نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی

نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی
نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی

برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

ناگهان ویدئویی بر موبایل‌های حاضران در همایش همدان نقش می‌بندد درباره مزرعه کشت زالو و اشاراتی به منافع‌ میلیونی زالو و البته پزشک حق‌به‌جانبی که با روپوش سفید و ام‌آرآی در دست، راجع به ارجاع سریع بیمار در دو ساعت اول برای اتصال به زالو توضیح می‌دهد. وقتی معلوم می‌شود این ویدئو از یکی از کانال‌های سراسری پخش شده و خبر آن هم از اخبار سراسری، انگار آب سردی بر پیشانی جوانان نورولوژیست شهرستان‌های مختلف که همه در جریان سمپوزیوم فصلی انجمن سکته مغزی در همدان حضور دارند، می‌نشیند.


ویژه


لینک کوتاه خبر :

بهترین ناخن کار شرق تهران

دانلود قسمت جدید نیسان آبی

نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی

قیمت دلار

عطاری آنلاین

هدایای تبلیغاتی

دانلود فیلم

کارت تخفیف دندانپزشکی

نورآسمان

محمدرضا گلزار

دانلود آهنگ جدید

سهام عدالت

نقاشی ساختمان استاده

خرید رپورتاژ آگهی

اتاق فرار

خرید ملک در ترکیه

دانلود فیلم های روز

خرید پارچه

سئو سایت

دانلود فیلم

هاست ایران

آموزش ثبت نام در صرافی کوینکس

الی گشت

خرید اقساطی لوازم خانگی

خرید vpn با ip ثابت

قیمت تشک

خرید cp کالاف دیوتی موبایل

دانلود آهنگ جدید

دانلود آهنگ جدید

جراح مغز و اعصاب

دانلود فیلم دوبله فارسی

دانلود فیلم 2021

بازسازی خانه

دانلود اهنگ

کلینیک زیبایی

خرید نهال

دانلود فیلم

برج خنک کننده

نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی

دکتر زیبایی و جوانسازی

آموزش بورس

خرید گوشی سامسونگ

مجوز راه اندازی کسب و کار اینترنتی

اقامت اسلواکی

قیمت روز گوشی

افتتاح حساب بانکی بین المللی

پاسپورت دومینیکا ، سفر بدون ویزا

گروه وکلای آریا دادیار

خرید فالوور اینستاگرام

خريد بيت كوين

بهترین شرکت بازسازی خانه

ایکس باکس سری اس

خرید Xbox

آموزش زبان

ثبت شرکت آسان

کمپرسور اسکرو

منوی دیجیتال

دانلود فیلم

دانلود فیلم

تعمیرگاه خودرو

بورس فردا

فروش NFT

فردانیوز در شبکه‌های اجتماعی

تمامی حقوق این سایت متعلق به پایگاه خبری فردا نیوز میباشد و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است

  پیشگیری:

۱)  امام صادق(ع) می‌فرمایند: چون انسان به چهل سالگي رسيد، نبايد شب‌ها غذاي چرب بخورد که تا صبح سکته او را تهديد مي‌کند. (کافي:ج۶ص۳۳۵9

۲)  اگر هم میهمانی بودید، کم بخورید!

۳)  حتماً بعد غذا، کمی سرکه یا آبلیموی طبیعی بخورید

۴)  قبل خواب چند لیوان آب بخورید (که سیراب شوید به‌حدی که برای دستشویی رفتن بیدار شوید) تا خون‌تان غلیظ نشود. چون غذاهای چرب، آب بدن را می‌کشند!نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی

۵) درفصل سرما پاهای خود را با پوشیدن جوراب گرم نگهدارید.  کرسی بسیار مفید بوده و یکی از دلایل طول عمر و سکته نکردن قدیمی ها است.

 

درمان:

درمان سکته بسیار مشکل است و اغلب اگر فوت نکنند، فلج خواهند شد که عمدتاً غیرقابل برگشت است. زیرا ضایعه مغز و اعصاب قابل ترمیم نیست!

در کشورهای غربی آمپولی از ترکیبات بزاق زالو که سریعاً لخته‌ها را حل و برطرف می‌کند، در ۳ ساعت اول به بیمار تزریق می‌شود.

اگرچه این آمپول در کشور ما یافت نمی‌شود، اما بهتر از آن،  زالودرمانی در ساعات اول سکته است.

اگر چند عدد زالو در شقیقه و پشت گوش انداخته شود، نیم ساعت بعد بیمار سرپا شده و بهبود می‌یابد. معجزه ای که بارها امتحان شده و جواب گرفته‌ایم.

تأکید می‌کنم اینکار باید هرچه زودتر انجام شود؛ نه اینکه یک‌سال بعد، از همه جا ناامید و مستأصل، برای زالودرمانی ببرید که کمترین نتیجه را خواهید  گرفت. زیرا مغز دیگر تخریب شده !

 چه کسانی در خطرند؟

کسانی که چربی شان بالا است 

یا غلظت خون دارند

یا نمک زیاد مصرف میکنند

کسانی که گرفتگی عروق دارند

یا فشار خونشان بالاست

کسانی که پاهای سردی دارند

یا سابقه سکته در خانواده دارند

کسانی که سن بالایی دارند. البته امروزه سن سکته به ده سالگی هم رسیده!

 پس قبل از اینکه سکته کنید و کارتان به دست ورثه و بیمارستان و سرخانه بکشد،

۱) پیشگیرانه  زالودرمانی کنید تا گرفتگی های احتمالی در قلب یا مغزتان رفع شود

۲)  حجامت کنید که در رفع غلظت خون بسیار مؤثر است

۳) بعد هر وعده غذا، کمی سرکه طبیعی در یک لیوان آب بنوشید

۴) در خوراک خود، بخصوص وعده  شام دقت کنید.

 این نکته مهم را به همه کسانی که دوستشان دارید و سلامتی شان برایتان مهم است اطلاع دهید.

بخصوص پدر و مادر و مسن ترهادکترسمیعی

پرفسور سمیعی، جراح برجسته مغز و اعصاب به انتشار مطالبی به نقل از وی در فضای مجازی واکنش نشان داد.

پرفسور سمیعی، جراح برجسته مغز و اعصاب به انتشار مطالبی به نقل از وی در فضای مجازی واکنش نشان داد.

به گزارش خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) – منطقه فارس، سمیعی در خصوص انتشار برخی مطالب به نقل از او در فضای مجازی، گفت: اول بگویم که تقریبا 90 درصد از مطالبی که به نام من نوشته می‌شود، اصل گفته‌های من نیست، شاید برخی بخشی از سخنرانی‌های مرا برمی‌دارند و برای آنکه دیگران بخوانند، به نام من منتشر می‌کنند.

وی، توصیه کرد که اگر مطالب منتسب به او که در فضای مجازی منتشر شده، منجر به برداشت‌های خوب است، نسبت به انتشار آن اقدام و اگر موجب گم کردن راه می‌شود، نسبت به آن بی‌توجهی شود.
نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی

سمیعی دو نکته را برای دست‌یابی به موفقیت در زندگی به جوانان توصیه کرد و گفت: من فکر می‌کنم در زندگی انسان آنچه مهم‌ترین تغییر را می‌تواند ایجاد کند، عشق است. کسی که عاشق شد حاضر است همه کار برای رسیدن به عشق خود انجام دهد و هیچ‌کس نمی‌تواند بگوید این مطلب درست نیست.

رئیس بیمارستان علوم عصبی هانوفر آلمان تصریح کرد: جوانان نباید فکر کنند چون یک فرد با قرار گرفتن در مسیری موفق بود، آنان هم می‌توانند با ادامه آن راه به موفقیت دست‌ پیدا کنند. حال آنکه هیچ عشق و علاقه‌ای به آن در وجودشان نیست. هر کس در دوران جوانی و تحصیل باید ببیند عاشق چه رشته‌ای می‌شود. تلاش کند به دنبال همان مسیر رود.

سمیعی تاکید کرد: مسئله دوم تمرکز افکار است. باید متمرکز شوند روی آنچه عاشق آن هستند. نه اینکه مثل پروانه از شاخه‌ای به شاخه‌ای بپرند. وقتی کار علمی به‌ دست می‌گیرید باید آنقدر عمیق باشید تا به موفقیت برسید. اگر سطحی به کار بنگریم موفق نخواهیم بود.

وی افزود: قبلا هم گفته‌ام، 11 ساله بودم که عاشق این رشته شدم. آن زمان پسر عموی پدرم که جراح مغز و اعصاب بود از اروپا به تهران آمد و اخباری که در خصوص او و اقدامات و جراحی‌هایی که انجام و جان افرادی را که امیدی نداشتند را نجات می‌داد، من را به این رشته علاقه‌مند کرد. به‌ مرور عاشق این رشته تحصیلی شدم. از همان روزها، همواره تلاش کرده‌ام که هر روز مطلب تازه‌ای را به این رشته اضافه کنم و آن را ارتقاء بخشم.

این جراح برجسته مغز و اعصاب تاکید کرد: البته عشق یک انسان به انسان دیگر هم همین حالت را دارد. تا زمانی که دو نفر به هم علاقه‌مند نباشند و عاشق یکدیگر نشوند، در زندگی آینده‌شان موفق نخواهند بود.

وی همچنین درباره جراحی‌های مغز و اعصاب گفت: مهمترین موضوعی که در جراحی مغز و اعصاب دنبال شده و به پیشرفت‌های بزرگی نیز دست‌ پیدا کرده‌ایم، بهتر شدن تشخیص کارکردهای مغز و تاثیرگذاری آن بر شیوه‌های درمان است.

وی با بیان اینکه تشخیص شیوه‌های عملکرد مغز روز به روز بهتر می‌شود، گفت: امروز ما تنها به شناخت آناتومی مغز اکتفا نمی‌کنیم و محک زدن هر نقطه از مغز و پی بردن به اینکه کدام نقطه چه عملکردی را دارد، مهم است؛ زیرا در این صورت می‌توان استراتژی عمل‌های جراحی را متناسب با عملکرد مغز پیش برد و موفقیت بیشتری کسب کرد.

سمیعی تصریح کرد: در آینده نه‌ تنها در خصوص نقاطی از مغز که مسائل حرکتی و حسی را کنترل می‌کند، بلکه در مورد قسمت‌هایی از مغز که کارکردهای فکر انسان را تحت کنترل دارد، به دستاوردهایی خواهیم رسید که در تشخیص به ما کمک خواهد کرد.

این جراح برجسته مغز و اعصاب با بیان اینکه تشخیص و پیشرفت‌های به دست آمده در این مسیر نقش مهمی در پیشرفت پزشکی مغز و اعصاب جهان دارد، گفت: از سال 1971 که کرسی استادی را در آلمان به دست آورده‌ام تا امروز هیچ زمانی ارتباطم را با کشورم، ایران عزیز قطع نکرده‌ام و همه ساله تعدادی از پزشکان بعد از اتمام تحصیل در رشته مغز و اعصاب برای تکمیل آموخته‌ها نزد من آمده‌اند.

وی با بیان اینکه طی 45 سال گذشته در تهران و شهرستا‌ن‌ها کورس‌های تازه‌ای ایجاد کرده و تازه‌های مغز و اعصاب را ارائه داده است، گفت: تلاش کرده‌ام تمام مسائلی که در جهان مطرح است را در ایران مطرح و دنبال کنیم. امروز بسیاری از پزشکان ایرانی در مکتب من، مسائل مغز و اعصاب را فراگرفته‌اند و برخی از آنان هم اینک دارای شاگردانی هستند.

پرفسور سمیعی گفت: ایران هم در همان سطحی که سایر کشورهای پیشرفته، مسائل تشخیصی و درمانی مغز و اعصاب را انجام می‌دهند، قرار دارد. اما یک مسئله را باید بسیار توجه کنیم و آن اینکه تکنولوژی مرتب در حال پیشرفت است. باید تلاش کنیم از این قسمت عقب نیفتیم و باید بودجه بیشتری برای متخصصان و پزشکان مغز و اعصاب اختصاص دهیم.

وی در خصوص امکان راه‌اندازی مرکز فوق تخصصی مغز و اعصاب در شیراز با توجه به جایگاه علمی این استان، گفت: هدف من از سفر به شیراز این است که اگر بتوانیم با مسئولان دانشگاه و استانداری و شهرداری، راهی پیدا کنیم که با سرعت زیاد، آن مطالبی را که فکر می‌کنم می‌توان در این شهر انجام داد تا سطح علوم اعصاب را تا سطح بین‌المللی ارتقا بخشید، بررسی کرده و اگر خداوند خواست، بدون از دست دادن زمان، به مرحله اجرا برسانیم.

پروفسور سمیعی همچنین در کنفرانسی خبری با اشاره به امضای تفاهم‌نامه برای ساخت مرکز علوم عصاب ایران در شیراز، گفت: یکی از بهترین مراکز علوم اعصاب ایران در شیراز احداث خواهد شد و علوم پزشکی شیراز و استانداری فارس در این زمینه مصمم هستند. تلاش خواهیم کرد این مرکز با در پیش گرفتن روندی رو به رشد در عرصه علوم اعصاب، نیاز شیراز و جنوب کشور را به مرکز فوق تخصصی در حال احداث تهران، مرتفع کند.

وی تصریح کرد: این تفاهم‌نامه با هدف توسعه ارتباطات علمی بین دانشگاه شیراز و مرکز علوم اعصاب هانوفر در جهات مختلف ایجاد و هر سال تقویت می‌شود. همچنین در راستای اجرای برنامه‌های علمی مرتبط در شیراز کمک کرده و در نظر داریم با کمک متخصصان اقدامات و پروژه‌های علمی در سطح بین‌الملل را اجرایی کنیم.

سمیعی یکی از اهداف این تفاهم‌نامه را تبادل دانشجو در مقاطع فوق تخصصی و فلوشیپ عنوان و اضافه کرد: یکی از اقدامات که در قالب این تفاهم‌نامه انجام می‌شود، اعزام اساتید علوم اعصاب به شیراز و کمک به انتقال مطالب جدید علمی و شناسایی افراد برجسته در عرصه پزشکی و ایجاد بورسیه‌ای برای حضور این افراد در آلمان است.

وی با بیان اینکه از پنج سال قبل کار احداث مرکز بین‌المللی علوم اعصاب ایران در تهران آغاز شده است و ان‌شاءالله امسال به پایان می‌رسد، گفت: ایجاد چنین مرکزی در تهران، برای شیراز هم کمک کننده خواهد بود، زیرا نمونه این مرکز در هیچ یک از کشورهای جهان وجود ندارد.

نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی

سمیعی با بیان اینکه امکان راه‌اندازی مراکز تخصصی علوم اعصاب در تمام استان‌های کشور وجود ندارد، خاطرنشان کرد: ایجاد یک بنیاد علمی با مشارکت مردم و خیرین و همراهی و حمایت دستگاه‌های اجرایی و مسئولان، بسیار مهم خواهد بود و استاندار فارس و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این خصوص مصمم هستند.

وی از اختصاص زمین 10 هکتاری به این مهم خبر داد و گفت: اگر خیرین تلاش خود را در مسیر اقدامات علمی متمرکز کنند، نتایج چنین اقداماتی صدها برابر نتیجه ساخت و سازها است.

سمیعی با انتقاد از نبود فضای مناسب برای برگزاری همایش‌ها و برنامه‌های سخنرانی در شیراز با آن سابقه تاریخی و فرهنگی، گفت: چنین شهری با داشتن دانشگاه‌های معتبر و جایگاه علمی و فرهنگی و ادبی، هنوز یک سالن بزرگ ندارد. امیدوارم که در آینده با همت مسئولان چنین امکانی فراهم شود.

وی با ابراز نارضایتی از انتشار متنی به نقل از او در خصوص مرگ یکی از فوتبالیست‌های ایران، گفت: من تنها در مورد آنچه مرتبط با دانش و تخصصم باشد اظهار نظر کرده و می‌کنم و مطلبی را پاسخ می‌دهم که کسی نتواند در مورد آن صحبت کند یا به حرف‌هایم ایرادی وارد کند. من به هیچ عنوان در ارتباط با آب و آلودگی آن صحبتی نکرده و نمی‌کنم.

سمیعی با بیان اینکه طی سال‌های گذشته تاکنون در هیچ نقطه‌ای از جهان در پروژه‌های اقتصادی مشارکتی نداشته و نخواهد داشت، گفت: ما یکی از بخش‌های بیمارستان میلاد تهران را با طراحی مناسب به مرکز علوم اعصاب تبدیل کردیم و امروز یکی از مراکز مهم ایران است که خدمات مناسب فوق تخصصی به تمام بیماران ارائه می‌دهد.

رئیس بیمارستان تخصصی علوم اعصاب هانوفر آلمان در خصوص اخلاق پزشکی و ارتباط غیرصمیمانه پزشک و بیمار در برخی از موارد، گفت: متاسفانه رابطه بین بیمار و اطبا در کشور ما خوب نیست. بیمار رعایت پزشک را نمی‌کند و پزشک نیز وقتی تقاضای بیمار بالا می‌رود، عاصی می‌شود و بی‌اعتنایی می‌کند و همین عامل بی‌اعتمادی و گسترش آن است.

وی با بیان اینکه رسانه‌ها باید در زمینه فرهنگ‌سازی ارتباط متقابل پزشک و بیمار هم تلاش کنند، گفت: اینکه من برای یک سخنرانی علمی به محلی دعوت شوم و همزمان تعداد زیادی بیمار تقاضای ویزیت و بیان نظر تخصصی از من داشته باشند، صحیح نیست.

سمیعی همچنین با اشاره به پایه‌ریزی حرکتی در راستای آموزش 100 پزشک آفریقایی در زمینه تخصص مغز و اعصاب، گفت: طبق توافق انجام شده با دانشگاه علوم پزشکی شیراز، 20 نفر از پزشکان آفریقایی در دانشکده پزشکی شیراز دوره تخصصی مغز و اعصاب را طی خواهند کرد و این جای افتخار است.


انتهای پیام

می‌دانید بیشترین تعداد سکته، مربوط به اول صبح است!

چرا؟ این همان رازی است که به مردم گفته نشده!

 

وقتی فردی شام پرچربی بخورد،

حدود ۸ ساعت بعد (یعنی نزدیک اذان صبح) شیرابه غذا از معده وارد روده‌ها شده و چربی زیادی جذب خون می‌شود.نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی

به این ترتیب ویسکوزیته (چسبندگی) و غلظت خون بالا می‌رود.

 اول صبح سردترین موقع روز است

 بدن در خواب بوده و ضربان قلب و فشار خون در پایین‌ترین حدّ خود است

پاها که دورترین نقطه به قلب هستند، با قلب در یک سطح افقی قرار دارند

 پاها که سردترین نقطه بدن هستند، اغلب از پتو بیرون بوده و سردتر می‌شوند

 به همه این‌ها، افزایش چربی و غلظت خون را هم بیفزایید تا پازل لخته شدن خون در انتهای پاها تکمیل گردد.

 

چنین فردی، وقتی صبح برای نماز یا دستشویی بیدار می‌شود، چندتا پله را بالا می‌رود یا برای خرید نان تا سرکوچه می‌رود؛

بدنش گرم شده و ضربان قلب بالا می‌رود، فشار خون بیشتر شده و لخته از پاها کنده شده و وارد جریان خون می‌گردد.

وقتی فرد حرکت می‌کند یا سر به سجده می‌گذارد، لخته وارد مغزش شده و رگی را مسدود می‌کند

بدنبال آن فرد سکته مغزی می‌کند!

اگر هم زنده بماند، بخشی از بدنش از کار می‌افتد. بستگی دارد کدام رگ و چقدر آسیب دیده باشد.

 

اگر لخته وارد کبد شود، کبد می تواند خود را بازیابی کند!

اگر لخته وارد کلیه شود، کلیه بعدی هنوز کار میکند و شما به زودی متوجه اختلال کلیه نمیشوید

اگر لخته در  پاها بماند، واریس ایجاد میکند

اگر لخته وارد قلب یا  مغز شود، سکته خواهید کرد …

 

 پیشگیری:

۱)  امام صادق(ع) می‌فرمایند: چون انسان به چهل سالگي رسيد، نبايد شب‌ها غذاي چرب بخورد که تا صبح سکته او را تهديد مي‌کند. (کافي:ج۶ص۳۳۵)

۲)  اگر هم میهمانی بودید، کم بخورید!

۳)  حتماً بعد غذا، کمی سرکه یا آبلیموی طبیعی بخورید

۴)  قبل خواب چند لیوان آب بخورید (که سیراب شوید به‌حدی که برای دستشویی رفتن بیدار شوید) تا خون‌تان غلیظ نشود. چون غذاهای چرب، آب بدن را می‌کشند!

۵) درفصل سرما پاهای خود را با پوشیدن جوراب گرم نگهدارید.  کرسی بسیار مفید بوده و یکی از دلایل طول عمر و سکته نکردن قدیمی ها است.

 

درمان:

– درمان سکته بسیار مشکل است و اغلب اگر فوت نکنند، فلج خواهند شد که عمدتاً غیرقابل برگشت است. زیرا ضایعه مغز و اعصاب قابل ترمیم نیست!

– در کشورهای غربی آمپولی از ترکیبات بزاق زالو که سریعاً لخته‌ها را حل و برطرف می‌کند، در ۳ ساعت اول به بیمار تزریق می‌شود.

– اگرچه این آمپول در کشور ما یافت نمی‌شود، اما بهتر از آن،  زالودرمانی در ساعات اول سکته است.

اگر چند عدد زالو در شقیقه و پشت گوش انداخته شود، نیم ساعت بعد بیمار سرپا شده و بهبود می‌یابد. معجزه ای که بارها امتحان شده و جواب گرفته‌ایم.

– تأکید می‌کنم اینکار باید هرچه زودتر انجام شود؛ نه اینکه یک‌سال بعد، از همه جا ناامید و مستأصل، برای زالودرمانی ببرید که کمترین نتیجه را خواهید گرفت. زیرا مغز دیگر تخریب شده !

 

 چه کسانی در خطرند؟

– کسانی که چربی شان بالا است 

– یا غلظت خون دارند

نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی

– یا نمک زیاد مصرف میکنند

– کسانی که گرفتگی عروق دارند

– یا فشار خونشان بالاست

– کسانی که پاهای سردی دارند

– یا سابقه سکته در خانواده دارند

– کسانی که سن بالایی دارند. البته امروزه سن سکته به ده سالگی هم رسیده!

 

پس قبل از اینکه سکته کنید و کارتان به دست ورثه و بیمارستان و سرخانه بکشد،

۱) پیشگیرانه  زالودرمانی کنید تا گرفتگی های احتمالی در قلب یا مغزتان رفع شود

۲)  حجامت کنید که در رفع غلظت خون بسیار مؤثر است

۳) بعد هر وعده غذا، کمی سرکه طبیعی در یک لیوان آب بنوشید

۴) در خوراک خود، بخصوص وعده  شام دقت کنید.

 همیشه با شما خواهیم بود

 

 

         

  

  

           

 

 

           

               

 

                         

  

021-33972251

 

0935-9494634

 

شنبه تا چهارشنبه

 

ساعت 9 الی 17

 

پنجشنبه ساعت

 

9 الی 14

 

 

کوالا دیزاین؛ طراحی سایت، سئو، دیجیتال مار کتینگ

زالو درمانی این معجزه قرن اخیر!

تازگی ویدئویی در اینترنت منتشر شده که مردی با روپوش سفید ادعا می کند که در حال درمان یک بیمار در شرف سکته مغزی با زالو است و در این ویدئو توصیه می کند که برای کسی که سکته مغزی می کند زمان طلایی وجود دارد تا به یک مرکز زالو درمانی برسد و مداوا شود!

راستش به عنوان یک پزشک متخصص مغزواعصاب استفاده از ترکیبات مشابه بزاق زالو در درمان تازگی ندارد! اما آنچه که من میدانم با آنچه در این ویدئو نمایش داده شد متفاوت است.

دانش من در مورد درمان سکته مغزی بطور خلاصه موارد زیر است:نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی

اگر به دنبالی راهی برای افزایش هوش و حافظه و بهبود عملکرد مغزتان هستید، دوره تقویت هوش و تقویت حافظه دکتر مصطفی امیری را از دست ندهید.

 

1- سکته مغزی 2 نوع خونریزی دهنده و لخته شونده دارد و در مرحله اولیه ما نوع سکته را با معاینه و روش های تصویر برداری مشخص می کنیم.

2- در مرحله بعدی ما براساس نوع سکته و زمانی که از سکته گذشته درمان را شروع می کنیم که در موارد سکته های لخته شونده و در مراکزی که امکانات درمانی فراهم باشد و زمان مناسب باشد (بیمار خیلی زود به بیمارستان رسیده باشد) از نوعی

درمان لخته کننده خون استاندارد استفاده می کنیم (دارویی به اسم Tpa) که این درمان میتواند معجزه بخش و براحتی شفا دهنده بیمار باشد. و در صورت نبود امکانات یا دیر رسیدن بیمار از روش های دیگری استفاده می کنیم که این روش ها نیز گاهی به بهبود تقریبا کامل فردی که سکته کرده منجر خواهد شد. در حد دانش من زالو درمانی (آنهم با استفاده از انداختن زالوهای زنده به جان بیمار!) استفاده درمانی ندارد.

 

خوب حالا چند سوال مطرح میشود:

 

1- زالو درمانی در سکته کاربردی دارد؟

در حد دانش بنده هنوز هیچ درمان استانداردی با زالو پذیرفته شده نیست و تمامی درمانها بدون شواهد پزشکی ارائه می شوند. و هیچ ارزش علمی ندارند.

2- زالو درمانی عارضه ای هم دارد؟

بله

عارضه اصلی زالو درمانی ایجاد عفونت ناشی از زالو است که ممکن است تا یک سوم افراد دچار این نوع عفونت ها شوند! همچنین در مواردی که از یک زالو برای بیش از یکنفر استفاده می شود احتمال انتقال بیماری های مختلف بین افراد وجود دارد. همچنین زالو درمانی همانند سایر درمان های موجود در طب سنتی ممکن است فرد را از درمان اصلی و استاندارد بیماری بازدارد که این خود میتواند بزرگترین آسیب وارد شده به بیمار باشد.

3- زالو درمانی در علم پزشکی جایگاهی دارد؟

بله ممکن است، ولی در آینده! تحقیقاتی در مورد زالو درمانی در برخی بیماری های پوستی و همچنین وزوز گوش انجام شده که برخی از آنها تاثیرات مثبتی را نشان داده اند و ممکن است در آینده به عنوان درمان استاندارد در برخی از این بیماری ها پذیرفته شود.

اگر شما یا یکی از عزیزانتان تجربه ای در مورد زالودرمانی دارید میتوانید همینجا در پایین این مطلب بنویسید.

[toggle title=”تیم تحقیقاتی نگارنده این مقاله” state=”open” ]

دکتر مصطفی امیری

متخصص مغز و اعصاب از دانشگاه علوم پزشکی تهران و دارای بورد تخصصی

 فلوشیپ اختلالات خواب از اسپانیا [/toggle]

 

شاید دیگر کمتر کسی اطلاع نداشته باشد که در مجموعه بزرگ پزشکان جایروس بهترین فوق تخصص های مغز و اعصاب و اعصاب و روان و برترین فارغ التحصیلان آمریکا،اسپانیا و آلمان حضور دارند و خدمات مغزواعصاب و روان که در این مجموعه ارائه می شود با کیفیت ترین در تمام ایران است!

کادر درمانی جایروس از لحاظ تخصصی در حیطه های اعصاب، در تمام کشور بی نظیر است

شماره تماس های نوبت گیری سریع

مشاوره های تلفنی و ویزیت آنلاین ویدئویی نیز ارائه می شود.

واحد مغز و اعصاب و روان ☎ 22616377_021 ☎

واحد انجام تست خواب ☎ 02122639401 ☎

 واحد ویزیت متخصص اختلالات خواب ☎ 02122648627 ☎

واحد مشاوره و روانشناسی  ☎ 22636863_021 ☎

 واحد مغز و اعصاب و روان غرب تهران (آزادی) ☎ 02166158469 ☎

 

اگر بی خوابی دارید، علاوه بر خدمات حضوری در کلینیک، میتوانید با تهیه دوره جامع درمان بیخوابی که توسط دکتر مصطفی امیری فلوشیپ اختلالات خواب تهیه شده است، بی خوابی تان را بدون دارو و در منزل درمان کنید.نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی

درمان بی خوابی بدون دارو با ۱۱۳ روش علمی و خانگی (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

 

اگر دچار افسردگی هستید یا میخواهید احساس شادی و لذت را در زندگی تان تقویت کنید، میتوانید بصورت حضوری توسط متخصصین روانپزشکی یا روانشناسان مجموعه جایروس ویزیت شوید و علاوه بر خدمات حضوری، میتوانید با تهیه دوره آنلاین درمان افسردگی در خانه که توسط مجموعه پزشکان جایروس تهیه شده است، افسردگی تان را در منزل و بدون دارو درمان کنید (برای دیدن ویدئو معرفی دوره، کلیک کنید)

درمان افسردگی در منزل بدون دارو (برای شروع، اینجا کلیک کنید)

پدرم 14/3/98 سکته مغزی کرده، سمت چپ مغزش آسیب دیده ، درمان بعد از دو ماه ادامه دارد ، آیا الان زالو درمانی فایده دارد??

سلام دوست عزیز
قطعا درمان اینگونه اختلالات با روشهای این چنینی قابل درمان نمی باشد. بهتر است پدرتان تحت نظر متخصص مغز و اعصاب باشند تا متناسب با شدت اختلال، راهکار مناسب درمانی اتخاذ گردد.

کتابخوانی در کوهستان، مروری بر خلاصه کتاب های خاص منتشر شده در سالهای اخیر، تازه های مغز ، ذهن ، روانشناسی ، روانپزشکی و نوروساینس رو میتونید اینجا بشنوید.

پادکست های روزانه سلامت برای بهبود کیفیت زندگی و افزایش سلامت جسم و روان از مجموعه بزرگ پزشکان و روانشناسان جایروس با مدیریت دکتر مصطفی امیری

سایت های مجموعه جایروس :
Gyrusclinic.com –
Sabzosalem.com

لطفا اگر میخواید تشویقمون کنید که ادامه بدیم پادکست هارو با دوستاتون به اشتراک بذارید و نظر هم حتما بدید، اینجوری ما انرژی میگیریم که کارمون رو ادامه بدیم .

سعی میکنم در پادکستهای بعدی کیفیت صدا رو بهتر کنم، دوستدار شما هستم

مصطفی امیری

چرا خواب می بینیم؟آیا رویاها معنای روانشناختی دارند یا صرفاً بازتاب فعالیت تصادفی مغز هستند؟رویاها چه هدفی را دنبال می کنند؟شب در رویاهایمان کجا می رویم؟چرا اصلا خواب می بینیم؟آیا ما تنها گونه ای هستیم که خواب می بینیم؟وقتی مغز ما خواب می بیند یعنی چه اتفاقی میوفتد؟

کتابی جامع، علمی، دقیق و کاملاً جذاب در مورد چگونگی و چرایی خواب و رویا.

نویسندگان:– آنتونیو زادرا استاد دانشگاه مونترال و محقق مرکز تحقیقات پیشرفته در پزشکی خواب در کبک کانادا

– رابرت استیک گلد استاد دانشکده پزشکی هاروارد و مدیر مرکز خواب و شناخت در کمبریج، ماساچوست

طراحی و سئو : زینوم

به نقل از معاونت درمان وزارت بهداشت، در بیانیه دکتر بابک زمانی آمده است:

«اخیرا خبر و تفصیلاتی در مورد استفاده از زالو در درمان سکته مغزی حاد به شکلی وسیع از سیما پخش شده است. تبلیغ این روش ثابت نشده، قبل از هر نوع  مطالعه سلامت و تاثیر، آن هم با این وسعت در تضاد کامل با سیاست‌های اعلام شده وزارت بهداشت است و تلاش‌های شبانه‌روزی همکاران پزشک و نورولوژیست و برنامه‌ریزان و مدیران وزارت بهداشت را نقض می‌کند. این تبلیغ تاثیری هولناک بر سطح آگاهی عمومی و درمان سکته مغزی خواهد گذاشت.

انجمن سکته مغزی ایران ضمن اعتراض به این مساله و تبلیغ وسیعی که معلوم نیست با چه هدفی صورت گرفته، خواهان آن است  مواردی که ادعا می‌شود درمان شده‌اند مورد بررسی قرار گیرند و در صورت عدم دریافت درمان استاندارد با پزشک معالج آنها برخورد لازم صورت پذیرد همچنین امکانات برای تحقیق در این زمینه یا تولید زالو به درمان‌های استاندارد سکته مغزی اختصاص یابد و به همان میزان زمان کافی برای رد ادعای یاد شده در اختیار انجمن سکته مغزی ایران قرار گیرد.»

نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی

دکتر محسن نراقی

دکتر میثم مدنی

کلینیک دندانپزشکی دکتر کیانیان

کلینیک افزایش قد دکتر اسماعیل توکلی

مرکز دندانپزشکی دکتر مهدی سمیعی

درمانگاه دندانپزشکی ایرانمهر

1056 بازدید

970 بازدید

782 بازدید

1431 بازدید

562 بازدید

867 بازدید

670 بازدید

14 بهمن 1400

13 بهمن 1400

13 بهمن 1400

12 بهمن 1400

11 بهمن 1400

11 بهمن 1400

11 بهمن 1400

مهر نوشت: رئیس انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به علائم بروز سکته مغزی گفت: سکته مغزی در سه ساعت ابتدایی قابل درمان است و افراد باید از هرگونه اقدامی برای درمان خودداری کنند.

سکته های مغزی در مواقعی که گردش خون به مغز متوقف شود و یا کاهش پیداکند رخ می دهد. در صورت وقوع سکته های مغزی، مغز اکسیژن و مواد مغذی کافی دریافت نمی کند و سلول های مغزی شروع به مردن می کنند. دراین مواقع می توان گفت سکته مغزی موردی اورژانسی است و نیازمند اقدامات فوری درمانی است.

دکتر بابک زمانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس انجمن سکته مغزی  در خصوص سکته مغزی گفت: متاسفانه سکته مغزی دومین علت مرگ و میر در ایران و پنجمین علت در دنیا است؛ این بدان معنی است که سکته مغزی قابل درمان است و تنها نیازمند امکانات کافی است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص علائم سکته مغزی اظهار داشت: از جمله علائم ابتدایی سکته مغزی به طور خلاصه می توان به اختلال تکلم، کج شدن صورت و ضعف بازو اشاره کرد.

وی در ادامه بیان کرد: سکته مغزی موردی حاد است که نیازمند دخالت اورژانس می باشد و فرد بیمار حتما باید به وسیله آمبولانس های شهری به مراکز درمانی که توسط پزشک اورژانس تشخیص داده می شود به نزدیک ترین بیمارستان برای انجام اقدامات درمانی منتقل شود.نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی

زمانی تاکید کرد: در سکته مغزی به دلیل اینکه مغز دچار آسیب می شود و در هر لحظه احتمال صدمه بیشتری به سلول های مغزی وجود دارد، لذا این اورژانس وآمبولانس است که می دانند چه بیمارستانی برای درمان مناسب است؛ گفتنی است افراد در برخورد با این موارد باید از هر گونه دخالت در امور پزشکی خودداری کرده و با پزشکان اورژانس نهایت همکاری را به عمل آَورند.

سکته مغزی تا سه ساعت قابل درمان است رئیس انجمن سکته مغزی ایران در خصوص سکته مغزی حاد نیز چنین بیان می کند: سکته مغزی حاد به معنی آن است که فرد دچار اختلال تکلم، ضعف بازو و کج شدن صورت شده است؛ گفتنی است که زمان در درمان سکته مغزی بسیار مهم است و باید گفت سکته مغزی تا ۳ ساعت قابل درمان است.

زمانی با تاکید بر اینکه اینکه افراد در مواجهه با سکته مغزی از انجام هر گونه اقدامی خودداری کرده گفت: افراد همواره باید به این نکته توجه کنند که در مواجهه با سکته مغزی، اقداماتی مثل گرفتن فشار خون واستفاده از زالو در درمان تزریق سکته مغزی تاثیری ندارد و حتی با خطر مواجهه است و فقط با ۱۱۵ تماس گرفته و نهایت همکاری را با تکنسین اورژانس انجام دهند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه متوسط رسیدگی آمبولانس در شهر تهران ۱۴.۵ دقیقه است عنوان کرد: درمان سکته مغزی تا سه ساعت امکان پذیر است و انجمن سکته مغزی در صدد کاهش زمان رسیدگی آمبولانس ها تا زمان تزریق اولین دارو است.

لزوم برنامه ریزی برای درمان مناسب رئیس انجمن سکته مغزی ایران بیان کرد: در کشور ما به دلیل اشکالات فرهنگی و سبک زندگی نامناسب متاسفانه برای این مسائل مهم هزینه ای نمی شود این در حالی است که برای بسیاری از موراد مثل جراحی های زیبایی دولت، رسانه ها و مردم هزینه های بالایی می کنند و به همین دلیل نیازمند برنامه ریزی در زمینه درمان مناسب و اطلاع رسانی به مردم نداریم. 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص آمار ابتلا به سکته مغزی نیز گفت: متاسفانه به دلیل برنامه ریزی های نادرست تنها آماری که از این مهم در دسترس است مربوط به سال ها قبل است که در یک جامعه آماری صد هزار نفری ۱۵۰ مورد بوده است و بقیه آمارها ترجمه ثبت بیماری در کشورهای اروپایی و تبدیل آن به جمعیت ایران است.

با امضای این تفاهم نامه آموزش کسب و کار و فعالیت در فروشگاه‌های زنجیره‌ای، تخصصی‌تر می‌شود.

تمامی حقوق این سایت برای خبرآنلاین محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2018 khabaronline News Agancy, All rights reservedنی نی سایت

نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی
نظر دکتر سمیعی در مورد زالو درمانی

Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *