نظر دکتر سمیعی در مورد دیسک کمر

نظر دکتر سمیعی در مورد دیسک کمر
نظر دکتر سمیعی در مورد دیسک کمر

بسیاری از افراد بر این باورند که درمان قطعی دیسک کمر با جراحی دیسک بوده و می توانند برای همیشه با کمردرد خداحافظی کنند و فعالیت های بدنیشان به زمان قبل از ایجاد دیسک کمر برگردد.
در حالیکه این تصور نادرست است و در بسیاری از موارد ، اولین اقدام برای درمان دیسک کمر ، روشهای غیر جراحی است.
✅ آمارهای دنیا نشان دهنده آن است که بیش از ۹۰ درصد دیسک های کمر بدون جراحی قابل درمان است.

البته زمانی که بیمار دچار بی اختیاری یا احتباس ادرار و مدفوع شود یا ضعف و لاغری پاها ایجاد شود باید جراحی را بعنوان یک گزینه درمان اولیه و مهم ، مد نظر قرار داد.

بخش مهمی از درمان دیسک کمر بدون جراحی بر عهده بیماران است و بیمار حتما باید استراحت را به عنوان جزیی مهم در درمان خود خصوصا در مراحل ابتدایی بیماری اجرا کند.
استراحت در ۳ روز اول بعد از ایجاد علایم دیسک کمر بسیار حیاتی است و درمراحل بعد استراحت نسبی می شود به گونه ای که به بیماران آموزش داده می شود که تا استانه درد و قبل از ایجاد ان کارهایی که برایشان ضرر ندارد را انجام دهند.
پرهیز از ایستادن طولانی مدت ، استفاده از توالت فرنگی ، اجتناب از برداشتن اجسام سنگین جزء مهمی از درمان در این مرحله است.

برای درمان بیرون زدگی دیسک استفاده از گرما به منظور کاهش گرفتگی عضلانی و نقاط درد ناشی از فتق دیسک کمر توصیه می شود. علاوه بر آن گرما باعث افزایش جریان خون و نیز اکسیژن سلولی می شود و به درمان درد کمر کمک می نماید.
استفاده از حوله های گرم شده، کیسه آب گرم و نیز سایر گرما درمانی ها برای مراحل ابتدایی درمان در منزل به منظور التیام درد توصیه می شود.

داروی کمر درد بیشتر داروهای ضد التهاب، مسکن و شل کننده های عضلانی است که با نظر متخصص ، جهت بهبود علائم درد دیسک کمر توصیه می شود. استفاده از داروی دیسک کمر با دوز مناسب و به میزان مناسب قسمت دیگری از درمان را شامل می شود.
بیمار باید آموزش ببیند که دارو را به شکل موثر و در مدت مناسب حتی اگر درد و علایم ندارد مصرف کند.
گاهی متاسفانه بیماران فقط دارویی مانند دیکلوفناک را به عنوان مسکن و بدون توجه به دوز ضد التهابی ان مصرف می کنند و بعد که درد کمی ساکت شد همان فعالیت اشتباه را در مدت کوتاهی انجام می دهند تا مجددا درد ظاهر شود و بیمار مجددا علائم  دیسک کمر را تجربه کند.

نظر دکتر سمیعی در مورد دیسک کمر

برای افرادی که مبتلا به بیرون زدگی  دیسک کمر می باشند بهتر است هر دو تا سه ساعت یک مرتبه برای ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی سطح همواری که فاقد شیب و فاقد چاله و پله و یا برآمدگی باشد پیاده روی کنید.
راه رفتن خود را تنها تا زمانی که احساس کمردرد نداشته باشید ادامه دهید. بنابراین از پیمودن مسافتهای طولانی که منجر به بروز  کمردرد در افراد مبتلا به  دیسک کمر می شود پرهیز نمایید.

نقش فیزیوتراپی در بهبود دیسک کمر بسیار قابل توجه است.
احتمال دارد در حین معالجه و درمان دیسک کمر بدون جراحی ، پزشک معالج جلساتی از فیزیوتراپی برای بیمار در نظر بگیرد.
پس از معرفی بیمار برای درمان دیسک کمر بدون جراحی  به فیزیوتراپیست ، او بر اساس دستورات پزشک معالج ، برنامه خاص درمان دیسک کمر را برای بیمار آغاز می نماید.
در این برنامه درمانی ، اهداف درمان و شرایط کنونی بیمار تحت معالجه نیز در نظر گرفته می شود.
بر اساس افزایش آمادگی جسمی فرد آسیب دیده و نیازهای وی ، برنامه درمانی نیز تغییر می یابد.

👈 برنامه فیزیوتراپی به منظور درمان دیسک کمر بدون جراحی احتمالا یک یا تمامی درمانهای زیر را در بر می گیرد:

در این مرحله بیمار در درمان بدون مشارکت یا با مشارکت اندک است. در این مرحله کارشناس فیزیوتراپی اقدام به ماساژ درمانی دیسک کمر، کشش و اولتراسوند برای بیمار در جهت درمان دیسک وی می نماید.

در این مرحله از بیمار خواسته می شود که تمرینات درمانی خاصی جهت افزایش انعطاف، قدرت، هماهنگی و تعادل را انجام دهد تا بتواند در درمان بدون جراحی خود موثر واقع شود.

در این مرحله به بیمار اصلاح وضعیت اندامی و نیز آموزش شیوه صحیح و ایمن حرکت دادن بدن انجام می شود تا او بتواند در درمان دیسک کمر خود کمک کننده باشد.

پزشک متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات بر اساس معاینات انجام شده و عصب شناختی و نیز بررسی آزمایشهای و تصویرهای گرفته شده از بیمار نسبت به تشخیص محل فشار ریشه عصب مهره های کمری اقدام می نماید.
فشار وارد شده به عصب در دیسک بیرون زده باعث ایجاد التهاب و در نتیجه آن بروز کمردرد در بیمار می شود.
تزریق انجام شده در راستای کاهش کمر درد و پا  صورت گرفته و علاوه بر آن اطلاعات تشخیصی مهمی را در اختیار پزشک معالج قرار می دهد و بر اساس آن مشخص می شود که ریشه عصبی که به کمر درد دامن می زند کدام است.

برای حمایت از عضلات کمر ، تسکین درد و یا ثابت نگه داشتن ستون فقرات، پزشک معالج استفاده از کمر بند را تجویز می نماید.
پزشک معالج بر اساس تشخیص خود و نیز برنامه درمانی اقدام به تجویز کمر بند خاصی می نماید.
شایان ذکر است که استفاده از کمر بند در بیماران مبتلا به دیسک کمر فقط باید بر اساس دستور پزشک و زمان استفاده از آن نیز محدود و آن هم بر اساس صلاحدید پزشک معالج انجام شود چرا که استفاده بیش از حد از کمر بندهای طبی نیز عوارض خاص خود را دارد و باعث تنبلی عضلات مربوطه می شود.

بلافاصله پس از کاهش درد بیمار درمان اصلی غیر جراحی دیسک کمر یعنی آموزش ورزش مناسب کمر و تغییر الگوی زندگی به بیماران آموزش داده می شود.
البته توجه کنید اگر تمام اقدامات فوق به شکل موثری صورت بپذیرد باز ممکن است درصدی از بیماران به درمان دیسک کمر بدون جراحی پاسخ  ندهند و مجبور به جراحی شوند.

در درمان دیسک کمر بدون جراحی، استفاده از برخی حرکات اصلاحی به بیمار کمک می کند که به آسانی حرکت کرده و حس بهتری داشته باشد.
در هنگام شروع این حرکات اصلاحی و ورزش های دیسک کمر  امکان دارد درد کمر بیشتری احساس شود.
این امر تا حدودی طبیعی است اما بهتر است بیمار این موضوع را با پزشک خود درمیان بگذارد.
در دید اول ممکن است انجام تمرینات و ورزشهای دیسک کمر به نظر مشکل بیاید. اما بررسی ها نشان می دهند که هرچه توانایی انجام این ورزشها افزایش پیدا کند، درد و علائم مربوط به بیرون زدگی دیسک کمر نیز سریعتر بهبود خواهد یافت.
استفاده از دوچرخه ثابت و شنا نیز ورزشهای مفید در دیسک کمر می باشند.

کشش ستون فقرات، نوعی درمان با رفع فشار است که فشار بر ستون فقرات را کاهش می‌دهد.
این روش  به صورت دستی و یا مکانیکی انجام میشود.
تکنیک کشش ستون فقرات برای درمان دیسک کمر و بسیاری از عوارض کمر که ممکن است باعث کمر درد گردد، استفاده میگردد.
متخصصان در این تکنیک با کشیدن ستون فقرات موجب صاف شدن ستون فقرات و بهبود توانایی بدن برای ترمیم خود می‌شوند.
استفاده از دستگاه های کششی مدرن و جدید که موجب باز شدن فشار از روی مفصل ها و به تبع ان کاهش فشار از روی دیسک ها می شود روشی بسیار موثر در درمان دیسک کمر می باشد.

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دیدگاه

نقش فیزیوتراپی در سالمندان نیز بسیار مهم است. بیماری‌های سیستم اسکلتی ـ عضلانی در سالمندان بیشتر دیده می‌شود. در سالمندی ممکن است بیماری‌های ستون فقرات، شکستگی لگن، آرتروز، سکته‌های مغزی، بیماری پارکینسون و انواع شرایط ناتوان کننده، فرد را درگیر کند. بر این اساس، ضرورت دارد در سالمندان حداکثر تلاش خود را به کار گیریم [ ادامه مطلب ]

متخصص مغز و اعصاب چه کسی است ؟ متخصص مغز و اعصاب ( neurologist ) به درمان غیر جراحی بیماریهای مغز و اعصاب و عضلات می پردازد و در صورت نیاز به جراحی در موارد خاص شما را به جراح ارجاع می دهد. تشخیص و درمان بیماری‌های مغز و نخاع در حیطه غیر جراحی از [ ادامه مطلب ]

  متخصص مغز و اعصاب در گرگان یک متخصص مغز و اعصاب پس از گذراندن دوره ۷ ساله پزشکی عمومی با دادن آزمون دوره تخصص وارد مقطع تخصص می شود و ۴ سال طول می کشد تا مهارت های لازم را آموزش ببیند. پس از اینکه یک متخصص مغز و اعصاب دوره تخصص خود را [ ادامه مطلب ]

مشکل بسیاری از بیماران دچار کمردرد ، پا درد یا ضعف عضلات پایین تنه فتق دیسک است. لایه‌ی محافظ بین مهره‌های ستون فقرات در صورت متورم شدن دیسک از جایگاه اصلی خود به بیرون رانده می‌شود و بیرون می‌زند. اگر عصب‌های نخاعی نزدیک لبه‌ی دیسک‌های بین مهره‌ای نبود، فتق دیسک به خودی خود مشکل‌ساز نبود. [ ادامه مطلب ]

درد در ناحیه کمر می‌تواند نشانه وجود عوارض و بیماری‌های مختلفی باشد. علل اصلی بروز درد در این ناحیه شامل مشکلات کمر و یا مشکلات مربوط به دیگر اعضای بدن است. درد کمر می‌تواند ناشی از رگ به رگ شدن و یا کشیدگی ساختارهای مختلف کمر نظیر عضلات، رباط‌ها، مفصل‌ها و یا آسیب رسیدن به [ ادامه مطلب ]

با اولین تنظیم روی ستون فقرات شما، بدن شما به سمت بهبود می رود. ولی، فاکتورهایی مثل استرس های روحی و روانی، استرس های شیمیایی (ناشی از استفاده از داروهای بیش از حد، سیگار، مواد مخدر، و غیره ….) ، و استرس های فیزیکی چه از درون یا بیرون بدن که بر ستون فقرات و سیستم اعصاب شما وارد می شود، باعث می شود که پروسه درمان شما به همان نسبت طولانی شود. ثبات پیدا کردن تغییرات مثبت (توسط تنظیمات کایروپراکتیک) در ستون فقرات و کل بدن شما چند روزی زمان می برد، به طور معمول از شروع درمان تا اولین تغییر مثبت بدن شما 10 روز طول می کشد شیوه پیشرفت بدن شما به سمت بهبودی در اکثر بیماری ها و آسیب دیدگی ها به همین شکل است بعد از گذشت 10 روز اول، بدن شما 21 روز زمان نیاز دارد تا تغییرات مثبت ایجاد شده را به ثبات برساند، و تا این لحظه درمان شما 1 ماه به طول انجامیده است. از اینجا به بعد 2 هفته زمان می برد تا تمامی علایم و دردها از بین برود. برای اکثر شما بین 6 تا 8 هفته طول می کشد تا به سلامتی برگردید. برای بعضی از شما کایروپراکتیک روشی است تا آخر عمر به منظور بالا بردن سطح سلامت کلی بدن. مهمترین چیز این هست که پس از رسیدن به سلامتی، برای حفظ آن در سطح مطلوب بدن، شما نیاز به چکاپ در فواصل زمانی مشخص که توسط دکتر تعیین می شود دارید..

در 2 هفته اول، هر هفته بین 3 تا 5 جلسه.
در هفته های دیگر بستگی به همکاری شما و پیشرفت در درمان دارد. هم زمان با درمان اینجا، از شما شاید تقاضا شود که از دارو درمانی، ماساژ، آب درمانی، طب سوزنی، ورزش، و مکمل ها یا رژیم غذایی مناسب استفاده کنید.

استرس روی کل بدن اثر دارد. ولی، در ناحیه ای که بدن آسیب پذیرتر است، زودتر دردمندی حس خواهد شد.

ورزش برای کل بدن مفید است. از همه مهمتر، 90 % کل تغذیه به مغز از به
حرکت آمدن ستون فقرات تامین می شود. برای اکثر شما که در ستون دردمند هستید، شاید به فکر ورزش کردن نباشید. به همین دلیل است که عضلات اطراف ستون شما ضعیف می شود، و مغز شما تغذیه مناسب نخواهد داشت. به همین دلیل است که افرادی که مشکل مزمن در ستون فقرات دارند، دچار افسردگی، فراموشی، یا کاهش در انرژی می شوند. پس باز هم فکر می کنید که ورزش فقط برای جلوگیری از چاقی است، یا ورزش اهمیت بزرگتری دارد برای سلامتی بدن شما؟

70 % یا بیشتر بدن ما از آب ساخته شده است، از جمله دیسک های شما، اکثر کسانی که دچار مشکلات دیسک هستند، هم زمان مشکل خشکی دیسک هم دارند. پس، آشامیدن آب کافی باعث کاهش دردمندی، ترمیم و عملکرد بهتر دیسک ها، و بهبود در کل عملکرد بدن شما می شود. پس، استفاده از چای، قهوه،
آب میوه، و نوشیدنی های گازدار هرگز جایگزین آب نمی شوند و حتی عملکرد بر عکس را همراه خواهند داشت.

نظر دکتر سمیعی در مورد دیسک کمر

بله … هر چه از سبزیجات، و میوه جات بیشتر استفاده شود، بدن شما سالمتر می ماند. البته، استفاده از پروتئین های با کیفیت مثل : ماهی، گوشت پرنده ها، گوشت قرمز، لوبیا، سویا، و لبنیات می تواند در بهبود شما کمک کند.

1- شما نمی توانید یک نفس عمیق رضایت بخش بکشید.
تنفس، سلامتی و سلامت ستون فقرات و نیز انرژی به هم وابسته هستند.
2- فک تان قفل شده است.
می تواند به دلیل تغییرات و انحرافات در لگن یا گردن ایجاد شود.
3- شمامجبورید گردن و یا کمر و سایر قسمت ها را به صدادر آورید.
این می تواند بوسیله قسمت هایی از ستون که قفل شده اند ایجاد شود.
4- شما نمی توانید سر و یا لگن خود را به سمت دیگر به راحتی و با سرعت بچرخانید.
دامنه حرکت کاهش یافته است.
5- شما اکثر اوقات خسته می شوید.
یک ستون مهره غیر فعال انرژی شما را از بین می برد.
6- شما قدرت تمرکز ضعیفی دارید.
تغییرات و انحرافات ستون فقرات سلامت مغز را تحت تاثیر می گذارد.
7- شما مقاومت کم و پایینی در برابر بیماری ها دارید.
تغییرات و انحرافات ستون فقرات تحمیل سیستم عصبی شما را که نقش مهمی در مقاومت در برابر بیماری ها و قدرت مقابله با آنها دارند، تحت تاثیر قرار می دهد.
8- پاها در هنگام راه رفتن به سمت خارج چرخش دارد.
اکثراً از مشکل کمر، پایین ستون یا قسمت پایین مغز است.
9- یک پا کوتاهتر از پای دیگر به نظر می رسد.
در حالیکه کفش هایتان را به پا دارید، دراز بکشید. از فردی که در کنارتان ایستاده است، بخواهید که پاهایتان را نگاه کند و آهسته پاهایتان را به سمت سرتان فشار دهد (بطور مستقیم) مکانی را که پاشنه هایتان یکدیگر را لمس می کنند با هم مقایسه کنید. یکی از پاها (اغلب پای راست) به نظر 1 تا 8/1 اینچ کوتاه تر از پای دیگر است. پای کوتاه را مشخص کنید و میزان کوتاهی آن را نیز یادداشت کرده و به پزشک کایرو پراکتیک خود نشان دهید.
10- شما ساختار بدنی ضعیفی دارید.
وزنی را که از هر یک از پاها توزیع و پخش می کند بایستی یکسان باشد، اگر این گونه نیست، این بهترین علامت است که ستون شما، لگن یا سر از مرکز خارج شده است.
11- شما سردرد، پشت درد، نقاط دردناک یا حساس در ماهیچه ها و مفاصل دارید.
اینها علائم و نشانه های رایجی از تغییرات و انحرافات هستند.
12- شما یک حس استرس دائمی و تنش مخصوصاً در عضلات و مفاصل دارید.
ماهیچه ها توسط این تغییرات و انحرافات تحت تاثیر قرار داده شده اند.
13- شما خستگی و سفتی را در گردن و پشت حس می کنید.
سفتی ممکن است یکی از صدمات انحرافات و تغییرات باشد.

1- انجام یک فعالیت به طور مداوم و بدون استراحت
2- برداشتن و جابجایی اجسام سنگین که بدن توانایی تحمل آن را نداشته باشد.
3- شروع یک فعالیت فیزیکی جدید که بدن آمادگی پذیرش آن را ندارد.
4- انجام فعالیت های فیزیکی بدون رعایت وضعیت مناسب
5- وارد شدن ضربه به ستون فقرات
6- اضافه وزن
7- ایجاد تغییرات در انحنای طبیعی ستون فقرات (اسکولیوز – کاهش یا افزایش قوس ها در ناحیه گردن و کمر)
8- استرس

1- سن مطرح نیست. افراد تحت هر شرایط سنی مستعد گرفتن دیسک هستند.
2- افراد مسن برای گرفتن دیسک مستعد تر هستند چون بافت های نرم و عضلات اطراف ستون آنها انعطاف سابق را ندارد.
3- در اکثر خانم های باردار (تحمل وزن اضافی این دوران) باعث ایجاد فشار مضاعف بر روی مفاصل و مهره های ستون در ناحیه کمر و گردن می شود و نیز بسیاری از خانم ها در طی این دوران و بعد از آن علائمی از درد را تجربه می کنند
4- افرادی که فعالیت بدنی کمی دارند و یا اصلاً ورزش نمی کنند و شرایط کاری آنها طوری است که باید به طور مداوم روی صندلی بنشینند و یا ایستاده باشند و یا سرشان خم باشد.
5- افرادی که حرفه ای رانندگی می کنند مخصوصاً با ماشین سنگین
6- افرادی که بصورت تخصصی در حرفه هایی مثل دندانپزشکی، جراحی، آرایشگری، مکانیکی و تکنسین ها و …. مشغول به کار هستند.
7- افرادی که در شرایط مناسب کار نمی کنند یا استرس زیادی دارند.

1- ایستادن طولانی مدت در یک مکان
2- نشستن طولانی مدت مخصوصاً روی زمین
3- انجام کارهای تکراری بطور مستمر
4- فعالیت بیش از حد در مدت زمان کوتاه (افراط در انجام فعالیت های ورزشی) برای بهبود سریعتر
5- سیگار کشیدن (استعمال دخانیات)
6- استرس

1- آگاهی داشتن به مشکل و شرایطی که در آن قرار دارم. و نقشی که در طی این دوران برای رسیدن به بهبودی به عهده دارم.
2- استراحت
3- داشتن تغذیه صحیح و استفاده از مکمل های مناسب
4- ورزش کردن (حرکات کششی و شنا و ….)
5- به طور صحیح خوابیدن
6- استفاده از بریس یا ساپورت های مناسب
7- اصلاح عادت های نادرست و توجه کردن به ارگونومی محل کار مخصوصاً برای افرادیکه پشت میز نشین هستند.
8- اجازه دادن به دیگران برای کمک کردن
9- تقویت قسمت های ضعیف بدن
10- افزایش مصرف روزانه آب آشامیدنی
11- آموختن مهارت های مقابله با استرس

* سلامتی یک اتفاق نیست، بلکه یک پروسه است.
* دیدگاه مثبت تو باعث افزایش شانس بهبودیت خواهد بود.
* با افزایش سطح استرس در شما علائم و نشانه های درد افزایش می یابد.

مشهد،بلوار خیام، خیام جنوبی 26، پلاک 10، طبقه 4


05137614903

شنبه تا چهارشنبه صبح ها 7 تا 11:30 بعدازظهرها 13 تا 16


پنجشنبه صبح ها 7 تا 12

برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

درمان و تشخیص انواع بیماری های مغز و اعصاب ، عضلات و ستون فقرات

پروفسور سمیعی متخصص برجسته  مغز و اعصاب کشور ما می باشد. 

بهترین دکتر مغز و اعصاب در ایران کیست ؟ این سوالی است که در اغلب اوقات پرسیده می شود. فوق تخصص مغز و اعصاب بزرگسالان در واقع یک دکتر مغزواعصاب است  که در در زمینه بزرگسالان  فعالیت دارد. 

نظر دکتر سمیعی در مورد دیسک کمر

سایت دکتر مجید سمیعی بهترین دکتر مغز و اعصاب ایران دارای اطلاعات جامعی در خصوص نحوه پیدا کردن بهترین ها در ایران شامل موارد ذیل می باشد:

بهترین دکتر برای درمان صرع

بهترین متخصص تشنج در ایران

بهترین دکتر صرع در تهران

بهترین دکتر صرع در ایران

بهترین متخصص صرع در تهران

بهترین دکتر ام اس در تهران

بهترین پروفسور مغز و اعصاب

بهترین دکتر مغزواعصاب ایران

بهترین فوق تخصص مغز و اعصاب

بهترین دکتر تشنج در ایران 

بهترین متخصص مغز و اعصاب در تهران 

بهترین دکتر مغز و اعصاب در غرب تهران

بهترین بیمارستان مغز و اعصاب تهران

بهترین فوق تخصص صرع در تهران

بهترین نورولوژیست تهران

بهترین جراح مغز و اعصاب تهران

بهترین متخصص مغز و اعصاب ایران

بهترین دکتر فوق تخصص مغز و اعصاب در تهران

متخصص مغز و اعصاب تهران

بهترین دکتر مغز و اعصاب دنیا 

پروفسور مغز و اعصاب تهران

بهترین پزشک مغز و اعصاب ایران

بهترین متخصص داخلی مغز و اعصاب 

بهترین دکتر مغز و اعصاب ایران

بهترین دکتر فوق تخصص مغز و اعصاب 

بهترین دکتر ام اس در تهران 

بهترین دکتر مغز اعصاب تهران

بهترین دکتر فوق تخصص ام اس در تهران

 بهترین دکتر ایران

 بهترین فوق تخصص دیسک کمر 

 متخصص میگرن در تهران

 بهترین بیمارستان مغز و اعصاب

بهترین دکتر مغزواعصاب تهران

نظر دکتر سمیعی در مورد دیسک کمر

  بهترین متخصص ام اس 

بهترین دکتر مغزواعصاب در تهران

  دکتر مغزواعصاب خوب در تهران

 متخصص مغز و اعصاب جنوب تهران

همچنین در سایت دکتر سمیعی نظرات در مورد دکتر شبنم رفیع زاده بهترین دکتر مغز و اعصاب تهران  و همچنین پاسخ سوال چگونه جراح مغز و اعصاب شویم   و درگاه سوال از فوق تخصص مغز و اعصاب را می توانید مشاهده نمایید.

سایت جدید پروفسور سمیعی پروفسور مغز و اعصاب در واقع راهنمایی برای پیدا کردن  دکتر مغز و اعصاب تهران در ایران  و در واقع بهترین دکتر مغز و اعصاب در تهران می باشد.

بیمارستان دکتر سمیعی در تهران با بهترین جراحان مغز و اعصاب تهران  بهترین بیمارستان مغز و اعصاب ایران را بنا نهاده اند.

پروفسور مجید سمیعی در مجموعه بیمارستانی دکتر سمیعی و مرکز علوم اعصاب ایشان مراکز زیر را راه اندازی نموده اند:

بیمارستان شبانه روزی مغز و اعصاب دولتی

بیمارستان فوق تخصصی کمر درد

بیمارستان تخصصی کمر و ستون فقرات

متخصصان شاغل در این بیمارستان پروفسور سمیعی در ایران به شرح ذیل می باشند:

دکتر فوق تخصص دیسک کمر

دکتر فوق تخصص میگرن

متخصص میگرن

فوق تخصص سردرد

فوق تخصص مغز و اعصاب

کلینیک فوق تخصصی ام اس

فوق تخصص مغز و اعصاب تهران 

کلینیک مغز و اعصاب

بهترین دکتر دیسک کمر

فوق تخصص ام اس

فوق تخصص دیسک گردن در تهران

فوق تخصص کمر درد

فوق تخصص ام اس در تهران

فوق تخصص نورولوژی

چگونه از دکتر سمیعی نوبت بگیریم ؟ پروفسور سمیعی در کدام بیمارستان تهران است؟

روش تماس با پروفسور مجید سمیعی و نوبت دهی پروفسور سمیعی و پذیرش پروفسور سمیع یهترین جراح مغز و اعصاب بیمارستان بقیه الله  از طریق سایت و یا ایمیل دکتر سمیعی و یا شماره تلفن های ایشان در آلمان و   دستیاران پروفسور سمیعی در ایران  می باشد. 

همچنین با مراجعه به همکاران پروفسور محید سمیعی در ایران و شاگردان پروفسور سمیعی در ایران (بهترین شاگردان پروفسور سمیعی در ایران )  می توان از  مطب پروفسور سمیعی در تهران و یا  یا مطب پروفسور مجید سمیعی در رشت وقت گرفت.

دکتر حسن رضا محمدی پنجه طلا دکتر پنجه طلا و دکتر رضا جباری دکتر معروف به پنجه طلا  و پنج طلای جراحی مغز و اعصاب شاگردان پروفسور می باشند. 

زمان حضور پروفسور سمیعی در ایران سال ۹۸ و ۹۹ دی ماه بوده است. 

بهترین دکتر مغزواعصاب در تهران

  دکتر مغزواعصاب خوب در تهران

متخصص مغز و اعصاب جنوب تهران

 فوق تخصص مغزو اعصاب

بهترین دکتر متخصص ستون فقرات در شهرری

 دکتر مغز و اعصاب تهرانپارس 

مطب حسن رضا محمدی دکتر حسن رضا محمدی در بیمارستان عرفان 

آدرس کلینیک درد محیا 

اینستاگرام دکتر متخصص مغز و اعصاب

کلینیک تخصصی درمان سردرد تهران استان تهران کلینیک میگرن

 کلینیک شبانه روزی مغز و اعصاب

فوق تخصص فراموشی و آلزایمر

 دکتر مغزواعصاب در تهران

متخصص مغز و اعصاب مشهد

 دکتر پروفسور دکتر پروفسور سمیعی

 بهترین دکتر مغز و اعصاب جهان

 کلینیک تخصصی سردرد تهران

 اینستاگرام دکتر حسن رضا محمدی

 بهترین دکتر مغزو اعصاب 

کلینیک فوق تخصصی سردرد در تهران

دکتر میگرن در تهران فوق تخصص مغز و اعصاب در سعادت آباد 

فوق تخصص جراح مغز و اعصاب

نورولوژی تهران 

متخصص مغز و اعصاب ستارخان 

دکترای مغز و اعصاب

 دکتر داخلی مغز و اعصاب

 بهترین پروفسور مغز و اعصاب در تهران

 چگونه متخصص مغز و اعصاب شویم؟

 دکتر خوب برای کمردرد در کرج 

 بهترین متخصصین مغز و اعصاب تهران 

بهترین متخصصان مغز و اعصاب

بهترین جراح مغز و اعصاب

 بهترین دکتر مغز و اعصاب مشهد

 بهترین دکتر مغز و اعصاب شیراز کیه ؟

دکتر فوق تخصص داخلی مغز و اعصاب 

دکتر مغز و اعصاب مشهد

 بهترین جراح مغز و اعصاب مشهد 

 بیمارستان مغز و اعصاب دکتر سمیعی

 دکتر مغزواعصاب تهران  

متخصص مغز و اعصاب خوب در تهران 

هترین متخصص مغز و اعصاب 

شاگردان دکتر سمیعی 

بهترین دکتر های ایران 

دکتر صحراییان متخصص مغز و اعصاب

 کلینیک سردرد 

فوق تخصص دیسک کمر در تهران

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

نام *

ایمیل *

وب‌ سایت

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مطب 1:یافت آباد، شهرک ولیعصر، خیابان برادران بهرامی(یاران)، روبروی بانک ایران زمین، پلاک 232، مجتمع حکیم، طبقه همکف تلفن: 66220700–
09331144684 فعالیت مطب در روزهای فرد- پاسخگویی به تلفن ساعت ۲ تا ۵ بعداز ظهر

مطب 2: مرزداران،  منطقه 2- اشرفی اصفهانی- بلوار مرزداران- نرسيده به پل يادگار امام – ساختمان نگين آسمان – بلوک B – طبقه پنجم – واحد 19تلفن: 44220936– 09331144723 فعالیت مطب در روزهای زوج- پاسخگویی به تلفن ساعت ۲ تا ۵ بعد از ظهر

مطب 3:منطقه 2- صادقیه، خ ستارخان

 نوبت دهی اینترنتی

اینستاگرام دکتر رفیع زاده     (کلیک کنید)

 

تلگرام دکتر رفیع زاده             (کلیک کنید)

 

 

توضیحات دکتر حجت سمیعی در مورد تمرینات درمانی دیسک کمر
تلفن : 05137614903
http://samieechiropractic.com

Dr. Hojjat Samiee

حجت سمیعی فارغ التحصیل رشته دکترای حرفه ای کایروپراکتیک در سال 1379خورشیدی (2000 میلادی) از دانشگاه پالمر آمریکا دارای مدرک نورولوژی کلینیکال (CCCN) درمان کایروپراکتیک برای بهبود عملکرد مفاصل، بافت، ماهیچه ها، ماهیچه ها و اعصاب می باشد.نی نی سایت

نظر دکتر سمیعی در مورد دیسک کمر
نظر دکتر سمیعی در مورد دیسک کمر

Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *