
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید
آخرين خبر/ در اين ويدئو دکتر فيروز نادري دانشمند ايراني ناسا به فاصلهٔ عظيم ميان ستارهاي اشاره ميکند و براي درک بهتر، مدت زمان لازم براي پيمودن فاصلهٔ بين زمين تا نزديکترين ستاره با نام پروکسيما قنطورس با فضاپيماي وويجر۱ ناسا را ۸۵ هزار سال عنوان ميکند!فيروز نادري همچنين شايعات مشاهده فرازمينيها توسط مردم را رد ميکند ولي وجود حيات در ميلياردها سياره در جهان را قطعي ميداند.
برگرفته از اينستاگرام sky_pillarz
نظر دکتر فیروز نادری
به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديدinstagram.com/akharinkhabar
تبلیغات
(۲۲:۲۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۲۱:۵۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۲۱:۲۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۲۰:۲۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۹:۴۴) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۸:۴۷) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۸:۱۶) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۷:۴۱) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۷:۱۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۶:۳۲) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۶:۰۱) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۵:۲۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۵:۰۴) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۵:۰۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۴:۳۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۴:۱۸) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۴:۰۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۳:۳۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۳:۰۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۲:۳۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۲:۰۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۱:۳۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۱:۰۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۰:۳۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۱۰:۰۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۰۹:۳۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۰۸:۵۴) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۰۸:۳۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۰۸:۰۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۸
(۲۲:۵۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۲۲:۱۵) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۲۱:۴۵) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۲۱:۱۵) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
نظر دکتر فیروز نادری
(۲۰:۴۵) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۲۰:۱۵) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۹:۴۵) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۹:۱۵) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۸:۴۵) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۸:۱۵) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۷:۴۵) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۷:۱۵) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۶:۴۵) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۶:۱۵) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۵:۴۵) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۵:۲۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۴:۵۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۴:۲۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۴:۰۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۳:۲۰) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
(۱۲:۵۲) ۱۴۰۰/۱۱/۱۷
یک روحانی سرشناس در نوشتاری متفاوت به فیروز نادری، یکی از دو نماینده اصغر فرهادی در اسکار هشتادونهم پرداخته و درباره او نوشته است.
به گزارش ایسنا، محمدرضا زائری در خبرآنلاین نوشت: «دکتر فیروز نادری از خدایی سخن میگوید که واسطه آشنایی او با «محمد»، نوجوان یتیم تهرانی بوده است. او سرپرستیاش را بر عهده گرفته، نوجوانی که آرزو دارد روزی مثل دکتر فیروز نادری بشود و حالا فیروز نادری متواضعانه میگوید، او حتی اگر دانشمند هم نباشد و انسانی شریف بشود، برای من از تمام کارم در ناسا با ارزشتر است!
راستش برای من این اعتقاد امثال دکتر فیروز نادری کافی است و اصرار ندارم که بهانهای برای اثبات بیاعتقادی کسی چون او پیدا کنم یا تلاش نمیکنم به تفتیش عقاید مردم بپردازم. برای من همین اندازه اعتراف به اعتقاد و ایمان و همین فضیلت اخلاقی بسیار قابل ستایش است و از همین رو به جای جستوجوی عیب و ایراد دیگران از نگاه خودم، برعکس میگردم تا بهانهای برای قدرشناسی فضیلتهای انسانی و معنوی دیگران بیابم؛ فضیلتی مثل سرپرستی یک نوجوان یتیم، فضیلتی مثل ترجیح ارزشهای اخلاقی بر موقعیت ممتاز کار علمی در ناسا، فضیلتی مثل این صداقت و شفافیت در گفتوگو، فضیلتی مثل این قطرههای اشک صادقانه…
چرا دنبال جدا کردن آدمها هستیم، وقتی میشود بهانهای برای آشنایی و مهربانی یافت؟
چرا روی تفاوتها تمرکز میکنیم وقتی میشود نقاط اشتراک را جستوجو کرد؟»
نظر دکتر فیروز نادری
انتهای پیام
درود بر شما.
ای کاش سایر روحانیون نیز این نگاه زیبا را بیاموزند و به جای فصل کردن به فکر وصل کردن باشند. درود بر دکتر فیروز نادری شریف و بزرگوار که در قلب مردم جا دارد و تشکر از جناب محمد رضا زائری برای این نگاه انسانی.
احسنت, خیلی عالی بود.
صفحهها برای ویرایشگران خارجشده از سامانه بیشتر بدانید
فیروز نادری (انگلیسی: Firouz Michael Naderi[۲][۳]؛ زادهٔ ۵ فروردین ۱۳۲۵[۱]) معاون پیشین مدیرکل تنظیم راهبردهای آزمایشگاه پیشرانش جت در ناسا و مدیرکل اکتشافات منظومهٔ خورشیدی (از ۱۵ اوت ۲۰۱۱) بودهاست.[۲] او در فوریه سال ۲۰۱۶ بازنشسته شدهاست. وی هماکنون در سمت مشاور مدیریت در ناسا و به عنوان یک سخنران عمومی فعالیت میکند.[۴]
فیروز نادری در ۵ فروردین ۱۳۲۵ در شهر شیراز به دنیا آمد. وی تحصیلات متوسطه خود را در ایران به اتمام رساند و پس از آن به ایالات متحدهٔ آمریکا مهاجرت کرد و تحصیلات دانشگاهی خود را در رشته مهندسی برق پی گرفت. وی دورهٔ کارشناسی خود را در دانشگاه ایالتی آیووا و کارشناسی ارشد و دکترای خود را در سالهای ۱۹۷۲ و ۱۹۷۶ در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی به اتمام رساند.[۵][۶] نادری، پس از پایان تحصیل به ایران بازگشت و ضمن گذراندن خدمت سربازی، مدتی در مرکز سنجش از دور ایران فعالیت کرد. وی در مدت همکاری خود با ناسا مشاغل فنی و مدیریتی متعددی را در زمینه ماهوارههای مخابراتی متحرک، رادارهای سنجش از دور، رصدخانههای تحقیقاتی اختر فیزیک، اکتشاف مریخ و سایر اجرام منظومه شمسی برعهده داشت.[۷] نادری از سال ۱۹۹۶ مدیر برنامه منشأ حیات ناسا بود. وی در سال ۱۹۷۶ به JPL پیوست و به عنوان مدیر آزمایشهای پروازی علوم فضا و مدیر طرح تفرقسنج (Scatterometer) ناسا به کار پرداخت. علاوه بر اینها وی در مرکز مدیریت ناسا، سرپرستی برنامه فناوری ارتباطات پیشرفته ماهوارهای را بر عهده داشت و در JPL نیز مدیر برنامه ماهوارههای متحرک بود. وی از سال ۲۰۰۰ نیز مدیریت برنامه تازه تأسیس برنامه مریخ را بر عهده گرفت. وظیفه مرکز برنامه مریخ آن است که تمام تحقیقات مربوط به مریخ را هدایت و برنامهریزی کند. وی، در فروردین ماه ۱۳۷۹ به سمت مدیر پروژههای اکتشاف مریخ منصوب شد[۸] در پی موفقیت کاوشگرهای مریخ، نادری به سمت معاون و مدیر ارشد برنامهریزی مرکز JPL (آزمایشگاه پیشرانش جت)، از مهمترین مراکز فضایی ناسا منصوب شد و در سمت جدید به عنوان مسئول طراحی برنامهها و راهبردهای مرکز، تجاربش در ماموریتهای مریخ را در مطالعه سایر بخشهای جهان از زمین تا کهکشانهای دور به کار بستهاست. وی همچنین مسئولیت طراحی چشمانداز راهبردی پنج تا ۲۰ ساله JPL را برعهده دارد.[۷] وی در سال ۲۰۱۱ به سمت مدیر پژوهشهای روباتیک منظومه خورشیدی منصوب گشتهاست.[۹]او در مصاحبه با برنامه پارازیت به این سؤال که نظرش دربارهٔ تئوری استیون هاوکینگ دربارهٔ عدم وجود خدا چیست پاسخ داد که به هیچ نوع دین و مذهب اعتقاد ندارد، خدا برایش از دین مجزا ست و اندیشه سپیریچوال دارد.[۱۰]
معروفیت نادری بیشتر به خاطر ۲ کاوشگر مریخ یعنی روح و فرصت بودهاست که با مدیریت او اطلاعات زیادی از جمله امید بیشتر به وجود حیات در مریخ را به بشر داد. وی، فروردین ۱۳۷۹ در شرایطی که چندین مأموریت متوالی سازمان فضایی ناسا در پرتاب فضاپیما به سوی مریخ با شکست مواجه شده بود، به مدیریت برنامههای اکتشافات مریخ منصوب شد و توانست در طی ۴ سال، ۳ مأموریت مهم از جمله پرتاب ۲ کاوشگر مریخنورد «روح» و «فرصت» را با موفقیت به انجام رساند.[۷]
پس از انصراف اصغر فرهادی کارگردان فیلم فروشنده از حضور در مراسم اسکار ۲۰۱۷ – که در اعتراض به فرمان اجرایی ۱۳۷۶۹ مبنی بر جلوگیری از ورود شهروندان هفت کشور مسلمان از جمله ایران به خاک آمریکا صورت گرفت- وی انوشه انصاری و فیروز نادری را بهعنوان نمایندگانش برای حضور در مراسم اُسکار معرفی کرد.[۱۱] در این مراسم، فیلم فروشنده توانست جایزهٔ اسکار بهترین فیلم خارجیزبان را بهدستآورد و در پی آن، انوشه انصاری و فیروز نادری، جایزهٔ اُسکار را به جانشینی از سوی اصغر فرهادی دریافت کردند. در این مراسم متن سخنان اصغر فرهادی در غیاب او توسط انوشه انصاری خوانده شد.[۱۲][۱۳][۱۴]
«The ACTS Initiative – NASA Technical Reports Server (NTRS)»
راه ترقی –
برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید
برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید
نظر دکتر فیروز نادری
پایگاه خبری تحلیلی راه ترقی پیش از این با نام راه نو فعالیت می کرد؛اکنون با اخذ مجوز هیات عالی نظارت به نام راه ترقی تغییر نام داده و همچنان در چارچوب گروه بزرگ رسانه ای آریا فعالیت می کند.
©
var mdate = new Date(); document.write(mdate.getFullYear());
– www.rahetaraghi.ir . All Rights Reserved.
با نام کاربری فیسبوک خود وارد شوید
در این صفحه با ارائه دانستنیهای متنوع، تلاش خواهیم کرد وسعت دید شما را در مورد دنیای پیرامون و درون افزایش دهیم.
مجموعه آموزشهای تخصصی رشتههای مختلف فناوری اطلاعات نظیر (آفیس، کاربری کامپیوتر، شبکههای مایکروسافتی، لینوکس، میکروتیک، سیسکو و …) در این بخش قرار دارند، آموزشهای حرفهای و مبتدی، ویدیویی و متنی بصورت رایگان در این بخش قابل دسترس هستند.
ویدومدیا یک حرکت بومی است که در راستای انتقال دانش عمومی و تخصصی بصورت صوتی و تصویری راه اندازی شده است. در این بخش از ویدوآل میتوانید ارتباطی گرم و تاثیرگذار با دانش روز برقرار کنید.
چه نوع محتوایی رو دوست داری؟ انتخابش کن تا همه رو برات یکجا نمایش بدیم
نظر دکتر فیروز نادری
23028
مترجم
تامین و مدیریت محتوا حرفه اصلیام است؛ فرقی نمیکند در یک نشریه یا در فضای آنلاین. آنچه مهم است دقت در نوشتن، استفاده از منابع معتبر، بهرهگیری از یک زبان ساده و روان و تامین محتوای کاربردی است.
Copyright© 2015 – 2017 Vidoal.com | Designed by Videvelop Team
نی نی سایت
دیدگاهتان را بنویسید