهان بدوی به عنوان دلیل طلاق متوسل به ادعای کراهت و تنفر از زوج و با بخشش 50 سکه از مهریه خود درخواست طلاق خلع نموده است. همانطور که قضات محترم دیوان استحضار دارند کراهت و تنفر امری نیست که به صرف ادعا مورد پذیرش قرار گیرد. در خصوص شرایط و ويژگي های کراهت و تنفر مورد نظر قانونگذار در ماده ۱۱۴۶ قانون مدنی به تجویز ماده ۳ قانون آیین دادرسی مدنی نظر قضات محترم ندیوان را به مسأله ۱۳ به بعد کتاب خلع تحریر الوسیله امام (ره) جلب می نمایم که ضمن شرط دانستن کراهت شدید، در مسأله 14 چند مصداق از آن را بیان داشته اند که از آن جمله است : زشتی قيافه, بدی خلق و فقر. اگر دلیل دادگاه بدوی (شعبه ۲۷۱) و تجدید نظر (شعبه ۲۴) در قبول دادخواست اجازه طلاق تنفر و کراهت شدید زوجه از زوج باشد وکالت مندرج در بند الف از شروط ضمن عقد نکاح تحقق نمی یابد و علاوه بر اثبات ادعای کراهت و تنفر شدید. قبول مبلغ فدیه از حقوق زوج است؛ که ایشان هم بارها عدم تمایل خود را به مبلغ بخشیده شده از سوی زوج اعلام نموده اند. طلاق خلع همانطور که استحضار دارید ویژه موردی است که زوجه دلیلی برای طلاق ندارد. که با بخشش مبلغی که می تواند کمتر یا مساوی یا بیشتر از مهر باشد پس از قبول فدیه از سوی زوج. طلاق بگیرد. ولی متأسفانه مرجع بدوی و تجدید نظر به این مراتب توجه ننموده اند.
قضات محترم و شریف دیوان عالی کشور آیا به نظر شما منصفانه است که مردی هیچ اقدام خلاف قانونی ننموده باشد و مهریه همسر خود را هم تماماً پرداخت نموده باشد و در نهایت همسر وی بدون هیچ دلیلی طلاق خود را هم بگیرد (اگر زوجه دلیلی برای طلاق داشت حتماً تا به حال از آن طریق اقدام کرده بود).
4- اینکه در دادنامه صادره از دادگاه تجدید نظر آمده زوجین حدود پنج سال است جدا از هم زندگی می کنند صحیح است ولی آیا برای صدور حکم طلاق کافی است؟ ولی اینکه مرجع مذکور زوج را متهم به عدم اقدام عملی در جهت مراجعت زوجه به منزل مشترک نموده صحیح نیست. گذشته از اينکه زوجه خود و با میل خود منزل مشترک را ترک کرده. موکل بارها و به طرق گوناگون ایشان را به زندگی مشترک دعوت نموده ز آن جمله است اظهار نامه های مورخ 83/06/19 و 88/02/30 و نیز کلیه لوایح تقدیمی که در پروئده مربوطه ملاحظه می فرمایید؛ در تمامی آنها موکل همسر خود را به مراجعت و ادامه زندگی مشترک دعوت نموده است و نیز در این لایحه با حسن نیت کامل و با علم رویت لایحه توسط ایشان این دعوت را تکرار می نمایند.
5- موکل در کمال حسن نیت تمامی مهریه همسر خود را پرداخته و نفقه ایشان را هم پس از صدور اجرائیه پرداخت نموده است و بارها جهت بازگشت ایشان به زندگی مشترک از زوجه محترم به طور رسمی (از طریق اظهار نامه) و غیر رسمی (از طریق مراجعه حضوری و فرستادن واسطه) درخواست نموده است. وحتی دو مرتبه دادخواست الزام ایشان به تمکین را داده است.کدامیک از موارد ذیل مصداق سوه رفتار یا کوتاهی در انجام وظایف زناشوئی است؟
با عنایت به مراتب فوق و با جلب توجه قضات شریف دیوان عالی کشور به لوایح پیشین مستدعی است تصمیم مقتضی و موافق با انصاف صادر فرمائید.
راه های تماس و مشاوره با وکیل متخصص طلاق و دعاوی خانواده
Name (required)
Email (required)
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز
در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری و جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره کلیک کنید.
دفتر وکالت و مشاوره حقوقی دادگران حامی در سال 1383 با حضور و مشارکت جمعی از وکلای جوان تاسیس گردید. این دفتر از بدو تاسیس با هدف قراردادن پیگیری مستمر پرونده ها و با در نظر داشتن دستمزد منصفانه و اصرار به حصول نتیجه به نفع موکل و با امتناع از قبول پرونده های موهوم و پرونده هایی که حقی برای متقاضی متصور نیست، فعالیت خود را آغاز نمود.اعضای این مجموعه با سرلوحه قراردادن حق و عدالت و حرکت در چهارچوب قوانین و دوری از پرونده های موهوم و بی نتیجه، توانسته اند اعتماد مراجعین و موکلین را کسب نموده و صاحب اعتبار شوند.
ادامه مطلب ……
تعیین وقت مشاوره حضوری و تلفنی : 09199211200 – 09126797543
هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
تعیین وقت مشاوره حضوری و تلفنی : 09199211200 – 09126797543
هیچ محصولی در سبد خرید نیست.
500,000 تومان
نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی طلاق از طرف زوجه
لایحه تجدیدنظر خواهی از رای رد دادخواست طلاق از طرف زوجه به صورت word و pdf
در قوانین ایران طلاق از اختیارات مرد می باشد اما زمانی که زن دادخواست طلاق می دهد باید دلایل محکم و قوی داشته باشد تا بتواند رای طلاق بگیرد که در بیشتر مواقع طلاق رد می شود بنابراین باید در بازه زمانی 20 روزه اعتراض تجدیدنظرخواهی نمایید و دلایل و اظهارات خود را ارسال نمایید.
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
دیدگاه شما *
نام *
ایمیل *
دادخواست
نمونه دادخواست الزام به تمکین زوجه
دادخواست
نمونه دادخواست الزام به انجام تعهد و مطالبه وجه سفته
اظهارنامه
نمونه اظهارنامه اعلام انصراف از خرید خودرو
سایر
نمونه استشهادیه خیانت در امانت
دادخواست
نمونه دادخواست تصحیح صورتجلسه قرارداد،اجرت المثل ایام تصرف
شکایت
نمونه شکایت جعل و استفاده از سند مجعول
دادخواست
نمونه دادخواست اثبات وقوع عقد بیع و الزام به تحویل مبیع
شکایت
نمونه شکایت سرقت و انتشار غیرمجاز داده های رایانه ای
نمایش آدرس روی نقشه گوگل
آدرس: تهران، ميدان نبوت ، ضلع غربی میدان، جنب شهر کتاب، پلاک 93 ، طبقه 3
روزهای شنبه الی چهارشنبه
ایمیل
اینستاگرام
تماس با ما
ارتباط از طریق واتساپ
نام کاربری یا آدرس ایمیل *
گذرواژه *
مرا به خاطر بسپار
ورود
گذرواژه خود را فراموش کرده اید؟
نام کاربری *
آدرس ایمیل *
گذرواژه *
تمامی اطلاعات کاربری در هنگام ثبت نام به صورت محرمانه در اختیار ما هستند سیاست حفظ حریم خصوصی.
عضویت
نام و نام خانوادگی
شماره تماس
نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی طلاق از طرف زوجه
در این مقاله قصد داریم که چند مورد نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق برای شما بیاوریم و پیرامون این موضوع توضیح دهیم.
ازدواج یکی از بهترین سنت ها و در فرهنگ ایرانیان و در اسلام می باشد. روایات زیادی از پیامبر و امامان نیز در همین باب داریم. به عنوان مثال پیامبر اکرم اسلام در حدیثی می فرماید هر کسی که ازدواج کند نصف دینش را تکمیل کرده است.
از نظر روانشناسی و جامعه شناسی نیز ازدواج بسیار توصیه شده است. ازدواج باعث آرامش روح و روان هر دو طرف می شود و زن و مرد را هدفمند و مسئولیت پذیر می کند. با ازدواج هر دو طرف به ثبات می رسند.
اما گاها این ازدواج ها ممکن است، به طلاق کشیده بشوند. هر چقدر که در دین و عرف ما ایرانیان ازدواج امر پسندیده و مقبولی است، همان قدر طلاق مکروه و ناپسند می باشد.
البته به عنوان یک اختیار شرعی و قانونی باید آن را پذیرفت. در بعضی از مواقع طلاق به عنوان یک راه چاره، می تواند کارساز باشد.
ازدواج و طلاق، به عنوان دو اختیار شرعی و قانونی، هر کدام شرایط و مقررات خاص خود را دارند. در این مقاله ما قصد داریم که در مورد طلاق و قوانین مربوط به آن صحبت کنیم.
در این مقاله قرار بر این است که به سوالات زیر پاسخ داده شود.
طلاق چیست؟
طلاق چه انواع و اقسامی دارد؟
طلاق چه آثاری بر روی زن، مرد و فرزندان آن ها می گذارد؟
برای انجام طلاق چه روالی باید طی شود؟
تجدیدنظرخواهی طلاق چیست؟
برای کسب اطلاعات بیشت در مورد نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق با ما همراه باشید.
طلاق یک واژه ی عربی می باشد که از مصدر تطلیق یا اطلاق گرفته شده است و در فارسی از نظر لغوی به معنای رها شدن، جدا شدن و یا گشودن گره معنا می شود.
در جامعه نیز، به جدا شدن و یا رها شدن زن و مرد از یکدیگر طلاق می گویند. در اصل طلاق ابزاری برای پایان دادن به رابطه ی زناشویی می باشد، یعنی پس از جاری شدن صیغه ی طلاق حقوق و وظایفی که دو طرف به واسطه ی زن و شوهر بودن نسبت به هم دیگر داشتند از بین می روند و هم چنین آن دو شخص نسبت به هم غریبه و نامحرم محسوب می شوند.
با وجود این که هم در شرع و هم در عرف، طلاق امری ناپسند حساب می شود و طبق نظر کارشناسان جامعه شناسی و روان شناسی، طلاق اثرات مخرب زیادی بر روی طرفین، اجتماع و خانواده ی او می گذارد،
اما گاهی اوقات، تنها راه چاره برای طرفین و یا یک طرف می باشد. از این رو در قانون قواعد و اصولی برای نظم بخشیدن به آن دیده شده است. عمده ی این قواعد و اصول برگرفته از قواعد دینی و شرعی می باشند.
در این بخش با مفهوم کلی طلاق آشنا شدید. شما می توانید برای داشتن مشاوره ای مناسب و دریافت اطلاعات بهتر در این زمینه به سایت تهران لو مراجعه نمایید. تهران لو بهترین و مناسب ترین مشاوره های حقوقی در زمینه های متنوع از جمله موضوعات مرتبط با طلاق را به همه مخاطبین ارائه می دهد. تهران لو با تجربه ترین وکیل ها را در این مورد به شما معرفی می نماید.
در ادامه ی مقاله نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق به توضیح انواع و اقسام طلاق می پردازیم.
قانون مدنی ایران، طلاق را به انواع گوناگونی تقسیم نموده است. بر اساس قانون، طلاق به دسته های زیر تقسیم می شود.
این سه دسته، انواع طلاق را در ایران تشکیل می دهند و هر کدام از آنها شرایط، قانون و مقررات خاص خودشان را دارند.
در ادامه مقاله نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق به توضیح شرایط و قوانین هر یک از این دسته ها می پردازیم.
بر اساس قانون، مرد هر گاه که دوست داشت می تواند همسر خود را طلاق بدهد. که البته جدیدا برای این امر هم، محدودیت هایی قائل شده اند. در قدیم بدون رفتن به دادگاه، مرد می توانست که زن خود را طلاق بدهد، ولی الان ابتدا مرد و یا وکیل او باید به دادگاه خانواده مراجعه کنند و سپس درخواست طلاق بدهند. بعد از ارائه درخواست طلاق، درخواست وی برای داوری به قاضی ارجاع داده می شود. در این مرحله مرد باید قاضی را مجاب کند تا بتواندگواهی عدم امکان سازش از وی دریافت بنماید.
طلاق از طرف زن نیز شرایط خاص خود را دارد. معمولا و بر اساس قانون خانم ها سخت می توانند طلاق خود را از مرد بگیرند. در صورتی که مرد موافق طلاق نباشد کار آن ها پیچیده تر نیز می شود،
البته اگر مرد در حین و یا بعد از عقد حق طلاق را به همسرش بدهد، روال طلاق گرفتن او آسان تر می شود. با استفاده از این حق، زوجه (خانم) می تواند به دادگاه مراجعه کرده و خود را مطلقه کند.
اگر زوجه این حق را حین و یا بعد از عقد نگرفته باشد، قانون مدنی برای وی راه کارهایی پیش بینی کرده است که طبق آن، می تواند درخواست طلاق دهد، البته اثبات این شرایط برای قاضی و متقاعد کردن او کار دشواری می باشد.
شرایطی که قانون مدنی برای طلاق زوجه مشخص کرده است، به شرح زیر می باشد.
یکی از اصلی ترین راه هایی که زوجه با استناد به آن می تواند درخواست طلاق بدهد و در صورت اثبات آن قاضی رای به طلاق می دهد، اثبات عسر و حرج زن در زندگی مشترک می باشد. حال شاید برای شما سوال پیش آمده باشد که عسر و حرج به چه معناست؟
عسر حرج به معنای به وجود آمدن شرایطی در زندگی می باشد که به واسطه ی آن ادامه زندگی برای خانم طاقت فرسا و همراه با مشقت باشد.
رایج ترین دلایلی که خانم ها با استناد به آن ها درخواست طلاق داده اند و با اثبات آن قاضی رای به طلاق داده است، به شرح زیر می باشد.
در صورتی که شوهر وی دچار اعتیاد شدید باشد و این امر باعث این بشود که ضرر و زیان بزرگی به زندگی آن ها وارد بشود، قاضی حکم طلاق را صادر می نماید.
نپرداختن نفقه به همسر به مدت حداقل شش ماه: طبق قانون مرد موظف است که هزینه های زندگی همسر و فرزندان خود را پرداخت کند. در صورتی که به مدت 6 ماه نتواند این هزینه ها را پرداخت کند و یا بنا به هر دلیلی این کار را انجام ندهد، همسر او می تواند که درخواست طلاق بدهد. در صورت اثبات آن نیز قاضی حکم طلاق را صادر می کند.
در صورتی که شوهر دچار مریضی بسیار سخت و لاعلاجی شود، همسر او می تواند درخواست طلاق دهد.
در صورتی که مرد دچار مریضی های مقاربتی باشد
در صورتی که مرد توانایی بچه دار شدن را نداشته باشدنمونه لایحه تجدیدنظر خواهی طلاق از طرف زوجه
در صورتی که مرد مدت زیادی خانواده و زندگی خود را ترک کرده باشد، همسر او می تواند درخواست طلاق بدهد.
در صورتی که مرد بدون رضایت همسر اول خود اقدام به ازدواج با شخص دیگری کرده باشد.
در صورتی که همسر وی با حکم بالای 5 سال به زندان افتاده باشد و یا جرمی مرتکب شده باشد که بر خلاف شان زوجه باشد.
در صورتی که مرد دچار سوء رفتار، سوء معاشرت و رفتارهای پرخاشگرانه باشد( دعوا، فحاشی و… )
در صورتی که مرد به همسرش خیانت کند و زوجه بتواند آن را در دادگاه اثبات کند، فورا قاضی حکم طلاق را صادر می نماید.
در صورتی که زن بنا به هر دلیلی شدیدا نسبت به مرد دچار تنفر و کراهت شود و کل مهریه ی خود را به ازای طلاق ببخشد. (همان مهر حلال جون آزاد خودمان) در این شرایط قاضی می تواند حکم طلاق را صادر کند.
در صورتی که مرد در یک مدت طولانی و غیر متعارفی با همسر خود رابطه جنسی برقرار نکند، زوجه می تواند درخواست طلاق بدهد.
در صورتی که مرد مشکلی داشته باشد و نتواند کیفیت زناشویی را حفظ کند.
در صورتی که مرد درخواست برقراری رابطه جنسی به صورت غیر متعارف داشته باشد و بر روی درخواست خود پافشاری کند و یا زن را مجبور به انجام آن کار بکند.
و. . .
دلایلی که در بالا ذکر شد، رایج ترین دلایل طلاق هستند که طبق آن ها و در صورتی که برای قاضی اثبات بشوند، وی بنا بر قانون مدنی می تواند با درخواست طلاق زوجه موافقت نماید،
البته همان طور که گفته شد، اثبات آن کار دشواری می باشد. برای اثبات چنین مسئله ای پیشنهاد می شود که از یک وکیل با تجربه و مجرب استفاده کنید. برای کسب مشاوره ی حقوقی مناسب و معرفی وکیل در این زمینه می توانید به وب سایت تهران لو مراجعه کنید.
به طلاقی که در آن زن و مرد، بر سر مسئله ی جدایی و جزئیات آن (مثل مهریه، حضانت فرزندان، نفقه، زمان و مکان ملاقات فرزندان، جهیزیه و. . . ) توافق داشته باشند، طلاق توافقی گفته می شود.
حال که با انواع طلاق آشنا شدید، وقت آن است که در مورد اقسام مختلف طلاق صحبت کنیم.
اقسام طلاق:
قانون مدنی ما که بر اساس شرع و دین مقدس اسلام نوشته شده است، طلاق را بر چند قسم تقسیم می نماید. این دسته بندی صورت گرفته بر اساس اثر آن ها می باشد. به طور کلی طلاق به سه قسم زیر تقسیم می شود.
پس از طلاق، زن باید یک مدت زمانی مشخص صبر کند و از ازدواج با شخص دیگری خودداری نماید که ازدواج او به هر علتی منحل شده است. اگر در این مدت با شخص دیگری ازدواج کند آن عقد باطل و اگر با آن شخص وارد رابطه ی جنسی شود، آن رابطه حکم زنا را دارد. مدت زمان عده 45 روز کامل می باشد.
تا اینجا با مبحث عده آشنا شدید و پیشنهاد می کنیم تا پایان مقاله نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق با ما همراه باشید.
بر اساس قانون در طلاق های رجعی، مرد در مدت عده می تواند به همسر خود رجوع کند. عمل رجوع نیز برخلاف تصورات نیاز به تشریفات خاصی ندارد.
مرد با هر حرف یا عملی که نیت رجوع از آن به دست بیاید می تواند به همسر خود رجوع کند. به عنوان مثال این حرف یا عمل می تواند بغل کردن وی، برداشتن حجاب او، بوسیدن او یا حتی یک نگاه عاشقانه باشد.
پس همان طور که گفته شد، عمل رجوع هیچ تشریفات خاصی لازم ندارد و شما توی خانه خود هم می توانید آن را انجام دهید، اما به این نکته توجه داشته باشید که از نظر قانون شما از هم جدا شده اید. پس برای حفظ نظم جامعه لازم است که عمل رجوع را به سازمان ثبت اطلاع دهید.
پس لازم است که بعد از رجوع مرد به دفترخانه ای که صورتجلسه طلاق در آن تنظیم شده است، برود و بازگشت خود به همسرش را اعلام و ثبت کند.
در صورت اهمال کاری از طرف مرد، ممکن است که وی به مجازات حبس تعزیری و یا پرداخت جزای نقدی بشود.
تا اینجا با مبحث زن و مرد بعد چگونه می توانند به هم دیگر رجوع کنند آشنا شدید و پیشنهاد می کنیم تا پایان مقاله نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق با ما همراه باشید.
رجوع از طلاق معادل ازدواج دوباره می باشد. یعنی با انجام عمل رجوع همه چیز به قبل از طلاق بر می گردد. تمام حق و حقوق طرفین مثل نفقه، مهریه، اجرت المثل و… به همان قوتی که قبل از عقد وجود داشت، بعد از رجوع نیز باز میگردد. در اصل زمانی که عمل رجوع انجام می شود، انگار هیچ اتفاقی رخ نداده است و درست مثل گذشته زندگی مشترک در جریان است.
تا اینجا با مبحث آثار و نتایج رجوع از طلاق چیست آشنا شدید و پیشنهاد می کنیم تا پایان مقاله نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق با ما همراه باشید.
مرد موظف است که در دوران عده ی پس از طلاق نفقه ی همسر سابق و نفقه فرزندان خود را به صورت تمام و کمال و مثل گذشته کاملا پرداخت کند.
در صورتی که از انجام این کار سر باز زند، بر اساس قانون وی مرتکب جرم ترک انفاق شده است. در صورت شکایت همسر و فرزندان از وی، او به زندان و پرداخت جزای نقدی محکوم می شود.
حتی از نظر چند تن از مراجع مشهور زن می تواند تا انتهای این بازه ی زمانی در اقامتگاه قبلی خود(خانه شوهر)بماند و مرد حق بیرون کردن او را ندارد. علاوه بر این مرد وظیفه دارد که امکانات رفاهی اقامت وی در آن خانه را نیز فراهم بکند.
تا اینجا با مبحث مرد در زمان عده ی طلاق رجعیه چه وظایفی دارد آشنا شدید و پیشنهاد می کنیم تا پایان مقاله نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق با ما همراه باشید.
طلاق بائن نوعی طلاق است که در آن پس از خوانده شدن صیغه ی طلاقرابطه زناشویی به پایان می رسد. در این طلاق زن می تواند بدون نگه داشتن مدت زمان عدّه با شخص دیگری ازدواج کند. در این شرایط از تصمیم خود مبنی بر طلاق پشیمان شوند و بخواهند دوباره به زندگی مشترک بازگردند باید دوباره عقد کنند.
به صورت پیش فرض تمامی طلاقها از نوع رجعی می باشند، به جز یک سری از آن ها که دارای شرایط خاصی هستند. در ادامه به توضیح این شرایط خاص می پردازیم.
اگر زن و مرد تا لحظه ای که قصد جدا شدن از هم را دارند، آمیزش جنسی انجام نداده باشند و هر دو طرف آن را تایید کنند، جدایی آن ها از نوع بائن محسوب می شود، زیرا آن ها آمیزش جنسی نداشتند که امکان بارداری وجود داشته باشد.
خانم ها در سنین 45 الی 55 سالگی دچار یائسگی می شوند. یائسگی یعنی این که عادت ماهیانه ی آن ها متوقف می شود. خانم ها بعد از یائسگی حامله نمی شوند. پس بعد از طلاق نیازی نیست که عده نگه دارند. در نتیجه این طلاق از نوع بائن محسوب می شود.
طلاق مبارات یک نوع طلاق است که در آن زوجین (هم زن و هم مرد) به قدری از هم متنفر شده اند که قصد دارند، با میل قلبی از هم جدا شوند و هر دو طرف از انجام طلاق راضی اند. طلاق توافقی یک نوع طلاق مبارات می باشد. در صورتی که زن درخواست جدایی بدهد و میزان تنفر او از مرد به حدی باشد که حاضر است، مالی را در قبال جدایی (مثلا مهریه) پرداخت کند، به این طلاق، طلاق خلع می گویند.
وقتی که زن و شوهر برای اولین بار از هم جدا می شوند، به این طلاق خلع نوبت اول می گویند، در صورتی که آن ها از طریق رجوع و یا عقد دوباره مجددا به نکاح هم دیگر در بیایند و پس از آن دوباره جدا بشوند این جدایی را خلع نوبت دوم می گویند. در صورت تکرار این روند به جدایی سوم خلع نوبت سوم می گویند. اگر کلی تر نگاه کنیم طلاق های نوع خلع و مبارات، در اصل نوعی طلاق بائن هستند.
این اصطلاحی، یک اصطلاح فقهی می باشد و در صورتی اتفاق می افتد که زوجین سه مرتبه از هم جدا شده باشند. در این حالت آن ها دیگر نمی توانند به هم دیگر رجوع کنند مگر در صورتی که زن، با مرد دیگری ازدواج کند و سپس از او طلاق بگیرد. فقط در این صورت است که می توانند دوباره با همسر اول خود ازدواج کند.
در قسمت های قبلی در مورد انواع و اقسام طلاق صحبت کردیم. همان طور که گفته شد، درخواست طلاق باید از طرف مرد باشد و زن فقط در صورتی می تواند درخواست طلاق بدهد که یا حق طلاق داشته باشد و یا شرایط خاصی در زندگی حکو فرما باشد. در مورد شرایطی که زن می تواند درخواست طلاق بدهد به صورت مفصل توضیح داده شد. در ادامه قصد داریم که در مورد حق طلاق بیشتر بدانیم.
در این قسمت از مقاله با مفهوم کلی اصطلاح سه طلاقه آشنا شدید. شما می توانید برای دریافت مشاوره ای بهتر و بهدست آوردن اطلاعات بیشتر در زمینه ی اصطلاح سه طلاقه به سایت تهران لو مراجعه فرمائید. تهران لو مناسب ترین مشاوره های حقوقی در زمینه های مختلف حقوقی از جمله اصطلاح سه طلاقه را به همه مراجعه کنندگان خود ارائه می دهد. تهران لو کارکشته ترین های دنیا وکالت را در این زمینه به شما معرفی می نماید.
بر اسا قانون مرد می تواند حق طلاق را به همسر خود بدهد. این امر بدین معنی می باشد که زوجه برای طلاق نیازی به اخذ رضایت مرد و یا اثبات شرایط خاص ندارد و او هم مانند یک مرد می تواند به دادگاه برود و درخواست طلاق بدهد. علاوه بر این، مرد می تواند حق طلاق خود را به شخص ثالثی نیز بدهد.
توجه داشته باشید که اگر مرد وکالت حق طلاق را به همسرش داد، دلیل بر این نمی باشد که حق طلاق مرد از بین رفته باشد، بلکه حق طلاق وی هنوز هم پا برجاست و شوهر نیز کما فی السابق می تواند به دادگاه مراجعه کند و درخواست طلاق دهد.
حالت اول این می باشد که همان روز اول و قبل از عقد زن و شوهر و خانواده های آن ها بر سر این گزینه توافق کنند. در این حالت حق طلاق به صورت یکی از شرایط ضمن عقد در سند ازدواج ثبت می شود.
حالت دوم این است که زن و مرد پس از عقد و شاید سال ها زندگی مشترک بر سر این قضیه به توافق برسند. در این حالت لازم است که هر دو به یکی از دفاتر اسناد رسمی بروند و در انجا وکالت نامه ی حق طلاق را تنظیم کنند. در صورتی که مرد و یا هر دو طرف خارج از کشور زندگی کنند نیز می توانند با مراجعه به سفارت و یا کنسولگری ایران در آن کشور این کار را انجام دهند.
نکته ی قابل توجه این است که وکالت حق طلاق حتما باید در محضر تنظیم شده باشد تا جنبه ی قانونی و رسمی بگیرد. علاوه بر این حق طلاق حالت های مختلفی دارد. بهتر است که برای این کار، از قبل با یک وکیل خوب و با تجربه مشورت کنید. تهران لو با داشتن کادری مجرب از وکلای بزرگ و با تجربه می تواند به شما در تنظیم بهتر این وکالت نامه کمک بکند.
تا اینجا با مبحث حق طلاق آشنا شدید و پیشنهاد می کنیم تا پایان مقاله نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق با ما همراه باشید.
در ادامه به بررسی چند تا از نکات مهم در هنگام تنظیم وکالت نامه ی حق طلاق می پردازیم.
در هنگام تنظیم حق طلاق، می توان شرایط و ضوابطی قرار داد که اختیارات زن در آن محدود شود و یا دست او در انجام فعل طلاق کاملا باز باشد. مثلا می توان این سند را به گونه ای تنظیم نمود که بر طبق آن اگر زن بخواهد طلاق بگیرد باید مهریه اش را کامل ببخشد.
از این رو مشورت با یک وکیل مجرب قبل از تنظیم وکالت نامه ضروری می باشد. تهران لو با داشتن کادری با تجربه در زمینه ی مشاوره های حقوقی و معرفی وکیل های توانمند می تواند شما را در این کار یاری نماید.
نکته دیگری که در این بخش قابل توجه است، این می باشد که اگر وکالت حق طلاق در زمان عقد داده شود و در سند ازدواج ثبت شده باشد، این وکالت یک عقد داده شود و در سند ازدواج ثبت نشده باشد، بسته به نوع تنظیم آن می تواند غیر قابل عزل و یا قابل عزل باشد. حتی می توان برای آن مدت مشخصی تعیین نمود.
طبق قانون شخص صغیر می تواند ازدواج کند، ولی نمی تواند طلاق بدهد. در قانون آمده است که طلاق دهنده الزاما باید اهلیت استیفا داشته باشد، یعنی این که شرایط و قدرت اجرای حق خود را داشته باشد.
عاقل و بالغ بودن شخص طلاق دهنده از شروط اصلی صحت طلاق می باشد. بنا به مطالب گفته شده شخص طلاق دهنده باید دارای ویژگی رشد باشد و شخص مجنون و یا غیر بالغ فقط با شرایط خاصی می تواند همسر خود را طلاق دهد.
درخواست دهنده ی طلاق و دلیل او باید مشخص باشد. هم چنین در صورت لزوم وجود مدارک کافی برای صدور رای طلاق الزامی می باشد.
شرایط زوجه در هنگام طلاق بسیار مهم می باشد. اگر تا هنگام طلاق عمل نزدیکی انجام نشده باشد، یعنی زوجه باکره باشد، شرایط متفاوت می باشد. قبل از صدور حکم طلاق قاضی خانم را برای آزمایش بارداری می فرستد. در صورتی که زوجه باردار باشد، حکم طلاق تا زمان به دنیا آمدن فرزندان صادر نمی شود.
قطعا طلاق تحت هر شرایطی یک شکست محسوب می شود. حتی اگر تصمیم، تصمیم درستی باشد و شرایط راه دیگری را برای ما قرار نداده باشد. احساس اضطراب، هراس و شکست خوردگی از جمله احساس هایی هستند که معمولا پس از طلاق در افراد شکل می گیرند.
فرقی ندارد که شما خانم باشید، یا آقا، در هر صورت مدت زمانی باید سپری شود تا فرآیند سازگاری روانی و اجتماعی در شما تکمیل شود و هم چنین با سبک زندگی جدیدتان آشنا شوید، البته واکنش مردان و زنان نسبت به این پدیده متفاوت می باشد.
از نظر مردان طلاق مثل يک حادثه ناگهانی می باشد، ولی از نظر خانم هاطلاق یک نقطه پايان برای آن قسمت از زندگی و شروع مشکلات جدید می باشد. معمولا خانم ها پس از طلاق بیشتر از آقایون آسیب می بینند.
چون که هم بیشتر از آقایون احساساتی هستند و هم دید جامعه و خانواده نسبت به آن ها منفی می شود، ولی با همه ی این اوصاف خانم ها زود تر می توانند خود را جمع و جور کرده و به روال زندگی عادی برگردند.
یکی از دلایل اصلی آن این است که زنها از نظر روحی و روانی، با گريه کردن و درد و دل کردن با دوستان و نزدیکان خود، خود را از نظر روحی و روانی تخلیه میکنند.
در عوض مردان به خاطر غرور و خصوصیات ذاتی که دارند، معمولا سعی می کنند، بر خلاف واقعیت، خود را قوی و بدون مشکل جلوه بدهند. همین امر باعث می شود که مردها با هم درد و دل نکنند و تمام غم، اندوه و مشکلات را درون خود بریزند.
نتیجه این امر این است که مردان پس از طلاق دچار آسيبهای روانی زیادی بشوند. علاوه بر این به دلیل این که غم و اندوه آن ها تخلیه نمی شود، مردان پس از طلاق بیش تر از خانم ها در معرض خطراتی مثل سكته مغزی و قلبی، افسردگی، عصبانیت و مرگ زودرس قرار دارند.
همچنین طلاق در یک جامعه باعث افزایش تعداد خانواده های تک والدی میشود، یعنی خانواده هایی که فرزندانشان فقط با پدر و یا مادر زندگی می کنند.
این امر باعث وقوع آسیبهای جدی در جامعه می شود. پایین آمدن سطح باروری (کاهش جمعیت جامعه)یکی از این آسیب ها می باشد. هم چنین طلاق باعث افزایش آمار بزهکاری و ارتکاب جرم در یک جامعه می باشد. در ادامه به بررسی دقیق تر اثرات طلاق بر روی زن، مرد، فرزندان و جامعه می پردازیم.
خانم ها پس از جدایی به شدت در معرض فشارهای روحی، روانی و عصبی قرار می گیرند. یأس و ناامیدی، افسردگی و نداشتن انگیزه از جمله پیامدهای طلاق برای خانم ها می باشد.
علاوه بر همه ی این ها، بازگشت دوباره به خانه ی پدری خودش یک معضل بزرگ برای آن ها به حساب می آید. هر چقدر هم که آن ها از وی با آغوش باز استقبال کنند، برای شخصی که مدت ها خانم خانه ی خود بوده است، این مسئله بازگشت به عقب به حساب می آید. عده ای هم نیز پس از بازگشت به خانه ی پدری احساس سربار بودن به آن ها دست می دهد.
از دیگر مشکلات خانم ها پس از طلاق می توان به واکنش اطرافیان، اشاره کرد. زخم زبان ها، دل سوزی های ترحم آمیز و. . .
به همه ی این مشکلات، استرس در مورد آینده خود و فرزند، ترس از سرزنش شدن توسط خانواده و دوستان و آشنایان، عذاب وجدان، دلتنگی برای فرزندان و احساس پشیمانی از جمله مشکلاتی است که خانم ها پس از جدایی باید با آن دست و پنجه نرم بکنند. یکی دیگر از پیامدهای طلاق برای خانم ها، متزلزل شدن هویت فردی و اجتماعی وی می باشد.
متاسفانه فرهنگ جامعه ی ما به شکلی است که ممکن است، دید مردم و اطرافیان وی، پس از طلاق نسبت به آن خانم عوض بشود.
عقاید، باورها، تکیه کلامها و حتی نگاه ها می توانند هر کدام تیری باشند، به سمت قلب آن خانم. متاسفانه در فرهنگ عمومی جامعه ما این مسئله بد جا افتاده است.
از نگاه خیلی ها زنان مطلقه، تهدیدی برای زندگی خانوادگیشان به حساب می آیند و این مسئله ممکن است او را تنها و گوشه گیر کند.
هم چنین از دست دادن احساس امنیتی که قبلا وی به واسطه ی متاهل بودن داشت می تواند تبدیل به بزرگ ترین معضل وی بشود. پس از طلاق یک خانم باید آماده ی دریافت پیشنهادهای مختلفی از طرف مردان باشد. پیشنهاد ازدواج مجدد، به صورت دائم و یا موقت، پیشنهاد دوستی و. . . این مسئله باعث از بین رفتن امنیت روحی و روانی وی و از دست رفتن ازادی عمل وی می شود.
ظاهرا آقایون نسبت به خانم ها، کم تر دچار مشکلات پس از طلاق می شوند. دلیل آن هم مشخص می باشد. مردها شاغل هستند و عمده ی وقت خود را سر کار سپری می کنند، این امر باعث می شود که کم تر وقت فکر کردند به مسائل دیگر را داشته باشند، البته همان طور که گفته شد، همه ی این ها ظاهر قضیه هستند.
اگر به آمار خودکشی در مردان پس از طلاق دقت کنید، متوجه می شویدکه آمار خودكشی در بين مردان طلاق گرفته بيشتر از زنان می باشد، البته این آمار بیشتر برای مردانی است، كه بعد از طلاق کاملا تنها می شوند، مردانی مه حضانت فرزندان را بعد از جدایی به عهده میگيرند، كمتر دیده شده است که دست به خودكشی بزنند.
از جمله مشکلاتی که مردان مطلقه دچار آن می شوند، اختلالات در سلامت روحی و روانی می باشد. برعکس ظاهر قوی، مردان قدرت کمتری در کنار آمدن با مشکلات دارند و بعد از گذشت یک مدت دچار بحران های عاطفی می شوند. از جمله ی این مشکلات، ایجاد دوگانگی عاطفی و تغييرات اخلاقی شديد می باشد.
حس عذاب وجدان و حس این که آیا اشتباه کرده است؟ آیا تمام تلاشش را برای حفظ زندگی اش انجام داده است؟ این فکر و خیال ها چیزهایی هستند که بعد از گذشت یک مدت از جدایی مثل خوره به جان مرد می افتند و افکار او را کاملا درگیر می کنند.
مخاطب گرامی شما در حال مشاهده پست نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق هستید.
وقتی که یک زوج تصمیم بر جدایی می گیرند، باید به این نکته توجه کنند که این تصمیم فقط بر روی زندگی آن ها تاثیر نمی گذارد، بلکه این تصمیم اثرات زیادی بر روی زندگی و آینده ی فرزندان آن ها دارد.
فرزندان طلاق معمولا دچار احساس ناامنی هستند و مدام ترس از دست دادن یکی از والدین خود را دارند، احساس تنهایی و افسردگی، افت تحصیلی، مشکلات تربیتی و. . . نمونه هایی از مشکلات فرزندان طلاق هستند.
یکی دیگر از معضلاتی که بچه های طلاق با آن دست و پنجه نرم می کنند، احساس ترس از آینده می باشد. آن ها مدام نسبت به آینده ترس دارند و مدام فکر خود را درگیر سوالات بچه گانه ی خود می کنند.
هم پدر و هم مادر هر دو به یک اندازه برای بچه مهم هستند. از دست دادن و یا کم تر دیدن هر کدام از آن ها باعث ایجاد دلتنگی و کمبود در وی می شود. هم چنین ترس از دست دادن وی نیز برای او یک فکر آزار دهنده محسوب می شود.
او به صورت ناخود آگاه و نا خواسته دچار پرخاشگری می شود. درک نشدن، گاها نادیده گرفته شدن به وسیله والدین و. . . این رفتارهای پرخاشگرانه را تشدید می کند.
با تمام این اوصاف گاها جلوگیری از طلاق امری اجتناب ناپذیر می باشد و والدین راه دیگری ندارند. در این شرایط آن ها باید روند جدایی را جوری در نظر بگیرند که کم ترین آسیب به فرزندشان وارد بشود. جدا شدن به معنای باطل شدن عقد زن و مرد می باشد، ولی رابطه ی مادر و فرزندی و یا پدر و فرزندی را باطل نمی کند.
آن ها باید بعد از جدایی نیز مسئولیت های خود را نسبت به فرزندان فراموش نکنند گاها دیده شده است که پدر و مادر جلوی فرزندان دعواهای سخت انجام می دهند و یا هنگام جدایی از فرزندان سوء استفاده ی ابزاری می کنند.
این مسائل آسیب های جدی به بچه ها وارد می کند. تهران لو به عنوان یک مرجع معتبر یا کادری مجرب از مشاوران معتبر و وکیلان کارکشته می تواند در انجام این امور به شما مشاوره های لازم را بدهد.
با توجه به نوع طلاق که دادخواست از طرف مرد باشد، یا زن و یا این که توافقی باشد، یا نه روال طلاق می تواند متفاوت باشد. قطعا سخت ترین و پیچیده ترین نوع طلاق، درخواست طلاق از سوی زوجه می باشد. آسان ترین روند هم مربوط به طلاق توافقی می باشد. در این قسمت قصد داریم روال طلاق توافقی را برای شما توضیح دهیم.
شما در حال مطالعه مقاله نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق هستید.
در این نوع طلاق اولین مسئله ی مهم تمایل نهایی هر دو طرف به اتمام زندگی مشترک می باشد. برای این کار طرفین باید بر سر تمام مسائل توافق کرده باشند.
مهریه، نفقه، جهیزیه و حضانت فرزندان از مهم ترین نکاتی هستند که باید قبل از طلاق توافقی بر سر آن ها توافق بشود، در صورتی که حتی یکی از آن ها، بر سر یکی از این مسائل، رضایت کامل نداشته باشد، قاضی رای به طلاق توافقی نمی دهد.
بعد از این که دو طرف بر سر تمام جزئیات توافق کردند، حال باید یکی از زوجین و یا وکلای آن ها به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کند و در آن جا دادخواست طلاق توافقی را تنظیم کند.
برای این منظور، وی باید اصل عقدنامه یا کپی ان، اصل شناسنامه زن و مردو کپی کارت ملی آن ها را به همراه خود داشته باشد. سپس باید هزینه ی دادرسی پرداخت شود و در نهایت نیز زن و مرد یا وکلای آن ها باید زیر دادخواست را امضا کنند.
حدودا دو الی سه روز بعد پیامکی از طرف دادگاه برای شما آن ها ارسال می گردد و اطلاعات تکمیلی مثل زمان و شعبه ی دادگاه را مشخص می کند، همچنین می توانید از طریق سایت قوه قضاییه نیز پیگیر وضعیت دادخواست خود باشید.
در این مرحله و با توجه به قانون حمایت خانواده داوری در جای خود را به مشاوره اجباری داده است. به همین دلیل، دادگاه زوجین را به مشاوره ی خانواده ارجاع می دهد. معمولا در همان مجتمع قضایی، مشاورین خانواده هم حضور دارند.
مشاور در ابتدا دلایل طلاق را جویا می شود و سعی می کند، با ارائه راهکارهایی سعی بر حل مشکلات دو طرف بکند و آن ها را از انجام این فعل منصرف بنماید. در بسیاری از موارد دیده شده است که زوجین بعد از چند مرحله مشاوره، از طلاق پشیمان شده اند.
در صورتی که مشاوره، نتوانست مشکل آن ها را حل کند، مشاور در مورد توافقات بین زوجین سوال می پرسد. مهریه و نحوه پرداخت آن، اجرت المثل، نفقه، حضانت فرزندان و جهیزیه از مهم ترین این سوالات هستند که باید همگی به صورت تمام و کمال وضعیتشان مشخص بشود،
سپس مشاور همه ی آن ها را یادداشت می کند و زوجین زیر آن را امضا می نمایند. به این برگه ی مکتوب توافق نامه می گویند. پس از دریافت توافق نامه، باید به شعبه مربوطه مراجعه بکنند. در این مرحله ممکن است، روال دادگاه فرق بکند.
بعضی از دادگاه ها همان روز یا نهایتا یک الی دو روز کاری بعد حکم طلاق زوجین را صادر می کنند و در بعضی دیگر از دادگاه ها، قاضی دستور به برگزاری جلسه دادگاه و شنیدن اظهارات طرفین می نماید.
شما در حال مطالعه مقاله نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق هستید.
مرحله ی چهارم و به عبارت دیگر مرحله ی نهایی در طلاق توافقی. در این مرحله بعد از گرفتن حکم طلاق، زوجین و یا وکلای آن ها باید به یکی از دفاتر رسمی طلاق مراجعه کنند،
البته قبل از آن خانم باید به آزمایشگاه برود و آزمایش بارداری بدهد. داشتن حکم طلاق و آزمایش عدم بارداری برای جاری شدن صیغه ی طلاق الزامی می باشد. هم چنین اگر خانم دوشیزه (باکره) باشد، دادگاه او را برای معاینه به پزشکی قانونی معرفی می نماید.
در نهایت نیز، بعد از خوانده شدن صیغه ی طلاق و اتمام همه چیز، اصل عقدنامه به سردفتر تحویل داده می شود، سپس او عقد نامه را باطل می کند و به جای آن طلاق نامه را به آن ها تحویل می دهد.
برای انجام بهتر این مراحل بهتر است که از وب سایت تهران لو استفاده کنید. این وب سایت با داشتن کادر مشاورین و وکلای درجه یک می تواند در این مسیر به شما کمک نماید.
امیدواریم تا اینجا از مطالعه مقاله نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق اطلاعات مفیدی کسب کرده باشید.
همان طور که گفته شد، در طلاق توافقی هر دو طرف بر اجرای طلاق و جزئیات آن توافق دارند، اما در سایر طلاق ها ممکن است که یکی از زوجین بر روی طلاق و یا جزئیات آن (مثلا مهریه یا حضانت فرزندان) مشکل داشته باشد
در این حالت وی باید با تنظیم لایحه ای اعلام اعتراض بکند. تجدیدنظرخواهی در واقع همان اعتراض به حکم اولیه ی دادگاه می باشد. توجه کنید که لایحه تجدیدنظرخواهی باید خیلی دقیق تنظیم بشود تا بتواند دادگاه را راضی به ابطال حکم قبلی بکند.
در ادامه تعدادی از نمونه های لایحه ی تجدید نظرخواهی طلاق را برای شما می آوریم.
نمونه ی اول:
نمونه ی دوم:
نمونه ی سوم:
نمونه ی چهارم:
از اینکه تا پایان مقاله نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق با ما همراه بودید متشکریم و امیدوارم خواندن مقاله نمونه لایحه تجدیدنظرخواهی طلاق برای شما مفید واقع شده باشد.
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
هشدار: کلیه محتوای درج شده در این وب سایت جنبه اطلاع رسانی داشته و ممکن است برخی مطالب به روز یا الزاما صحیح نباشند.
با ما همراه وید تا بیشتر با موضوع نمونه لایحه به شورای حل اختلاف آشنا شوید. در حقیقت افرادی که برای دریافت حق و حقوق
موضوع بحث این مقاله، وکیل ثبتی تبریز می باشد. لطفا تا انتهای این مبحث حقوقی کاربردی همراه ما بمانید. وکیل ثبتی یکی از انواع وکالت
در این مقاله قصد داریم تا در رابطه با نمونه لایحه اعتراض ثالث اجرایی توقیف خودرو خود برای شما صحبت کنیم. با ما همراه باشید
با ما همراه شوید تا بیشتر با موضوع نمونه لایحه آزادی مشروط آشنا شوید. یکی از مواردی که در مورد پرونده های در رابطه با
ما در این مقاله قصد داریم موضوع لایحه تجدید نظر خواهی طلاق را مورد برسی قرار دهیم.
اگر لایحه تجدید نظر خواهی طلاق از طریق زوجه باشد و در دادگاه اولی که برگذار میشود رای به نفع زوجه صادر شود و حکم تجدید نظر نیز به نفع زوجه صادر شود با توجه به این که حکم تجدید نظر قطعی باشد از همان لحظه حکم قابل اجرا است و میتوان برای طلاق اقدام نمود . و اگر زوج حضور نداشته باشد به صورت غیابی میتواند طلاق بگیرد.
در ادامه مقاله به سوالاتی که ممکن از برای شما وجود داشته باشد پاسخ خواهیم داد :
باید توجه داشت که هیچ گونه وقت و موعود تعیین شده ای ندارد چرا که این زمان بستگی به شعبه استاد دارد که چه میزان کار هایی جلوی پرونده شما قرار دارد و پرونده شما به استان ارسال میشود و در نوبت بازرسی قرار میگیرد ، این زمان تقریبی حدودا یک یا دو ماه طول میکشد.نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی طلاق از طرف زوجه
زن و شوهر که صورت توافقی بخواهند از هم جدا شوند و ادامه زندگی مشترک برای آنها میسر نباشد هر دو به صورت توافقی در خواست طلاق میدهند و در دادگاه گواهی عدم سازش را پر کرده و در مورد تمام موارد زندگی از جمله طلا و مهریه و … به توافق می رسند. توجه داشته باشید منظور از طلاق توافقی این است که زوجه در مورد تمامی مسائل از جمله { امور مالی و غیر مالی ، مهریه ، نفقه ، و … } به نتیجه مشترک رسیده باشند ، که دادگاه بتواند طلاق را اجرایی کند.
بعد از ثبت درخواست طلاق در دادگاه با توجه به صلاح دید بر اساس محل سکونت زوجه درخواست طلاق را تعیین میکند.
بعد از این مراحل و ثبت ثنا در سامانه برای زوجه پیامی حاوی زمان و مکان حضور در دادگاه ارسال میشود .و هر دو زن و شوهر باید در وقت تعیین شده در دادگاه حضور داشته باشند و گواهی عدم سازش را مطرح کنند.
دادگاه موضف است طبق ماده ۲۵ قانون حمایت از خانواده در خواست طلاق توافقی زوجه را به مرکز مشاوره خانواده ارجاع دهد . البته زوجه میتوانند از همان ابتدا در خواست طلاق توافقی را در مرکز مشاوره انجام دهند.
بعد از انجام این مراحل دادگاه از زوجه میخواهد که داورانی به دادگاه معرفی کنند اگر زوجه این کار را انجام ندهند دادگاه اقدام به اینکار میکند ولی زوجه میتوانند هر دو یک داور را معرفی کنند البته این داور باید شرایطی همچون مسلمان بودن و سن آن حداقل چهل سال و متاهل باشد.
این داوران موضف هستند که در یک یا دو جلسه زوجه را تشویق به ادامه زندگی کنند و در مدتی که دادگاه تعیین کرده سازش و عدم سازش خود را ارجاع دهند.
بعد از گذراندن این مراحل به دفتر خانه طلاق رفته و گواهی عدم سازش را ارجاع داده ، توجه داشته باشید که مدت اعتبار این گواهی سه ماه می باشد. و زوجین باید ظرف این سه ماه به دفتر خانه مراجعه کرده در غیر این صورت گواهی باطل میشود. و سپس خطبه طلاق خوانده میشود.
از مهم ترین پشتوانه زندگی زن مهریه است . بعد از خواندن خطبه عقد و مطابق با قانون مدنی میزان تعیین شده مهریه حق زن است و هر موقع بخواهد میتوان آن را درخواست کند و مرد موظف است تمام و کمال آن را بپردازد.
در بیشتر موارد مهریه تعدادی سکه و برای برکت زندگی یک جفت کلام الله مجید و نبات و… تعیین میشود . ولی در قانون مدنی هر چیزی که بتوان مالک آن شدن و اختیار آن را در دست گرفت میتوان به عنوان مهریه شناخت این قانون طبق ماده ۱۰۷۸ قانون مدنی است.
باید توجه داشت اگر مهریه وجه نقد باشید بعد از گذشت چند سال طبق تورم حساب میشود و باید آن را طبق قیمت روز پرداخت کرد.
مهریه عندالمطالبه به این معنی است که اگر زن هر وقت مهریه خود را بخواهد باید کلا با توجه به تورم روز محاسبه شده و بپردازد . البته اگر همسر بتواند اثبات کند که توان پرداخت آن را ندارد میتوان درخواست اقساط داده و مهریه را به صورت اقساط پرداخت کند .که این نیز با توجه به درآمد همسر اقساط میشود.
مهریه عندالاستطاعیه به این معناست که مرد باید توانایی پرداخت آن را به صورت یک جا را ندارد. و این وظیفه به عهده زوجه است که اثبات کند که همسر میتواند آن را پرداخت کند .البته باید دانست که میتوان مهریه را نصف آن به صورت عندالمطالبه و نصف آن را به صورت عندالاستطاعیه پرداخت.
در قانون جدید مهریه بیش از ۱۱۰ سکه بهار آزادی زندان ندارد و نمیتوان حکم جلب گرفت . ولی زوجه میتواند با اثبات درآمد همسر آن را درخواست کند ، ولی اگر همسر اثبات کند که نمیتوان بیش از ۱۱۰ سکه پرداخت کرد ، دیگر نیازی نیست که بیش از ۱۱۰ سکه پرداخت نمود.
این مقاله جهت بالا بردن اطلاعات شما عزیزان گرد آوری شده، امیدواریم که مورد رضایت قرار گرفته باشد. از انتخاب و همراهی شما صمیمانه سپاس گذاریم.
در این زمینه نیازمند مشاوره هستید؟
نام و شماره تماس خود را وارد کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند:
نام شما
شماره تماس شما
گروه وکلای راهیان عدالت آماده ارایه انواع خدمات مشاوره و قبول وکالت در تمامی حوزه ها می باشد.
ما با سابقه درخشان در این حوزه فعالیت میکنیم و معتقدیم حق گرفتنیست!
ارتباط با وکیل
در سیستم حقوقی ما اصولاً زن حق طلاق ندارد؛ یا به عبارت دیگر زن فقط در صورتی می تواند تقاضای طلاق نماید که برای اینکار دلیل داشته باشد.دلایل طلاق به درخواست زن به طور اجمالی عبارتند از: اعتیاد شوهر، محکومیت کیفری، نپرداختن نفقه، ترک منزل مشترک، ازدواج دوم، عسر و حرج و در نهایت کراهت زوجه.در ادامه به یک نمونه لایحه دفاعیه که زن به دلیل ازدواج همسر خود به طور غیر قانونی تقاضای طلاق نموده است و مورد موافقت دادگاه بدوی قرار گرفته و مرد نسبت به آن تجدیدنظر خواهی نموده است، اشاره می شود.در واقع آنچه در ادامه می آید نمونه لایحه پاسخ زن و محکوم له بدوی نسبت به تجدیدنظر خواهی مرد از حکم طلاق است.
تماس و مشاوره با وکیل برای طلاق و دعاوی خانواده
بسمه تعالی
ریاست محترم و مستشاران معزز دادگاه تجدیدنظر استان تهراننمونه لایحه تجدیدنظر خواهی طلاق از طرف زوجه
باسلام
احتراماً درخصوص پرونده به شماره کلاسه …… ضمن تقدیم یک برگ وکالتنامه ملصق به تمبر مالیاتی مراتب وکالت خویش را از خانم فریبا ….. اعلام و در پاسخ به لایحه تجدیدنظرخواهی زوج ، مراتب را به شرح ذیل در مقام دفاع از موکل به شرح ذیل به استحضار حضرات می رساند ؛
1- در کمال تعجب و تحیر در لایحه اعتراضی ، تاریخ عقد زوجین 70/02/27 قید شده است !!!! این در حالی است که تاریخ صحیح عقد 1370/02/17 است که چنین اشتباه فاحش و تأمل برانگیزی ، اشراف و تسلط وکیل محترم تجدیدنظرخواه را نسبت به پرونده و بیان حقیقت به چالش می کشد و زیر سوال می برد .
2- به موجب صیغه نامه که کپی آن پیوست دادخواست بدوی ، تقدیم حضور دادگاه محترم قرار گرفت ؛ تجدیدنظرخواه (زوج) مورخ 1396/02/06 شخصی به نام خانم فاطمه ……. فرزند احمد را با پنجاه هزار تومان و پنج سکه طلای تمام بهار آزادی به عنوان مهریه به عقد موقت خود درمی آورند و این در حالی است که تجدیدنظرخواه (زوج)، کلیه شروط ضمن عقد سند ازدواج شماره …… مورخ 1370/02/17 (تنظیمی فی مابین موکل و زوج) را با امضای همگی آن شروط ، پذیرفته و قبول کرده است.از جمله شروط ضمن عقد ازدواج دائم ، شرط مندرج در بند 12 است و همانطور که خود استحضار دارید به موجب این شرط هرگاه زوج همسر دیگری بدون رضایت زوجه اختیار کند یا به تشخیص دادگاه نسبت به همسران خود اجرای عدالت ننماید زوجه می تواند با رجوع به دادگاه و طی تشریفات مقرر قانونی خود را مطلقه نماید.حالیه زوج (تجدیدنظرخواه) نیز بدون اذن و رضایت موکل و حتی بدون جواز از سوی دادگاه مربوطه ، مبادرت به اختیار همسر دوم نموده است. بند 12 عقدنامه، مطابق با ماده 1119 قانون مدنی فی مابین زوجین ، ضمن عقد و عقد خارج لازم در سند ازدواج درج شده و مطابق ماده 10 قانون مدنی، برای طرفین لازم الرعایه است و مطابق شرط معهود و مطابق مقررات قانونی مزبور، بالاحض تبصره ذیل ماده 1133 قانون مدنی، موکل می تواند از دادگاه تقاضای طلاق کند و در این بند قید شده که زوج همسر دیگری اختیار کند که از نظر مدلول، منطوق اطلاق، اختصاص به عقد دائم ندارد بلکه شامل کلیه عقود نکاح اعم از دائم و منقطع است و به وضوح نکاح منقطع از این شرط مستثنی نشده است و به محض تخلف زوج از شرط معهود، تفویض وکالت زوج به زوجه محقق می شود . فلذا طرح این مطلب که زوج (تجدیدنظرخواه) الباقی مدت را بذل کرده تأثیری در شرط حاصل نداشته و آن را منتفی نمی سازد و همچنان امکان اخذ طلاق مستند به آن باقی است .
2- مستنداً به رأی وحدت رویه شماره …. مورخ 1389/07/20 ، پس از امتناع زوجه بدون مانع شرعی و قانونی ، زوج تنها پس از اخذ اجازه از دادگاه می تواند همسر دوم اختیار کند و مطابق مفهوم مخالف آن و با وحدت ملاک از آن، در صورتی که غیر از این باشد و رضایت و اذن زوجه (همسراول) نیز موجود نباشد، خلاف شرط مندرج در عقد نامه، عمل شده و به محض تخلف از شرط، تفویض وکالت حاصل شده و زوجه می تواند با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق نماید و البته استحضار دارید که انقضاء مدت یا بذل مدت و غیر در عقد موقت، سبب انتفای حق ایجاد شده برای زوجه نمی باشد و همچنین رأی شماره …. مورخ 1392/12/06 صادره از شعبه اول دیوان عالی کشور نیز مؤید مطالب معنونه در بندهای 2 و 3 لایحه تقدیمی است .
3- وکیل محترم تجدیدنظرخواه (زوج) در کمال تعجب می فرمایند، زوج به سبب فشارهای ناشی از عدم تمکین موکل و به واسطه کمبود عاطفه و صرفاً جهت الزام موکل (زوجه) به تمکین ، مبادرت به اختیار همسر دوم نموده ولی رابطه ای با همسر دوم نداشته ! این در حالی است اگر زوج در نتیجه عدم تمکین خاص و یا عام (آن طور که ادعا دارند) تحت فشارهای جسمی، عاطفی و روحی قرار گرفته و مبادرت به تجدید فراش نموده پس چرا ادعا می کنند با وی رابطه ای برقرار نکرده که از زیر فشارهای یاد شده خلاصی و رهایی یابد ؟! و اگر صرفاً برای الزام موکل به تمکین بوده چرا فشارهای جسمی، عاطفی، روحی و غیره را بهانه انجام این عمل قرار می دهد ؟! در وهله اول ؛ موکل در تمام طول دوران زندگی مشترک از هر حیث از زوج تمکین می نموده و ایشان نه تنها از لحاظ عاطفی ، جسمی ، روحی و غیره (تمکین خاص و عام) خلائی احساس نمی کرده بلکه از حیث اقتصادی و مالی نیز تمام و کمال زوج را حمایت می نموده است پس ادعای تجدیدنظرخواه کاملاً واهی و کذب است در ثانی ، شرع و قانون ، برای زوجه ای که از همسر خود تمکین نمی کند و برای الزام وی به تمکین از شوهر، راهکارهای بسیار عالی و انکار ناپذیری ، ارائه داده است که باب هر اعمال سلیقه و ابتکار عملی را مسدود داشته است فلذا این نحو از استدلال و به عبارت صحیح تر بهانه تراشی های این چنینی صرفاً پوششی برای تخلف از شرط مندرج در بند 12 عقدنامه است لکن به صرف تخلف زوج و ازدواج مجدد، شرط معهود حاصل شده و بر آن اطلاق ، استثنایی هرگز بار نمی گردد و البته شایان ذکر است آقای محمود ….. (زوج) در اوایل سال 97 که منزل مشترک را برای همیشه ترک کردند بنابر اظهار موکل، با شهامت تمام بیان داشتند : دوست داشتم که همسر دوم بگیرم و دلم خواست ! حال عبارتی که به وضوح بار معنایی آن روشن و مشخص است و باب هر تفسیری را می بندد و علاوه بر این ها، تجدیدنظرخواه (زوج) و همسر دوم اختیاری، مدتهاست با هم زندگی می کنند و مسلماً دارای رابطه هم بوده اند، همچنین به عرض می رساند که بنا بر اظهارات موکل ، آقای محمود …… ، هنوز هم در منزل مشترک با همسر دوم خود زندگی می کنند و هیچ بذل مدتی رخ نداده است و احتمالا عقد موقت مزبور تمدید شده یا خودشان بین خود عقد دائم منعقد کرده اند تا آن جا که حتی در مدرسه ای که دختر خردسال همسر دوم زوج ، تحصیل می کند.
آقای محمود …… را به عنوان پدر آن دختر بچه می شناسند همچنین ذکر این مطلب خالی از وجه نیست که موکل در دعوای مطالبه مهریه، منزل مشترک تجدیدنظر خواه با همسر دومشان واقع در تهران خیابان شریعتی ……… را به عنوان نشانی زوج اعلام کردند که زوج از دادرسی مطلع شده و در آن شرکت کردند فلذا ادعای ایشان مبنی بر قطع ارتباط با همسر دوم صرفا در جهت انحراف ذهن قضات محترم دادگاه می باشد .
4- زوج در تمام طول زندگی مشترک 27 ساله حتی از ابتدای آن، التزامی به موکل و زندگی مشترک نداشته و بار سنگین تأمین هزینه های زندگی مشترک را برعهده موکل نهاده و به اطمینان می توان اظهار داشت که زوج بالاخص در طول پنج سال گذشته حتی ریالی برای موکل و خانواده هزینه ننموده و حتی صدها میلیون تومان ، در قالب قرض ، برداشت از حساب ، اخذ وام و ضامن قراردادن موکل و نپرداختن اقساط ، از موکل دریافته است .
5- رأی مورد استناد وکیل محترم تجدیدنظرخواه مورخ 1397/07/12 صادر گردیده و ناظر به آینده است و اثری نسبت به گذشته و سال اختیار همسر دوم (1396/02/06) نداشته و شرط حاصل را منتفی نمی سازد .
6- عالیجنابان و قضات محترم دادگاه تجدیدنظر، زوج خود راضی به طلاق است و پیشنهاد طلاق (البته بدون دریافت هیچ حق و حقوق قانونی) را به موکل داده است و خواهان طلاق است لکن اشاره و استنادشان به نظریه داور تعیینی (که همسر خواهر زوج است) و عدم رضایت به طلاق تنها برای ایذاء موکل و اطاله دادرسی است که قطعاً از نگاه دقیق و ریز بین آن حضرات مغفول باقی نخواهد ماند.علیهذا با عنایت به این که رأی صادره مطابق با شرع ، کلیه مقررات قانونی اصدار یافته ، تقاضای تأیید دادنامه بدوی از محضر حضرات مورد استدعاست .
باتشکر و تجدید احترام
مسعود محمدی وکیل تجدیدنظر خوانده
اطلاع از مراحل، مدارک و شرایط جدید طلاق توافقی
1- دلایل و موارد 9 گانه طلاق به درخواست زن
2- حق طلاق برای زن، وکالت در طلاق توافقی به زوجه
3- چگونه یک وکیل خوب برای طلاق و خانواده پیدا کنم؟
4- راه های اعتراض به رأی دادگاه ، واخواهی، تجدیدنظر، فرجام
Name (required)
Email (required)
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز
در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی و اعطای وکالت به وکیل پایه یک دادگستری و جهت هماهنگی و دریافت وقت مشاوره حقوقی کلیک کنید.
موسسه حقوقی دادگران حامی (دفتر وکالت دادگران) از سال 1384 با همکاری جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاه تهران (حقوقدانان دارای پروانه وکالت دادگستری) تاسیس شد و تا به امروز با هدف قبول وکالت و اعطای مشاوره حقوقی به هموطنان ایرانی سراسر دنیا و خارجیان مقیم ایران، به حیات خود ادامه داده است. اعضای این مجموعه با سرلوحه قراردادن حق و عدالت و حرکت در چهارچوب قوانین و دوری از پرونده های موهوم و بی نتیجه، توانسته اند اعتماد مراجعین و موکلین را کسب نموده و صاحب اعتبار شوند.
ادامه مطلب ……
لایحه دفاعیه زوج، شرایط طلاق، عسر و حرج زوجه، لایحه دفاعیه زوج، لایحه دفاعیه زوج در طلاق به درخواست زوجه، نمونه لایحه دفاعیه زوج در طلاق به درخواست زوجه
طلاق عبارت از انحلال نکاح دائم با شرایط و تشریفات خاص از طرف زوج و یا نماینده قانونی وی.
طبق ماده 1133 قانون مدنی در کشور ما، مرد می تواند با رعایت شرایط مقرر در این قانون، با مراجعه به دادگاه تقاضای طلاق همسرش را نماید.نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی طلاق از طرف زوجه
تبصره : زن نیز می تواند با وجود شرایط مقرر در مواد 1119 و 1129 و1130 این قانون از دادگاه تقاضای طلاق نماید.
موارد جواز رجوع زن به دادگاه برای طلاق عبارت است از:
عسر و حرج در دوران عقد
طلاق غایب مفقودالاثر
نمونه دادخواست طلاق به دلیل ترک نفقه
در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی میتواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند. چنان چه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه میتواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده میشود.
تبصره (۱۳۸۱/۴/۲۹) – عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که ادامهی زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد و موارد ذیل در صورت احراز توسط دادگاه صالح از مصادیق عسر و حرج محسوب میگردد:
۱- ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه.۲- اعتیاد زوج به یکی از انواع مواد مخدر و یا ابتلا وی به مشروبات الکلی که به اساس زندگی خانوادگی خلل وارد آورد و امتناع یا عدم امکان الزام وی به ترک آن در مدتی که به تشخیص پزشک برای ترک اعتیاد لازم بوده است.
۳- محکومیت قطعی زوج به حبس پنج سال یا بیشتر.۴- ضرب و شتم یا هرگونه سوءرفتار مستمر زوج که عرفاً با توجه به وضعیت زوجه قابل تحمل نباشد.۵- ابتلای زوج به بیماریهای صعبالعلاج روانی یا ساری یا هر عارضهی صعبالعلاج دیگری که زندگی مشترک را مختل نماید.
موارد مندرج در این ماده مانع از آن نیست که دادگاه در سایر مواردی که عسر و حرج زن در دادگاه احراز شود، حکم طلاق صادر نماید.
مصادیق عسر و حرج بسیار زیاد است و موارد یاد شده در قانون حصری نیست و ممکن است زوجه با توجه به شرایط و موقعیت اجتماعی خود در مواردی غیر از امور یاد شده ادعای عسر و حرج داشته باشد. که بازم قابل طرح و رسیدگی در دادگاه می باشد.
لایحه عبارت از نوشته مکتوبی که فرد در جریان دادرسی و تا پیش از اعلام ختم دادرسی برای ایراد نکات و مستندات و اعتراض به دلایل طرف مقابل به دادگاه تقدیم می نماید. فرق لایحه و دادخواست این است که دادخواست در شروع جریان رسیدگی است و از طرف خواهان به دادگاه تقدیم می شود. به عبارت دیگر با ارائه دادخواست به دادگاه، جریان رسیدگی آغاز می شود. اما لایحه را هر دو طرف دعوا می توانند ارائه دهند.
نکاتی که در متن لایحه تقدیمی به دادگاه درج می گردد در جریان رسیدگی بسیار حائز اهمیت است و می تواند جریان رسیدگی را تغییر دهد. و یا فرد را از بی حق بودن به محق بودن تغییر دهد.
لایحه ازدواج بدون اذن پدر در دادگاه
نحوه تنظیم لایحه و ثبت آن به صورت آنلاین
همان گونه که بیان گردید زوجه در مواردی که طبق قانون معین شده، می تواند برای درخواست طلاق به دادگاه مراجعه نماید و درصورتی که دلایلش برای طلاق موجه باشد، دادگاه زوج را اجبار به طلاق می نماید و در صورتی که باز هم از طلاق دادن زوجه استنکاف نماید، دادگاه زوجه را از طرف زوج مطلقه می کند. دلایل موجه برای درخواست طلاق از طرف زوجه اشاره شد.
در مرحله بعدی که زن درخواست طلاق می دهد و دادخواست طلاق به اطلاع زوج می رسد، زوج یا نماینده قانونی او ( وکیل)، باید در دادگاه حضور بهم رساند و در صورتی که شرایط حضور در دادگاه برایش موجود باشد می تواند لایحه بنویسد و به دادگاه تقدیم نماید.
لایحه ای که زوج برای ارائه در دادگاه تنظیم می نماید باید متناسب با درخواست و مستندات زوجه برای طلاق باشد، بنابراین در صورتی که زوجه برای درخواست طلاق خود اعتیاد زوج را مطرح کرده باشد، زوج در لایحه ی تقدیمی و در صورتی که ادعای مطرح شده از طرف زوجه را صحیح نداند، می تواند عدم صحت ادعای زوجه را بهمراه مستنداتی که دال بر عدم اعتیادش است را ارائه نماید.
و یا در صورتی که زوجه طلاق به دلیل عسر و حرج را مطرح نماید، بسته به اینکه عسر و حرج زوجه از چه جهت باشد، لایحه تقدیمی زوج متفاوت می باشد، مثلا اگر زوجه عسر و حرج را به دلیل سوء رفتار و یا بیماری زوج را مطرح نماید، زوج در لایحه خود می تواند از آوردن شهود برای دادگاه برای عدم سوء رفتار سخن بگوید و یا مدارک پزشکی دال بر سلامت پزشکی را ارائه دهد و یا عدم مسری بودن و شدید بودن بیماری به نحوی که موجب عسر و حرج زوجه گردد را بیان نماید.
به هر ترتیب نوشتن لایحه و تقدیم آن به دادگاه پیچیدگی و ظرافت خاص خود را دارد و تنها فردی می تواند از پس آن بربیاید که به روال دادگاه و امور موجه برای ارائه به دادگاه آگاهی و اشراف کامل داشته باشد.
تیم حقوقی دارالوکیل در این زمینه می تواند برای انتخاب بهترین وکیل به شما مشاوره دهد و شما را یاری نماید.
جهت انتخاب وکیل و مشاوره در زمینه نوشتن لایحه و دادخواست و دیگر امور حقوقی با ما تماس بگیرید
۰۹۱۲۶۹۸۱۵۱۰-۰۹۱۹۳۴۶۰۳۳۸-۰۵۱۳۶۰۳۸۷۴۳
لایحه دفاعیه زوج در طلاق به درخواست زوجه
سامانه بهزیستی طلاق
عنوان: شرایط درخواست طلاق زوجه به دلیل اعتیاد زوج
پیام: صرف اقرار زوج به اعتیاد در گذشته، منجر به تحقق شرط ضمن عقد و وکالت زوجه در طلاق نمی باشد و در صورت عدم اعتیاد وی در زمان طرح دعوا، وجود اعتیاد مضر به زندگی خانوادگی ثابت نمی گردد.
خواهان و.ن. فرزند ع. بهطرفیت خوانده م.خ. فرزند ح. دادخواست به خواسته صدور حکم طلاق جهت اجرای صیغه طلاق تسلیم دادگاه نموده است و در قسمتی از اظهارات خود بیان داشته به موجب تصویر سند نکاحیه پیوستی، زوجه به عقد دائمی زوج درآمده است و بنا به دلایل اینکه زوج اعتیاد به مواد مخدر دارد، برای چهار سال اول زندگی اعتیاد داشته است، سوء رفتار دارد، فحاشی و توهین میکند، دست به زدن دارد؛ ادامه زندگی مشترک زوجین میسر نمیباشد.
زوجه حاضر است 28 عدد سکه از مهر خود را در قبال طلاق بذل کند، الباقی مهر را در آینده مطالبه خواهد کرد. در مورد جهاز در آینده مطالبه خواهد کرد. در مورد نفقه معوقه ادعائی ندارد. اجرتالمثل ایام زوجیت را در آینده مطالبه خواهد کرد و حضانت طفل مشترک به زوج واگذار میشود. نفقه فرزند بعهده زوج میباشد.نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی طلاق از طرف زوجه
حق ملاقات، هفته ای 48 ساعت آخر هفته، برای زوجه محفوظ باشد. زوجه حملی ندارد. زوج در مقام دفاع بیان میکند: قبلاً اعتیاد به مواد مخدر داشتهام، ترک کرده ام. فحاشی و توهین نکردهام. همسرم شبها دیر به خانه میآید و با تلفن همراه پیامک بازی میکند. کار خانه را انجام نمیدهد و قول و تعهد میدهم برای همسرم هر کاری که میخواهد، انجام بدهم.
دادگاه با التفات به محتویات پرونده و رسیدگی به عمل آمده، ملاحظه اظهارات شاهدان طرفین دعوی که حکایت بروز اختلاف فیمابین زوجین، بخصوص شاهد معرفی شده از سوی زوج که بیان کرده است:
بارها اقدام به وساطت در رفع اختلاف زوجین کرده است و ملاحظه نظریه داوران تعیین شده و عدم توفیق در رفع اختلاف فیمابین زوجین، خواسته خواهان را با دلایل ابرازی مقرون به صحت تلقی و مستنداً به ماده 1119 و 1129 و 1130 و 1133 و 1146 از قانون مدنی و ماده 24 و 25 و 26 و 27 و 28 و 29 و 31 و 32 و 33 از قانون حمایت خانواده مذکور، حکم طلاق را جهت اجرای صیغه طلاق خلع با رعایت سایر مقررات شرعی و قانونی در یکی از دفاتر رسمی طلاق را صادر و اعلام مینماید.
ضمناً مدت اعتبار این گواهی ظرف شش ماه پس از تاریخ ابلاغ رأی فرجامی و یا انقضای مهلت فرجامخواهی میباشد و در صورت امتناع زوج در اجرای صیغه طلاق، سردفتر طلاق نمایندگی در اجرای طلاق خواهد داشت. این رأی حضوری بوده و ظرف بیست روز پس از ابلاغ، قابل تجدیدنظر در محاکم تجدیدنظر استان تهران خواهد بود و ظرف بیست روز در موعد قانونی قابل فرجامخواهی در دیوانعالی کشور میباشد.
رئیس شعبه 255 دادگاه عمومی خانواده تهران – اشجعی
جهت اطلاع از آرای حقوقی در زمینه طلاق به درخواست زوجه کلیک نمایید.
زوج در پرونده پیش رو در دادگاه حضور یافته و ایرادات خود را بیان نموده، اما در صورتی که نخواهد یا نتواند خودش یا وکیلش در دادگاه حضور بهم رساند، می تواند لایحه دفاعیه خودش را بدین ترتیب به دادگاه تقدیم نماید:
اینجانب……(مشخصات خوانده)…… اعتراض خود را به دادنامه شماره…….. مستنداً به بندهای «الف» و«ب» و«ج» و«ه» مــادۀ ۳۴۸قانون آیین دادرسی مدنی بنابر دلــــایل مشروحه ذیل به استحــــضار می رساند:
1- برابر مــــواد ۱۱۳۰و۱۱۳۳ قانون مدنی زن تنــــها در موارد عسروحـــرج ویا طبق شروط ضمن عقد نـــــکاح می تواند در دادگـاه تقاضای طلاق را مطرح نماید. چـــرا که حق طلاق براساس مــواد قانونی یاد شده با زوج می باشد. در پرونده پیش رو شرطی از شروظ ضمن عقد نکاح از طرف زوج زیرپا گذاشته نشده است.
2- طبق بند 2 ماده 1130 قانون مدنی، زوجه باید اعتیاد همسرش را در دادگاه اثبات نماید. اما همسر بنده در این زمینه صرف ادعا را داشته و آن را اثبات ننموده .
بنابراین ادعای زوجه مبنی بر اعتیاد اینجانب صحت نداشته، چرا که اینجانب به موجب اقرار خودم ،قبلا مدتی کوتاه مواد مخدر استعمال می نمودم اما در حال حاضر در سلامتی کامل به سر میبرم و اعتیاد به هیچ گونه موادی از جمله موارد مخدر و روان گردان و… ندارم. گواهی سلامت از اعتیاد بهمراه تایید پزشک نیز به لایحه پیوست شده است.
3-ادعای زوجه بر فحاشی و توهین و دست به زن داشتن نیز صحت نداشته، چرا که اینجانب جانب عدالت و خوش رفتاری را در برخورد با همسرم رعایت نموده ام و در رابطه با نحوه رفتار با اطرافیان هم شهودی آماده حضور در دادگاه می باشند…
لایحه دفاعیه زوج در طلاق به درخواست زوجه
در مورد رای صادر شده از دادگاه بدوی فرد تجدیدنظر خواهی نموده و نتیجه بدست آمده به قرار زیر است:
در خصوص تجدیدنظرخواهی آقای م.خ. با وکالت آقای ر.ش. بهطرفیت خانم و.ن. با وکالت آقای ح.خ. نسبت به دادنامه شماره 769 مورخه 1393/05/18 صادره از شعبه 255 دادگاه خانواده تهران، که به موجب آن با تقاضای تجدیدنظرخوانده حکم طلاق خلع صادر شده است؛ با توجه به محتویات پرونده، بنظر دادگاه اعتراض وارد است.
بدلیل اینکه زوجه چه در پرونده و چه در جلسه دادگاه مورخه 1393/09/18 اعلام کردهاست که از زندگی با زوج تنفر و کراهت شدید دارم و حاضر به ادامه زندگی نیستم و دلیل محکمهپسندی بر ادعای خود که علت این کراهت را توجیه نماید، ارائه نکرده.
در رابطه با اعتیاد زوج نیز برابر اقرار خود زوجه در جلسه 1393/09/18 سالها قبل مدتی از مواد استفاده کرد، ولی سالهای زیادی ترک کرده و دیگر استفاده نکرده و نمیکند.
پس شرط ضمن عقد بنظر دادگاه محقق نشده، چون اعتیاد مضری در کار نیست. در رابطه با سوء رفتار زوج هم، دلیل و مدرکی ارائه نکرده است و از طرفی با وجود تنفر و کراهت شدید، حاضر به بذل حقوق مالی خود و توافق با زوج نشد و لذا دادگاه مستنداً به ماده 358 ق آ.د.م. ضمن نقض دادنامه مارالذکر، حکم به رد دعوی تجدیدنظرخوانده صادر و اعلام مینماید.
رأی صادره پس از ابلاغ، بمدت 20 روز قابل فرجامخواهی در دیوان عالی کشور است.رئیس و مستشار شعبه 60 دادگاه تجدیدنظر استان تهران
طبق مطالب بیان شده، نوشتن لایحه برای دفاع از خود در دادگاه ظرافت خاصی دارد و کلمات و مستندات و قواعد فقهی بکار رفته در آن در رای و نظر دادگاه موثر خواهد بود. بنابراین حتی در صورتی که فرد تمایل به استفاده از تخصص وکیل در این زمینه را نداشته باشد، باید از مشاوره های حقوقی وقت مشاوره بگیرد و درمورد مطالبی که باید در لایحه بنویسد و چگونگی بیان آن اطلاع کسب نماید.
جهت مشاوره با مشاورین متخصص در زمینه حقوق خانواده و انتخاب بهترین وکیل با ما تماس بگیرید.
۰۹۱۲۶۹۸۱۵۱۰-۰۹۱۹۳۴۶۰۳۳۸-۰۵۱۳۶۰۳۸۷۴۳
30 دی 1400 | قانون کار
وکیل کارگر چه وظایفی دارد و چگونه عمل می کند؟ بهترین وکیل کارگر چه کسی است؟ قانون کار روابط میان کارگر و کارفرما و حفظ حقوق کارگران از اهمیت بالایی برخوردار است. به علاوه جامعه کارگری بخش بزرگی از جوامع هر کشور، از جمله جامعه ما را تشکیل می دهد. کارگران معمولا از…
30 دی 1400 | کیفری
صلاحیت شورا در دعاوی کیفری «صلاحیت» عبارت است از توانایی، شایستگی، تکلیف و الزامی که قانون به یک مرجع قضایی جهت رسیدگی به یک دعوای کیفری اعطا میکند قواعد صلاحیت مربوط به نظم عمومی بوده مقررات مربوط به آن در جهت اعمال صحیح عدالت قضایی وصل شدهاست و توافق برخلاف آن…
30 دی 1400 | کیفری
بایگانی شدن پرونده بایگانی شدن پرونده تاسیس جدیدی است که قانونگذار در سال ۱۳۹۲ در جهت اصلاح و باز اجتماعی کردن متهمان و نیز قضا زدایی ابداع کردهاست درباره اینکه قرار بایگانی شدن پرونده چیست؟ماده ۸۰ قانون آیین دادرسی کیفری جدید مقرر میدارد که: «در جرایم تعزیری…
29 دی 1400 | حقوقی, خانواده, کیفری
جرم رابطه نامشروع زمانی محقق می شود که زن و مردی بدون علقه ازدواج، با یکدیگر ارتباطی خارج از رابطه جنسی داشته باشند. جرم رابطه نامشروع به دلیل اینکه جرمی عمومی می باشد، بدون شکایت هم قابلیت پیگیری دارد. رابطه نامشروع با اجبار / اکراه اکراه ، که در عرف به اجبار شناخته…
29 دی 1400 | بیمه تصادفات, کیفری
وکیل قوانین راهنمایی رانندگی چگونه عمل می کند؟ در این مطلب به طور مختصر ابتدا از اهمیت قوانین راهنمایی و رانندگی سخن می گوییم و سپس به بررسی مهم ترین قوانین در این زمینه می پردازیم و جهت انتخاب وکیل مناسب شما را راهنمایی می نماییم. اهمیت قوانین راهنمایی و رانندگی…
29 دی 1400 | حقوقی
آشنایی با خدمات بنیاد شهید تعریف شهادت در متون اسلامی گوناگون بهمعنای کشته شدن در راه الله است. در اسلام شهید به کسی گفته میشود که جان خود را در راه خدا فدا کند. طبق احکام اسلام کسی که به شهادت رسیده نیاز به غسل و کفن ندارد. بنیاد شهید و امور ایثارگران سازمانی دولتی…
28 دی 1400 | املاک, حقوقی
تملک اراضی عمومی دولت و شهرداریها قوانینی که در حال حاضر در ارتباط با تملک املاک اراضی عمومی ابنیه و مستحدثات مورد نیاز شهرداریها اعتبار دارند عمدتاً عبارتاند از: قانون نحوه تقویم ابنیه املاک و اراضی عمومی مورد نیاز شهرداریها مصوب ۱۳۷۰؛ همچنین، لایحه قانونی نحوه…
28 دی 1400 | وکالت
وکیل ارزان قیمت در مشهد، برای انتخاب وکبل ارزان در مشهد چه کنیم؟ وکالت در قانون مدنی وکالت یکی از عقود مندرج در قانون مدنی است وکالت در لغت بهمعنای واگذار کردن اعتماد و تکیه کردن است طبق ماده ۶۵۶ قانون مدنی وکالت عقدی است که بهموجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای…
28 دی 1400 | خانواده, مهریه
مهریه عند الاستطاعه چیست؟ و چگونه مطالبه میشود؟ مهریه نشانه صداقت و صمیمیت مرد نسبتبه همسرش میباشد و سنتی پسندیده که پیامبر اکرم صلواتاللهعلیه و آله و سلم نیز به آن عمل میکرده است آنچه که در هنگام عقد به عنوان بدهی و دین بر گردن زوج قرار میگیرد تا بهمحض مطالبه…
28 دی 1400 | حقوقی, خانواده
تصنیف اموال زوج درطلاق چگونه است؟ تصنیف اموال زوج درطلاق یکی از شروطی است که در سند ازدواج بهعنوان یکی از شروط ضمن العقد تعیینشده است و بسیاری از مردان بهطور آگاهانه یا بدون اطلاع از آن اقدام به امضای آن حین عقد میکنند که با این شرط مرد موظف میشود در…
توسط سمیرا حسینی | 30 دی 1400
وکیل کارگر چه وظایفی دارد و چگونه عمل می کند؟ بهترین وکیل کارگر چه کسی است؟ قانون کار روابط…
توسط زهرا بحرالعلوم طباطبایی | 30 دی 1400
صلاحیت شورا در دعاوی کیفری «صلاحیت» عبارت است از توانایی، شایستگی، تکلیف و الزامی که قانون به یک…
توسط زهرا بحرالعلوم طباطبایی | 30 دی 1400
بایگانی شدن پرونده بایگانی شدن پرونده تاسیس جدیدی است که قانونگذار در سال ۱۳۹۲ در جهت اصلاح و…
توسط آرزو عسگری | 29 دی 1400
جرم رابطه نامشروع زمانی محقق می شود که زن و مردی بدون علقه ازدواج، با یکدیگر ارتباطی خارج از رابطه…
توسط سمیرا حسینی | 29 دی 1400
وکیل قوانین راهنمایی رانندگی چگونه عمل می کند؟ در این مطلب به طور مختصر ابتدا از اهمیت قوانین…
توسط آرزو عسگری | 29 دی 1400
آشنایی با خدمات بنیاد شهید تعریف شهادت در متون اسلامی گوناگون بهمعنای کشته شدن در راه الله است….
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
دیدگاه
نام *
ایمیل *
وب سایت
ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم.
ارسال دیدگاه
darolvakil@
989193460338+
989126981510+
مشهد ، بلوار وکیل آباد23 ، ساختمان شفاء ، طبقه دوم
تهران ،خیابان هفت تیر، خیابان بهار خ سلیمان خاطر، پلاک ۳۷ طبقه ۵
info@darovakil.com
کلیه حقوق مادی و معنوی برای مجموعه دارالوکیل محفوظ است. / بهینه سازی وپشتیبانی وب سایت: کج آرت
مطالبه نفقه صرفنظر از اینکه در شورای حل اختلاف مورد رسیدگی قرار گیرد یا در دادگاه خانواده (بسته به میزان خواسته) حسب مورد قابل تجدیدنظر و اعتراض در دادگاه بدوی (در خصوص آراء صادره از شورای حل اختلاف) و دادگاه تجدیدنظر (در خصوص آراء صادره از دادگاه خانواده) می باشد.برای تجیددنظر خواهی از چنین حکمی محکوم علیه (کسی که حکم به ضرر وی صادر شده) باید یک دادخواست تجدیدنظر و یک لایحه دفاعیه تجدیدنظر خواهی تنظیم و تهیه نموده و ظرف مهلت قانونی جهت ثبت آن به دفتر خدمات قضایی مراجعه نماید.در ادامه یک نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی که توسط وکلای دفتر وکالت دادگران حامی نگارش یافته است جهت استفاده و اطلاع مخاطبان گرامی، آمده است.
اطلاع از نکات مهم دعوای مطالبه نفقه زن
بسمه تعالی
نمونه لایحه تجدیدنظر خواهی طلاق از طرف زوجه
ریاست و مستشاران محترم دادگاه تجدید نظر استان تهران
با سلام
احتراما اینجانب به وکالت از خانم آرزو ….. در مقام تجدید نظر خواهی از دادنامه شماره …. صادره از شعبه 269 و بنا به اظهارات موکل و مستندات موجود، مراتب زیر را به استحضار می رسانم:
اولا: مستندا به ماده 1258 قانون مدنی که اسناد کتبی و شهادت را جزو ادله اثبات دعوا ذکر نموده است . در دعوای مطروحه نیز هم سند رسمی مبنی بر مالکیت موکل نسبت به محل زندگی بیست ساله زوجین و هم استشهادیه همسایگان و دوستان مبنی بر این که زوجین بیست سال در این منزل سکونت داشته اند ضمیمه پرونده گردیده است.
ثانیا: مستندا به ماده قانون مدنی، تهیه مسکن از مصادیق اصلی نفقه زوجه عنوان گردیده است که در زندگی مشترک زوجین، تجدیدنظرخوانده (زوج) هیچ گاه به این وظیفه عمل ننموده است.
ثالثا: مستندا به اظهارات وکیل زوج هم در جلسه دادرسی و هم در لایحه مورخ 26/12/1400، زوج نیز بر سکونت 20 ساله زوجین در منزل متعلق به زوجه اقرار نموده است و صرفا بدون ارائه هیچ دلیل و مدرکی مدعی مالکیت زوج در منزل متعلق به زوجه گردیده است که ادعایی کذب می باشد و با وجود اخطار قاضی محترم بدوی در جلسه رسیدگی به ارائه ادله مثبت این ادعا، هیچ دلیلی ارائه نشده است.
ملاحظه می گردد زوجه (تجدید نظر خواه) به طور مشخص دلایل کافی مبنی بر عدم پرداخت بخشی از نفقه که شامل مسکن مورد نیاز جهت سکونت می باشد را ارائه نموده است اما با وجود این دلایل قطعی و خدشه ناپذیر که از سوی وکلای زوج نیز نه تنها ایرادی به آن ها وارد نشده است بلکه مورد پذیرش قرار گرفته است ، متاسفانه قاضی محترم بدوی بدون توجه به این ادله و با چشم پوشیدن بر روی این مطلب که اعتبار اماره مبتنی بر غلبه و ظاهر است و همیشه خلاف آن قابل اثبات می باشد لذا دلیل بر اماره مقدم است و بر آن حکومت دارد حکم به رد دعوای موکل صادر نموده است در حالی که در این پرونده نیز با وجود سند رسمی و شهادت شهود، دیگر جایی برای اعمال اماره و ظاهر باقی نمی ماند و عمل به اماره و ظاهر در جایی ممکن است که ادله قطعی دیگر موجود نباشد. بنابراین گرچه زوجین با یکدیگر زندگی مشترک داشته و زیر یک سقف زندگی می کردند و زندگی مشترک زوجین اماره بر پرداخت نفقه از سوی زوج به زن است. اما زمانی که زوجه با سایر ادله قانونی مصرح در ماده 1258 خلاف اماره را اثبات می نماید دیگر جایی برای استناد به اماره قضایی موضوع ماده 1324 باقی نمی ماند و اماره اعم از قانونی و قضایی توان مقابله با ادله قطعی اثبات دعوا را ندارد.
نظر به مراتب فوق و با عنایت به این که مستندا به ادله فوق الذکر زوج در تمام مدت زندگی مشترک در منزل متعلق به زوجه ساکن بوده است و هرگز منزلی برای سکونت زوجه تهیه نکرده است و هیچ زمانی عدم تمکین زوجه را به اثبات نرسانده است و مستندا به بند ج و ه ماه 348 قانون آیین دادرسی مدنی و عدم توجه قاضی محترم به مدارک و ادله ابرازی، نقض دادنامه بدوی و صدور رای متقضی به پرداخت نفقه زوجه مورد تقاضا می باشد.
با تشکر و تجدید احترام
آشنایی با شرایط تعلق نفقه به زن
راه های تماس و ارتباط با وکیل متخصص برای مطالبه نفقه و حقوق مالی زن
Name (required)
Email (required)
من را از نظرات بعدی از طریق ایمیل آگاه بساز
در صورت تمایل به دریافت مشاوره حقوقی با وکیل پایه یک دادگستری و وکیل متخصص، جهت هماهنگی و رزرو وقت مشاوره حقوقی حضوری و مشاوره حقوقی تلفنی، کلیک کنید.
موسسه حقوقی دادگران حامی (دفتر وکالت دادگران) از سال 1384 با همکاری جمعی از فارغ التحصیلان دانشگاه تهران (حقوقدانان دارای پروانه وکالت دادگستری) تاسیس شد و تا به امروز با هدف قبول وکالت و اعطای مشاوره حقوقی به هموطنان ایرانی سراسر دنیا و خارجیان مقیم ایران، به حیات خود ادامه داده است. اعضای این مجموعه با سرلوحه قراردادن حق و عدالت و حرکت در چهارچوب قوانین و دوری از پرونده های موهوم و بی نتیجه، توانسته اند اعتماد مراجعین و موکلین را کسب نموده و صاحب اعتبار شوند.
ادامه مطلب …..
نی نی سایت
دیدگاهتان را بنویسید