نظر دکتر زالی در مورد کرونا

نظر دکتر زالی در مورد کرونا
نظر دکتر زالی در مورد کرونا

گروه نشریات دنیای اقتصاد

درباره ما

کليه حقوق اين سايت متعلق به روزنامه دنيای اقتصاد بوده و استفاده از مطالب آن با ذکر منبع بلامانع است
نظر دکتر زالی در مورد کرونا

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران با بیان اینکه در طول ۲۴ ساعت گذشته ۷۰۰ بیمار جدید به بیمارستان‌ها اضافه شده‌اند، گفت: در این مدت، تنها ۲۷۰ بیمار مرخص شده اند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت: یکی از ضعف‌های شیوع اومیکرون در بیمارستان‌ها در زمان استراحت کادر درمان است که ماسک‌های خود را بر می‌دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به شیوع بالای اومیکرون، گفت: بالا رفتن و مثبت شدن تست های پی سی آر در مراجعان سرپایی نشان دهنده چرخش بالاتر ویروس است.

دماوند- فرمانده عملیات مقابله با کرونا در تهران از افزایش ۶۷ درصدی بیماران کرونایی استان تهران نسبت به هفته گذشته خبر داد.

دماوند- خانه مشارکت مردمی سلامت دماوند با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از مسئولان شهرستانی افتتاح شد.
نظر دکتر زالی در مورد کرونا

همایش پیاده روی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی و دانشگاه شهیدبهشتی همزمان با آغاز دهه مبارک فجر برگزار و بر گسترش همکاری علمی و پژوهشی دو دانشگاه تاکید شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اندومتریوز را یک بیماری ناشناخته عنوان کرد و گفت: این بیماری با بعضی از بیماری‌ها مانند میگرن همراه است.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: شنبه در ستاد ملی کرونا، موضوع تشدید محدودیت‌ها و تصمیم گیری درباره ادامه فعالیت حضوری مدارس و دانشگاه‌ها بررسی می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بر ضرورت افزایش بهره وری و مدیریت منابع در بیمارستان های دانشگاه تاکید کرد و گفت: باید کمیته های بهره وری در محیط بیمارستان فعال تر شوند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: در حال حاضر شرایط شیوع کرونا در کشور خوب است اما این شرایط ناپایدار و شکننده است.

فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، طرح شهید سلیمانی را یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های اجتماعی مداخله‌ای دانست و گفت: ۶۴ میلیون ایرانی از مزایای این طرح استفاده کردند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، شهید سلیمانی را الگویی بی بدیل و متوکل واقعی به ذات اقدس الهی توصیف کرد و گفت: شهید سلیمانی همواره در میان توده مردم بود و از متن مردم جدا نشد.

با حکمی از سوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، دکتـر مسعود سلیمانی به عنوان رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی این دانشگاه منصوب شد.

سند راهبردی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به عنوان برنامه تحول دانشگاه رونمایی شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بر ترزیق دوز سوم واکسن کووید ۱۹ تاکید کرد و گفت: ضرورت استفاده از دوز چهارم واکسن کرونا همچنان غیرقابل پیش بینی است.

دماوند- فرمانده عملیات مقابله با کرونا استان تهران گفت: هنوز برای تصمیم گیری در خصوص دُز چهارم زود است، چرا که حداقل باید سه ماه از شیوع ویروس جدید اُمیکرون بگذرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گسترش عدالت در پژوهش را یکی از موضوعات مهم سیاستگذاری کشور در موضوع عدالت برشمرد و گفت: باید برای همه برنامه های پژوهشی پیوست عدالت باشد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، روز جمعه از برخی مراکز واکسیناسیون خودرویی و غیرخودرویی شمال، شمال شرق، شرق و جنوب پایتخت به صورت سرزده بازدید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر اهمیت نگاه ویژه به فناوری و ثروت آفرینی در گروه های آموزشی، گفت: گروه علوم پایه باید در مسیر فناوری و حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم حرکت کند.

پیشوا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: عزم دانشگاه علوم پزشکی جهت تسریع در احداث بیمارستان پیشوا جدی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ، بر نقش موثر “خانه های مشارکت مردم سلامت”، در ارتقای سطح بهداشت شهروندان تاکید کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی با بیان اینکه ۱۵۵ پرستار در کشور به مقام شهید مدافع سلامت نائل آمده اند، گفت: این عزیزان برای صیانت از مردم جان خود را به آتش کرونا کشیدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: توصیه سازمان بهداشت جهانی این است که هر گونه برنامه ریزی برای توسعه نیروی انسانی حوزه سلامت حتما باید بر اساس استراتژی باشد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با عنوان این مطلب که پرستاران در دوران پاندمی کرونا تمام قد در کنار مردم بودند، گفت: ۹ هزار پرستار درگیر عوارض این ویروس منحوس هستند.

صیدی از اعطای تسهیلات به ۷۰۰نفر از پرستاران شاغل در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به قید قرعه با نرخ ترجیحی، بازپرداخت بلندمدت و بدون ضامن خبر داد.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به اثربخشی واکسیناسیون بر کاهش خطر حضور در مجامع عمومی، از شهروندان درخواست کرد نسبت به تزریق دوز سوم واکسن کرونا اقدام کنند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، با اشاره به بروز سویه اومیکرون، گفت: امروز شاهد شکل گیری یک نوع آپارتاید در واکسیناسیون جهانی هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره گزاره “از هر سه ایرانی یک نفر دچار اختلال روانی است” که از قول وی در رسانه ها بازتاب یافت، توضیحاتی ارائه داد.

تهران- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه سخنانش در خصوص بروز اختلالات روانی مردم ایران تقطیع شده است گفت: اختلالات شبه روانشناختی در ایران نسبت به تراز جهانی کمتر است.

دومین جلسه هیئت امنای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در سال ۱۴۰۰ با حضور اعضا برگزار شد.

All Content by Mehr News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع تصویر، Irna

علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونا در تهران، مسئولیت وضعیت کنونی بحران کرونا در ایران را متوجه مقام‌ها و سیاست‌های کلان کرده و هشدار داده که ذخیره واکسن در ایران فقط برای ۵ روز کافی است.

او مشخصا به “ممنوعیت واردات واکسن و بازگرداندن کمک‌های بین‌المللی و پنهان کردن آمار فوتی‌ها از سازمان بهداشت جهانی” اشاره کرده و گفته سفیران ایران “به دنبال واکسن نبودند.”

آقای زالی به خبرنگاران گفت: “هزینه داروهای کرونا چند برابر واردات واکسن شده است، اما اجازه خرید واکسن ندادند چون فکر می کردند گران است.”

او همچنین گفته: “وقتی کارشناسان سازمان جهانی بهداشت به ایران آمدند ما به جای مشورت با آن‌ها مدام از آن‌ها می‌خواستیم در رسانه‌ها از نظام سلامت ایران تعریف کنند. ما آمارهای مرگ و میر را از سازمان جهانی بهداشت پنهان کردیم.”نظر دکتر زالی در مورد کرونا

رییس ستاد مقابله با کرونای تهران به کمک‌های بین‌المللی هم اشاره کرده و گفته ایران کمک‌های جهانی و پزشکان بدون مرز را از فرودگاه برگردانده “در حالی که اطلاعات چندانی درباره ویروس نداشتیم و از مشاوره‌های بین‌المللی استفاده نکردیم.”

آقای زالی به روزهای اولیه همه‌گیری بیماری در ایران اشاره کرده و گفته: “وقتی اولین مورد کرونا در قم مشاهده شد خواهان قرنطینه قم شدم و گفتم انتخابات شهر قم تعطیل شود، اما بعضی‌ها مرا مسخره کردند و گفتند این بیماری را به راحتی کنترل می‌کنیم.”

اظهارات اخیر آقای زالی حاوی هشدارهای جدی هم بود؛ از جمله ذخایر واکسن که به گفته او فقط برای ۵ روز کافی است.

او گفت: “ما ۷۲۰ میلیون یورو خرج رمدسیویر کردیم و این پول را باید خرج واکسن می‌کردیم چطور در تحریم حاضریم تجهیزات نفتی را ۳ برابر قیمت بخریم، ولی در مورد واکسن این کار را نمی‌کنیم.”

رییس ستاد مقابله با کرونای تهران تنها راه چاره را ۲ هفته تعطیلی “که از همین امروز باید آغاز شود” دانسته است.

پادکست چشم‌انداز بامدادی رادیو بی‌بی‌سی

برنامه ها

پایان پادکست

این صحبت‌ها در حالی است که موج پنجم کرونا در ایران شدت گرفته و رکورد ابتلا به این بیماری در یک شبانه‌روز امروز دوباره شکسته شد.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، طی روزهای گذشته ایران روزانه بالای ۵۰۰ نفر تلفات ناشی از کرونا را ثبت کرده است؛ در بعضی از روزها این کشور بالاترین شمار ابتلا به کووید-۱۹ در جهان را طی یک روز داشته است.

بیشترین تلفات در روزهای اخیر مربوط به ۱۸ مرداد بوده که در این روز ۵۸۸ شهروند ایرانی به دلیل ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.

همزمان آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر ایران در یک نطق تلویزیونی به موضوع بیماری کرونا پرداخته و خواستار تامین واکسن به هر شکل ممکن شده است.

او در دی ماه ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی را ممنوع اعلام کرد و بسیاری از منتقدان وضعیت موجود را به دستور او درباره این ممنوعیت نسبت داده‌اند.

درخواست آقای زالی درباره تعطیلی در حالیست که پیشتر سعید نمکی وزیر بهداشت ایران در نامه‌ای به آیت الله خامنه ای خواستار تعطیلی دو هفته ای کشور شده بود اما رهبر ایران این نامه را به ستاد ملی مقابله با کرونا ارجاع داد که عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور با تعطیلی فوری مخالفت کرد.

از ابتدای شیوع کرونا شک و تردیدهای جدی درباره آمارهای وزارت بهداشت درباره کرونا وجود داشت که حالا آقای زالی غیرقابل اعتماد بودن این آمار را تائید کرده است.

ایرج حریرچی معاون وزارت بهداشت ایران هم اخیر گفته بود که آمار واقعی فوت شدگان دو برابر رقمی است که روزانه به طور رسمی اعلام می شود.

© 2022 بی بی سی. بی بی سی مسئول محتوای سایت های دیگر نیست. سیاست ما درباره لینک دادن به سایت های دیگر.

ما برای بهبود خدمات خود از کوکی‌ها استفاده می‌کنیم. جزئیات بیشتر را در صفحه “حفظ حریم خصوصی کاربران” در وبسایت دویچه وله بخوانید.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران در سخنانی بی‌سابقه از لاپوشانی آمارهای مرگ و میر و ممانعت از واردات واکسن پرده برداشته است. او هشدار داده که تعطیلی دو هفته‌ای ضروری است وگرنه هفته‌های آینده حاوی خبرهای بد خواهند بود.

دکتر علیرضا زالی – فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران

اوج‌گیری بحران کرونا و مضیقه‌های درمانی و بهداشتی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران را به افشای ناگفته‌ها واداشته است. علیرضا زالی گفته که وقتی پس از اولین مورد ابتلا در قم خواستار قرنطینه شهر و تعطیلی انتخابات شد، مورد تمسخر قرار گرفت.نظر دکتر زالی در مورد کرونا

خبرگزاری ایسنا به نقل از زالی نوشت: «وقتی کارشناسان سازمان جهانی بهداشت به ایران آمدند، ما به‌جای مشورت با آن‌ها، مدام از آن‌ها می‌خواستیم در رسانه‌ها از نظام سلامت ایران تعریف کنند. ما آمارهای مرگ و میر را از سازمان جهانی بهداشت پنهان کردیم.»

او مرجوع کردن کمک‌های پزشکان بدون مرز از فرودگاه را نیز یادآوری کرده و با به چالش کشیدن چین گفته است: «چرا چین که دوست صمیمی ماست به ما واکسن کافی نمی‌دهد؟»

اوایل فروردین ۱۳۹۹ هواپیمای چارتر پزشکان بدون مرز شامل یک بیمارستان صحرایی، دارو، ماسک، لباس‌های مخصوص کادر پزشکی و اقلام بهداشتی دیگر که از شهر بوردوی فرانسه عازم تهران شده بود،  اجازه تخلیه تجهیزات و کمک‌رسانی نیافت و بازگردانده شد.

حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان در همین ارتباط گفته بود: «این پزشکان ظاهرا بدون مرز از کدام مرز وارد کشور شده‌اند و آیا با غرض همراه نیستند؟»

به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید

زالی درباره کندی واکسیناسیون و کمبودها افزوده که تحت عنوان گران بودن واکسن، اجازه خرید ندادند در حالی که اینک هزینه داروهای کرونا چند برابر واردات واکسن شده است: «حتی اگر شده باید دو برابر قیمت برای خرید واکسن هزینه کرد تا جلوی ابتلا و مرگ و میرها گرفته شود… خبرهای خیلی تلخ‌تری برای هفته‌های آینده داریم و شرایط بسیار بدتر خواهد شد.»

او فاش کرده که ذخیره واکسن تنها برای پنج روز کفاف می‌دهد و برای همین نمی‌توان سرعت واکسیناسیون را افزایش داد: «ما ۷۲۰میلیون یورو خرج رمدسیویر کردیم و این پول را باید خرج واکسن می‌کردیم. چطور در تحریم حاضریم تجهیزات نفتی را سه برابر قیمت بخریم ولی در مورد واکسن این کار را نمی‌کنیم؟»

این سخنان مشخص می‌کنند که جان مردم برای دست اندرکاران و تصمیم‌گیرندگان تا چه اندازه اهمیت یا اولویت دارد. زالی گفته که هیچ راهی جز تعطیلی دو هفته‌ای برای کنترل پیک پنجم کرونا در ایران وجود ندارد و این تعطیلی باید بلافاصله اجرا شود. او سه هفته قبل هم هشدار داده بود که شرایط تهران وخیم‌تر از گزارش‌هایی است که رسانه‌ها منتشر می‌کنند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران از تعلل سفیران جمهوری اسلامی در کشورهای دیگر برای تامین واکسن نیز پرده برداشته و گفته است: «با سفیر ژاپن صحبت کردم، گفت اصلا سفیر ایران دنبال واکسن نیامده است. این چه دیپلماسی‌ای است؟»

دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید

فاش‌گویی و گلایه‌های زالی در روزی بیان شده‌اند که رهبر جمهوری اسلامی برای نخستین مرتبه از آغاز پاندمی، کرونا را اولویت کشور خواند و خواستار تامین واکسن به هر شکل ممکن اعم از واردات یا تولید داخلی شد. او که دی ماه ۱۳۹۹ واردات واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی را ممنوع کرده بود، مدعی شد که قبل از تولید واکسن داخلی، فروشندگان خارجی با وجود پرداخت بهای واکسن، “بدعهدی” می‌کردند.

خامنه‌ای که در اکثر سخنرانی‌هایش  واژه “دشمن” یا “توطئه” را به کار می‌برد، سوم فروردین ۱۳۹۹ در واکنش به پیشنهاد آمریکا برای کمک به ایران از جمله گفته بود: «…هنگامی که آمریکایی‌ها متهم به تولید این ویروس هستند، کدام انسان عاقلی، کمک از این کشور را قبول می کند. به آمریکایی‌ها هیچ اعتمادی نیست زیرا ممکن است داروهایی را ارسال کنند که ویروس را در ایران شایع‌تر و یا ماندگار کند و یا حتی ممکن است افرادی را به‌عنوان درمان‌کننده بفرستند تا ببینند اثرگذاری این ویروسی را که گفته می شود بخشی از آن فقط مخصوص ایران ساخته شده، چگونه بوده و اطلاعات خود را تکمیل و دشمنی خود را بیشتر کنند.»

پس از ماه‌ها تعلل در واکسیناسیون عمومی و بعد از مرگ ده‌ها هزار تن، آیت‌الله خامنه‌ای مقابله با کرونا را مسئله مبرم ایران خواند و خواهان تامین واکسن به هر شکل ممکن شد. چرخش و نرمشی همراه با تاکید بر برگزاری مراسم محرم.
 

۱۵۶ مرگ، ۲۴۰۰ بستری و ۲۵ هزار مراجعه سرپایی تنها در یک روز در استان تهران. این آخرین وضعیت کرونایی پایتخت و شهرهای اطراف آن است. پیش‌بینی یک مقام مسئول: ممکن است در روزهای آتی باز هم افزایش مرگ و میر داشته باشیم.
 

فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران از “جدی بودن کمبود سرم در ۴۸ ساعت گذشته” خبر داد. او گفت فشار زیادی بابت کمبود سرم به بیمارستان‌ها وارد شده و اختلالاتی در تامین اکسیژن هم ایجاد شده است.
 

طغیان سویه اومیکرون در ایران ادامه دارد و طی شبانه‌روز گذشته تقریبا از هر سه تست کرونا که گرفته شده یکی مثبت بوده است. یکی از ویژگی‌های موج ششم پاندمی در ایران افزایش شدید موارد ابتلا در بین کودکان است.

شمار ابتلا به سویه اومیکرون از ویروس کرونا در استان‌های مختلف ایران به شدت افزایش یافته است. در خوزستان، شمار مبتلایان ۵ برابر شده است. فقط در یک روز، ۳۵ شهر بر تعداد شهرهای در وضعیت قرمز (بسیار پرخطر) افزوده شد.

طی یک شبانه روز ۱۵۹ بیمار کرونا جان باخته‌اند. وزارت بهداشت از تزریق حدود ۸۵میلیون دوز واکسن خبر می‌دهد و هلال احمر از واردات ۳۲مین محموله واکسن. فرمانده ستاد کرونا در تهران اما وضعیت شهر را “شکننده” ارزیابی کرده است.

© 2022 Deutsche Welle |
حریم خصوصی کاربران |
توضیح دسترسی‌پذیری |
شناسنامه |
تماس
| نسخه موبایل

ما برای بهبود خدمات خود از کوکی‌ها استفاده می‌کنیم. جزئیات بیشتر را در صفحه “حفظ حریم خصوصی کاربران” در وبسایت دویچه وله بخوانید.

خبرگزاری فارس به نیابت از مخاطبان خود خواستار محاکمه علیرضا زالی شده و این مقام وزارت بهداشت را به تخریب افکار عمومی و سخنان ” ضد امنیتی” در بحران کرونا متهم کرده است. شهروندان اما خامنه‌ای را مسئول مرگ مردم می‌دانند.

در حالی که بسیاری از شهروندان و کاربران شبکه‌های اجتماعی آیت‌الله خامنه‌ای را مسئول محرومیت مردم از واکسن می‌دانند و او را عامل مرگ صدها هزار نفر می‌خوانند، رسانه‌های نزدیک به محافل سپاهی و نظامی، به نقد سخنان اخیر فرمانده ستاد کرونا در تهران پرداخته و گفته‌های علیرضا زالی را “ولنگاری کلامی”، “ضد امنیتی” و “غیرقابل اعتماد” خوانده‌اند.نظر دکتر زالی در مورد کرونا

خبرگزاری فارس می‌نویسد: «زالی سخنان قبلی خود و دستگاه وابسته‌اش را تکذیب کرده و باید از ایشان پرسید اگر صحبت‌های قبلی‌اش منطبق با واقعیت نبوده چرا باید به حرف‌های امروزش اعتماد کرد؟»

رهبر جمهوری اسلامی  در تازه‌ترین سخنرانی خود، کرونا را مسئله اول کشور خواند و خواهان تامین واکسن به هر طریق اعم از تولید داخلی یا واردات شد. او که دی ماه ۱۳۹۹ واردات واکسن‌های آمریکایی و انگلیسی را ممنوع کرده بود، مدعی شد که قبل از تولید واکسن داخلی، فروشندگان خارجی با وجود پرداخت بهای واکسن، “بدعهدی” می‌کردند.

این اظهارات قفل زبان شماری از مقامات بهداشتی از جمله فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران را باز کرد. علیرضا زالی گفت تحت عنوان گران بودن واکسن، اجازه خرید و واردات ندادند اما در عوض ۷۲۰میلیون یورو خرج تهیه رمدسیویر شد. 

سخنان زالی جنجال گسترده‌ای آفرید و در رسانه‌ها به زلزله تعبیر شد. او سپس کوشید فاش‌گویی‌ در باره سنگ‌اندازی در واردات واکسن یا مدیریت غلط کرونا را تعدیل کند و اعلام کرد که حرف‌هایش رسمی نبوده و تقطیع شده‌اند.

زالی در سخنان خود با هشدار به ناکارآمدی نسبت به کنترل پاندمی گفته بود که موجودی واکسن در ایران تنها برای پنج روز کفاف می‌دهد. فارس می‌نویسد: ‹پیگیری‌ها از مسئولان سازمان غذا و دارو نشان می‌دهد که همین حالا حدود ۱۵ روز ذخیره واکسن داریم و روند تامین واکسن از منابع داخلی و خارجی به صورت مستمر در حال انجام است.»

این خبرگزاری از وزیر بهداشت خواسته که در باره صداقت تصمیم‌گیری‌های ستاد کرونا توضیح دهد یا از آن دفاع کند. در گزارش فارس آمده است: «آیا مطابق قانون این سخنان آقای زالی که یا امروز نشانه بی صداقتی است و یا دیروز، شائبه خرابکاری و ضدامنیتی ندارد؟ آیا سرمایه‌ای بالاتر از اعتماد مردم به حاکمیت وجود دارد؟ در این تخریب صورت گرفته چه کسی باید پاسخگو باشد؟ سوال اینست که اگر یک رسانه چنین مطالبی را منتشر کرده بود به حق به دادگاه احضار نمی‌شد؟ آیا در همه جای دنیا آنهم در چنین شرایطی این سطح از ولنگاری کلامی برای یک مدیر وجود دارد؟ طبیعی است که امروز مردم منتظرند دستگاه قضایی به عنوان مدعی العموم و در دفاع از اعتماد اجتماعی آقای زالی را احضار و نسبت به آنچه گفته است در محکمه پاسخگو کند.»

رسانه‌هایی چون فارس در حالی سرگرم پاک کردن صورت مسئله هستند که سخنگوی هلال احمر در برنامهای تلویزیونی تصدیق کرد که تا فروردین ۱۴۰۰ هیچ مجوزی برای وارد کردن واکسن وجود نداشت و و هنوز هم برای واردات داروی کرونا که در استرالیا تولید شده، مجوزی در کار نیست.

بحث در باره پیامدهای ممنوعیت واردات واکسن نیز هم‌چنان نزد مقامات بهداشتی و درمانی ادامه دارد. محمدرضا ظفرقندی، رئیس سازمان نظام پزشکی ایران در توییتی پرسیده است: «آیا آنهایی که برای تحدید ورود واکسن بیانیه دادند امروز پاسخگو هستند؟»

 این در حالی است که گزینه پیشنهادی ابراهیم رئیسی برای وزارت بهداشت، از جمله افرادی است که نامه به حسن روحانی در مخالفت با ورود واکسن‌های آمریکایی، بریتانیایی و فرانسوی را امضا کردند. در این نامه که دی ماه ۱۳۹۹ منتشر شد آمده بود: «از حضرتعالی انتظار می‌رود علاوه بر اعلام ممنوعیت ورود واکسن‌ از سه کشور آمریکا، انگلیس و فرانسه… مراقبت بفرمایید که واکسن‌های تولیدی این کشورها و هر گونه واکسن تولید شده از سوی مراکز غیرقابل اعتماد، به واسطه‌گری کشور ثالث نیز وارد کشور نشده و برخی واکسن‌های مربوط به سازوکار کوواکس نیز که ماهیت مورد شبهه و مشکوک به ارتباط با جریانات کاملا مسئله‌دار بین‌المللی دارد، خریداری نشود.»

سعید نمکی، وزیر بهداشت جمهوری اسلامی ایران در اسفند ۹۹ گفت:« دنیایی که برای فروپاشی جمهوری اسلامی ایران در این تلنگر سنگین کرونا، آماده بود امروز در حیرت است که چگونه توانستیم با لطف خدا، هم بیماری را مهار کنیم و هم دارو و تجهیزات مناسب تولید کنیم و هم توانستیم برای ساخت واکسن در پنج تا شش پلتفرم، گام‌های موثری برداریم.»

در ۲۴ ساعت منتهی به روز۲۱ مردادماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۹ هزار و ۴۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در ایران شناسایی که ۴ هزار و ۹۳۸ نفر از آنها بستری شدند. مجموع بیماران کووید۱۹ در ایران به ۴ میلیون و ۳۲۰ هزار و ۲۶۶ نفر رسید.

دکترغلامعباس محمدی، رییس دانشکده علوم پزشکی سیرجان تکمیل ظرفیت تخت‌های بیمارستانی و بستری شدن بیماران کرونایی در حیاط بیمارستان دکتر غرضی را تایید کرد.

افزایش روزانه مبتلایان به کووید۱۹ در شهرستان بابل و عبور تعداد مجموع بستری‌شدگان کرونایی این شهرستان از یکهزار و ۲۰۰ نفر سبب تکمیل ظرفیت تمام تخت‌های بیمارستانی این شهرستان و راه‌اندازی مرکز بستری موقت بیماران کرونایی بابل با ۸۰ تخت شد.

علیرغم تلاش‌های شبانه‌روزی کادر پزشکی، هجوم بی‌وقفه بیماران سیستم درمانی در ایران با چالش روبرو کرده است. تقریبا در تمامی شهرهای ایران در بیمارستان‌ها تخت خالی برای پذیرش بیمار وجود ندارد .

با اوج گرفتن شمار مبتلایان و بحرانی شدن وضعیت در سیستم درمانی، درخواست تعطیلی دو هفته‌ای توسط سعید نمکی، وزیر بهداشت در نامه‌ای خطاب به رهبر جمهوری اسلامی مطرح و نامه او برای بررسی به ستاد کرونا ارسال شد، ولی قرارگاه کرونا که زیر نظر وزارت کشور فعالیت می‌کند، با این درخواست مخالفت کرد.

در حالی که در داروخانه‌ها بسیاری از داروها یافت نمی‌شوند و مردم ساعت‌ها در انتظار می‌مانند، در بازار سیاه و با قیمت‌های گزاف همه‌چیز پیدا می‌شود. محمدعلی ملکی،‌ قائم‌مقام یک شرکت‌ تولید کننده داروی “رمدسویر” گفته‌ است: «چون تصور نمی‌کردیم موجی جدید ایجاد شود و نیاز به این دارو افزایش یابد،‌ تولید انجام نشد» و حال وضعیت بحرانی شده است.

علیرضا زالی فرمانده عملیات مدیریت کرونا در روزهای اخیر از کمبود سرم و اختلال در تامین اکسیژن خبر داد. کیانوش جهانپور تامین نشدن سرم مورد نیاز از سوی یکی از کارخانه‌های تولیدی و مشکل واردات آن از یکی از کشورها را دلیل کمبود سرم عنوان کرد.

درحالی که در ماه‌های گذشته حداقل از شش نوع واکسن “تولید داخل” رونمایی شده، اما تاکنون ۱۴ میلیون و ۲۲۹ هزار و ۱۲۰ نفر دوز اول واکسن کرونا و سه میلیون و ۵۳۱ هزار و ۱۴۲ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده‌اند. این درحالی است که برای بخش زیادی از افراد واکسینه شده از واکسن‌های روسی و چینی وارداتی استفاده شده است.

رئیس ستاد مقابله با کرونای تهران اعلام کرده است که فقط برای ۵ روز ذخیره واکسن در کشور وجود دارد. همزمان رئیس اتاق بازرگانی تهران گفته است که وزارت بهداشت در فروردین‌ماه امسال از ورود شش میلیون دوز واکسن به کشور جلوگیری کرده است.

منتقدین مسئولیت مرگ‌های ماه‌ها و هفته‌های اخیر را برعهده علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی می‌دانند، زیرا او در دی‌ماه ۹۹ ورود واکسن آمریکایی و بریتانیایی کرونا به ایران را “ممنوع” اعلام کرد.

طبق آمار رسمی در طول ۲۴ ساعت منتهی به روز پنجشنبه ۲۱ مرداد (۱۲ اوت) ۵۶۸ بیمار مبتلا به کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در ایران به ۹۶ هزار و ۲۱۵ نفر رسیده است.

تردیدی نیست که هرگونه تجمعی باعث افزایش شمار مبتلایان به کرونا خواهد شد. ایران در حالی که در سخت‌ترین شرایط کرونایی خود بسر می‌برد اکنون وارد ماه محرم و عزاداری‌های آن نیز شده است. این‌گونه تجمعات و رفتارها که تصاویر آن از مشهد منتشر شد، باعث تمدید مدت موج پنجم و افزایش شمار مبتلایان و مرگ و میر خواهد شد.

نویسنده: محمود صالحی

انتقاد فرمانده ستاد مقابله با کرونای استان تهران از عدم تلاش وزارت امور خارجه برای تهیه واکسن واکنش‌هایی در پی داشته است. ظریف به این سخنان واکنش نشان داده و آن را “توهین” و “افترا” به دستگاه دیپلماسی ایران دانسته است.
 

فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران در سخنانی بی‌سابقه از لاپوشانی آمارهای مرگ و میر و ممانعت از واردات واکسن پرده برداشته است. او هشدار داده که تعطیلی دو هفته‌ای ضروری است وگرنه هفته‌های آینده حاوی خبرهای بد خواهند بود.
 

اولاف شولتس در مصاحبه با روزنامه واشنگتن پست گفت این پیام به ایران داده شده که اکنون زمان تصمیم‌گیری است؛ نه طولانی‌ شدن گفت‌وگوها. قرار است مذاکرات احیای برجام پس از یک هفته وقفه، سه‌شنبه ۸ فوریه از سرگرفته شود.

فرستاده ویژه آمریکا در امور ایران گفته هفته جاری دیپلمات‌ها به وین باز می‌گردند تا مذاکرات احیای برجام با ایران را از سر بگیرند. دور هشتم این مذاکرات حدود یک هفته پیش متوقف شده بود.

نخست‌وزیر اسرائیل عملیات منجر به کشته شدن رهبر داعش را به جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا تبریک گفت. سران دو کشور در مورد فعالیت‌های نظامی ایران در خاورمیانه و برنامه موشکی و هسته‌ای این کشور نیز گفت‌وگو کردند.

© 2022 Deutsche Welle |
حریم خصوصی کاربران |
توضیح دسترسی‌پذیری |
شناسنامه |
تماس
| نسخه موبایل

خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران، از مسئولان قضایی خواسته است که علیرضا زالی، فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران، که اخیرا درباره پشت پرده مشکل واکسن کرونا در ایران افشاگری کرده بود را احضار کند.

این خبرگزاری نوشته است که سخنان آقای زالی «ولنگاری کلامی» بوده و «شائبه خرابکاری و ضدامنیتی» داشته و دادگاه باید او را در «محکمه پاسخگو کند».

روز ۲۰ مرداد، علیرضا زالی، رئیس ستاد مقابله با کرونای تهران اذعان کرد که او و دیگر مسئولان آمار حقیقی جان‌باختگان کرونا در کشور را در اختیار سازمان جهانی بهداشت قرار نداده و در این زمینه «پنهان‌کاری» کرده‌اند و از کارشناسان این سازمان خواسته‌اند که «در رسانه‌ها از نظام سلامت ایران تعریف کنند».

به گفته آقای زالی مسئولان حکومت ایران چون فکر می‌کردند واکسن گران است، از خرید و واردات آن خودداری کردند.

این مسئول وزارت بهداشت همچنین با انتقاد از رویکرد ایران در مواجهه با کمک‌های خارجی، گفته بود: «در حالی‌که اطلاعات چندانی دربارهٔ ویروس نداشتیم، کمک‌های جهانی و پزشکان بدون مرز را از فرودگاه برگرداندیم و از مشاوره‌های بین‌المللی استفاده نکردیم». نظر دکتر زالی در مورد کرونا

سخنان آقای زالی با واکنش‌های گسترده‌ای مواجه شد و او در اظهارنظری دیگر گفت سخنانش در یک جمع خصوصی بوده و به صورت تقطیع شده منتشر شده است.

ایران در حال حاضر درگیر موج پنجم بحران کرونا است و بسیاری از شهروندان، روند کُند واکسیناسیون در کشور و اقدام دیرهنگام دولت برای خرید واکسن را به عنوان عامل بحران اخیر می‌دانند.

نایب رئیس انجمن داروسازان ضمن اشاره به کمیاب بودن بیش از ۱۰۰ قلم دارو، درباره کمبود داروهای کرونا هم‌زمان با اوج گرفتن دوباره آن در کشور هشدار داد.

علی فاطمی روز دوشنبه، ۱۸ بهمن درباره وضعیت کمبود اقلام دارویی به خبرگزاری ایلنا گفت که در حال حاضر برخی شربت‌های آنتی‌بیوتیک و داروهای معمولی در بعضی استان‌ها نایاب شده و داروهای رایجی مانند آمپول ب کمپلکس، آمپول استامینوفن، سرم‌ها و حتی قطره بینی کلرور سدیم، به‌سختی در داروخانه‌ها پیدا می‌شود.

او با ذکر این‌که «ما هیچگاه با چنین وضعیتی مواجه نبوده‌ایم که حتی اقلام دارویی ایرانی نیز با کمبود مواجه شوند»، گفت آمارهای کمبود دارویی کشور «متأسفانه مخدوش است». نایب رئیس انجمن داروسازان در ادامه نسبت به کمبود احتمالی داروهای تزریقی کرونا در پیک ششم هشدار داد.

در هفته‌های اخیر زمزمه‌ها درباره احتمال حذف تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی در لایحه بودجه ۱۴۰۱ باعث جهش دوباره قیمت بسیاری از اقلام دارویی شده است.

در سند خیلی محرمانه‌ای که ۱۲ بهمن ۱۴۰۰ به‌طور اختصاصی توسط رادیو فردا منتشر شد، یکی از مسئولان به نام «محمدی» از معاونت اجتماعی سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در یکی از نشست‌های اخیر در خصوص ارز ۴۲۰۰ تومانی گفت که «بسته سیاستگذاری ناقص صورت می‌گیرد» و از سوی دیگر «اختلاف روایت‌ها باعث افزایش تردیدها می‌شود که این عوامل سبب افزایش احتکار، نگهداشت دارو و افزایش قیمت دارو گردیده است».

سازمان غذا و دارو پیشتر کمبود دارو در کشور را حدود ۴۰ قلم اعلام کرده بود و مدیرکل امور دارویی این سازمان اواخر آذر گفته بود که اگر تا آخر سال ارز مورد نیاز تامین نشود، کمبودهای دارویی به ۴۰۰ تا ۵۰۰ قلم دارو خواهد رسید.

نایب رئیس انجمن داروسازان درباره تناقض آمارهای این انجمن و سازمان غذا و دارو گفت که هر دارویی که در فهرست رسمی ایران باشد و پزشکان تجویز کنند و پیدا نشود از نظر این انجمن کمبود به شمار می‌رود،‌ اما سازمان غذا و دارو میزان کمبود را بر اساس نام ژنریک داروها درنظر می‌گیرد و وجود نمونه ایرانی آن باعث می‌شود که داروی مورد نظر مشمول اقلام دارویی دارای کمبود نشود و به همین دلیل تفاوت آمار این دو بخش سه یا چهار برابر است.

این فعال حوزه دارو در ادامه گفت که در حال حاضر در خصوص برخی داروهای کرونا مانند سرم کمبود وجود دارد و با توجه به احتمال افزایش کمبود داروهای این بیماری هم‌زمان با اوج گرفتن آن، نامه‌نگاری‌هایی صورت گرفته تا از مصرف بی‌رویه برخی داروها خودداری شود و در ارتباط با تجویز مسکن‌ها هم کنترل صورت گیرد.

افزایش قیمت دارو و کمبود و نبود برخی اقلام در مقاطع مختلف زمانی و ایجاد بازار سیاه برای آن‌ها در سال‌های گذشته به‌ویژه از زمان همه‌گیری کرونا در ایران بسیاری بیماران و خانواده‌های آن‌ها را با مشکلات بسیاری روبرو کرده است.

عالیه اقدام‌دوست، کنشگر مدنی روز دوشنبه، ۱۸ بهمن به اتهام «تبلیغ علیه نظام» در فومن بازداشت شد.

«شورای هماهنگی تشکل‌های صنفی فرهنگیان ایران» ضمن اعلام این خبر آورده است که او ساعت ۹ روز دوشنبه به وسیله پلیس امنیت فومن در خانه خودش بازداشت شده است.

بر اساس این گزارش بازداشت خانم اقدام‌دوست با حکم شعبه ۲ دادسرای فومن به نیابت از دادسرای ناحیه ۳۳ اوین صورت گرفته است.

این کنشگر مدنی که اکنون ۶۲ سال دارد، پیش از انقلاب ۵۷ در ایران آموزگار آموزش و پرورش بود، اما پس از استقرار جمهوری اسلامی اخراج شد و از سال ۶۲ تا ۶۸ به دلیل فعالیت سیاسی در زندان بوده‌ است.

او پس از آن نیز به دلیل فعالیت‌های مدنی چندین بار بازداشت شد، از جمله ۲۲ خرداد ۱۳۸۵ در پی حضور در تجمع فعالان حقوق زنان در میدان هفت تیر تهران به همراه شماری دیگری از فعالان حقوق زن دستگیر و به سه سال زندان محکوم شد.

آمارهای جدید بانک مرکزی ایران نشان می‌دهد که نقدینگی در دوره ریاست‌جمهوری ابراهیم رئیسی حدود ۳۶۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته و در آذرماه امسال به ۴۴۲۷ تریلیون تومان رسیده است.

این آمارها که روز یکشنبه ۱۷ بهمن‌ماه منتشر شد، می‌گوید نقدینگی در آذرماه نسبت به ماه مشابه پارسال بیش از ۴۱ درصد (معادل نزدیک ۱۳۰۰ تریلیون تومان) افزایش یافته است.

بدهی دولتی به بانک مرکزی در دولت سیزدهم حدود سه درصد افزایش یافته و به بیش از ۲۰۲ تریلیون تومان رسیده است، اما در مجموع بدهی بخش دولتی به کل بانک‌های کشور سه درصد کاهش یافته است.

آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد که بدهی دولت به بانک مرکزی و کل نظام بانکی کشور در آذرماه نسبت به ابتدای سال جاری به ترتیب ۲۱ درصد و ۳۷ درصد رشد داشته است.

نقدینگی مهمترین عامل تورم در کشور است و یکی از شعارهای اساسی دولت ابراهیم رئیسی، عدم استقراض از بانک مرکزی و اجتناب از اجبار بانک مرکزی به چاپ اسکناس در راستای جبران کسری بودجه بوده است.

هنوز گزارشی درباره نحوه چرایی افزایش نقدینگی، همچنین نحوه جبران کسری بودجه دولت رئیسی منتشر نشده، اما راه‌های دیگری مانند استقراض از صندوق توسعه ملی و انتشار اوراق قرضه برای کسری بودجه وجود دارد.

با استفاده از گزارش‌های بانک مرکزی و رادیو فردا/د.خ/ک.ر

یک مقام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی روز یکشنبه ۱۷ بهمن از توقیف پایگاه خبری «رکنا» با اکثریت آرای هیات نظارت بر مطبوعات خبر داد.

ایمان شمسایی، مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی، در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، پایگاه خبری «رکنا» را به «سوءاستفاده» از افکار عمومی برای جلب مخاطب و ایجاد لطمه‌ها و آثار زیان‌بار روحی برای عموم مردم متهم کرد.

این پایگاه خبری روز شنبه اقدام به انتشار خبر و تصاویری ضبط‌شده از صحنه یک «قتل ناموسی» در اهواز کرده بود. فیلم منتشر شده مردی جوان را نشان می‌دهد که سر همسر ۱۷ ساله خود را با انگیزه «ناموسی»‌ بریده و در خیابان چرخانده است.

بر اساس گزارش منتشر شده در رکنا، این مرد حوالی ساعت ۱۵ روز شنبه در میدان کسایی خشایار در اهواز پس از دقایقی که سر همسر خود را در مقابل مردم به نمایش گذاشت، متواری شد.

این مقام مطبوعاتی یادآور شد که خبرگزاری رکنا پیش از این نیز به دلیل نحوه بازتاب خبرهای مربوط به حوادث و «تخلفات ادامه‌دار در انتشار محتوا» از سوی اداره کل مطبوعات تذکر کتبی گرفته بود.

محمدجعفر منتظری، دادستان کل کشور، نیز اقدام این وب‌سایت در انتشار تصاویر و فیلم مربوط به حوادثی از این دست را محکوم کرد اما افزود که در حال حاضر ورود دادستانی به این پرونده مطرح نیست.

با این حال، خبرگزاری فارس روز یکشنبه گزارش داد که قرار است پرونده این «تخلف» برای رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع شود.

قتل‌های ناموسی به‌ویژه در مورد کودک‌همسران هر از چند گاه در نقاط مختلف ایران خبرساز می‌شود.

بازنشر تصاویر و فیلم مربوط به این قتل با واکنش‌های مختلفی از سوی کاربران شبکه‌های اجتماعی در ایران شده است.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید می‌گوید حمله نظامی روسیه به اوکراین می‌تواند همین «فردا» یا چند هفته دیگر اتفاق بیفتد.

جیک سالیوان روز یکشنبه ۱۷ بهمن‌ در گفت‌وگو با شبکه «ان‌بی‌سی» گفت آمریکا از ماه‌ها پیش در حال همکاری با شرکای اروپایی خود و ناتو برای مقابله با حمله احتمالی روسیه به اوکراین است و به محض آغاز عملیات نظامی روسیه، به آن واکنش نشان داده خواهد شد.

او گفت تحرکات روسیه می‌تواند شامل الحاق منطقه دونباس در شرق اوکراین به روسیه یا حملات سایبری و یا تهاجم نظامی همه‌جانبه به اوکراین باشد: «همین روز دوشنبه (فردا) می‌تواند حملات آغاز شود. ما گوش به زنگ هستیم. هر زمانی عملیات نظامی روسیه می‌تواند شروع شود یا شاید آغاز تهاجم چند هفته طول بکشد و روسیه مسیر دیپلماسی را انتخاب کند».نظر دکتر زالی در مورد کرونا

آقای سالیوان در ادامه گفت آمریکا برای مقابله با روسیه هم گزینه اعزام قوای نظامی و هم استقرار سامانه‌های ضد موشکی در منطقه را در دستور کار دارد.

با این‌حال، او درباره اعزام سه هزار نیروی نظامی جدید آمریکا به اروپا گفت این نیروها برای جنگ با روسیه اعزام نشده‌اند، بلکه وظیفه آن‌ها دفاع از قلمرو ناتو است.

مشاور امنیت ملی کاخ سفید در پاسخ به سوال مجری شبکه «ان‌بی‌سی» درباره وابستگی گاز اروپا به روسیه و احتمال انفعال کشورهای اروپایی در مواجهه با حملات نظامی مسکو به اوکراین گفت: ایالات متحده آمریکا گفت‌وگوهایی با تولیدکنندگان گاز، خصوصا گاز مایع، آغاز کرده است و در صورت حمله روسیه و قطع گاز این کشور به اروپا، دیگر صادرکننده‌های گاز می‌توانند کسری گاز اروپا را تامین کنند.

مقامات آمریکا می‌گویند روسیه هم‌اکنون ۱۱۰ هزار نیروی نظامی خود را در مرزهای اوکراین مستقر کرده و برای حمله همه‌جانبه نیاز به ۱۵۰ هزار نیروی نظامی دارد.

روسیه مدعی است که برنامه‌ای برای حمله نظامی به اوکراین ندارد.

رئیس پلیس فتا روز یک‌شنبه، ۱۷ بهمن از افزایش هفت برابری کلاهبرداری در حوزه رمزارزها در ایران در مقایسه با سال ۱۳۹۹ خبر داد.

به گزارش رسانه‌های ایران وحید مجید ضمن «غیرقانونی خواندن استفاده از رمزارز به عنوان ابزار پرداخت در معاملات» گفته است که «وَلِت‌ها، کیف‌پول‌ها و توکن‌های جعلی، همه در حوزه کلاهبرداری و جرائم سایبری قرار می‌گیرند».

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که برخی مقامات جمهوری اسلامی در سال‌های اخیر، رمزارزها را ابزاری کارآمد برای دورزدن تحریم‌ها توصیف کرده‌اند و بر اساس گزارش‌های غیررسمی بیشترین تجهیزات و امکانات استخراج رمزارزها در ایران به نهادهای نظامی و بخش‌های دولتی تعلق دارد.

از جمله سازمان بورس و اوراق بهادار مهر امسال در بیانیه‌ای وجود چندین استخراج‌کننده رمزارز در ساختمان شرکت بورس تهران را تایید و در پی اعلام این خبر مدیرعامل بورس تهران کناره‌گیری کرد. وزارت اطلاعات هم در همان روزها از بازداشت اعضای یک «شبکه سازمان‌یافته رمزارز» در کشور خبر داده بود.

بانک مرکزی ایران اردیبهشت ۱۳۹۷ خرید و فروش بیت‌کوین را در ایران به دلیل استفاده ابزاری از آن در جریان «پولشویی و تامین مالی تروریسم» ممنوع اعلام کرد. این بانک اواخر دی امسال از اجرای «آزمایشی» اولین پول دیجیتالی ایران به نام «رمزریال» برای حل تناقض بین «تمرکززدایی رمزارزها» و «حاکمیت پول کشور» با نظر رهبر جمهوری اسلامی خبر داد.

در پی رانندگی مرگبار پسر ۱۱ ساله امام جمعه تفرش که منجر به کشته شدن سه نفر شد، شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه از عزل او خبر داد.

شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه استان مرکزی روز یکشنبه، ۱۷ بهمن ضمن اشاره به عزل حسین حاجی‌لری، امام جمعه تفرش، از معرفی جانشین او در روزهای آینده خبر داد.

رانندگی فرزند ۱۱ ساله آقای حاجی‌لری در روز پنج‌شنبه، ۱۴ بهمن در جاده تفرش-قم منجر به تصادف و کشته شدن سه نفر و مجروح شدن چهار نفر شد.

جان‌باختگان این حادثه، رئیس شورای اسلامی روستای کَهَک و دو فرزندش بودند.

رئیس پلیس راه استان مرکزی، علت این حادثه را تجاوز به چپ راننده خودروی سمند اعلام کرده است.

یک مرد جوان در اهواز عصر روز شنبه، ۱۶ بهمن سر همسر ۱۷ ساله خود را با انگیزه «ناموسی» برید و در خیابان چرخاند.

به گزارش پایگاه خبری رکنا، این مرد حوالی ساعت ۱۵ روز شنبه در میدان کسایی خشایار پس از دقایقی که سر همسر خود را در مقابل مردم به نمایش گذاشت، متواری شد.

بر اساس این گزارش، تحقیقات ابتدایی نشان می‌دهد که این زن نوجوان پیشتر به ترکیه فرار کرده بود و چندی قبل توسط پدرش به ایران بازگردانده شده است.

کیومرث کشوری، سرپرست فرماندهی انتظامی اهواز از بازداشت دو نفر از متهمان به این قتل خبر داده و انگیزه آن‌ها را «مشکلات خانوادگی» اعلام کرده است.

به گزارش رکنا، قتل زن جوان ۱۷ ساله توسط همسرش و با کمک برادر همسرش که هر دو پسرعموی او بوده‌اند، صورت گرفته است.

قتل‌های ناموسی به‌ویژه در مورد کودک‌همسران هر از چند گاه در نقاط مختلف ایران خبرساز می‌شود.

عاطفه بروایه، کنشگر اجتماعی ایرانیِ عرب، اواسط دی امسال اعلام کرده بود که بر اساس تحقیقات صورت‌گرفته در دو سال گذشته دست کم ۶۰ زن در خوزستان به دلایل «ناموسی» به قتل رسیده‌اند.

این کنشگر اجتماعی در ادامه با بیان این که در میان کشته‌شدگان قتل‌های ناموسی دختر ۱۰ و ۱۵ ساله هم وجود داشته، گفته بود که در ارتباط با این ۶۰ مورد قتل تاکنون یک نفر هم مجازات نشده و حتی خانواده‌ها از قاتلان شکایتی نکرده‌اند.

خانم بروایه با اشاره به افزایش محسوس جرایم ناموسی در خوزستان به‌ویژه در مناطق عرب‌نشین در سال‌های گذشته گفته بود که «عادت‌هایی که در جامعه عرب رو به تغییر بود، به دلیل شرایط اقتصادی و اقلیمی و فقر افزایش داشته است».

‌در سال گذشته گزارش‌های متعددی از خشونت علیه زنان و قتل‌های ناموسی در ایران منتشر شده که از آن جمله می‌توان به بریدن سر رومینا اشرفی، دختر ۱۳ ساله تالشی از سوی پدرش، قتل ریحانه عامری، دختر ۲۲ ساله کرمانی به دست پدرش با «میله آهنی»، کشتن فاطمه فرحی در آبادان از سوی همسرش که پسرعموی او نیز بود، کشته شدن شکیبا بختیار دختر ۱۶ ساله کرمانشاهی با ضربات چاقوی پدرش، قتل مبینا سوری، کودک‌همسر ۱۶ ساله توسط شوهر روحانی و اعضای خانواده‌اش در لرستان و به رگبار بستن دو دختر نوجوان سیستان و بلوچستانی از سوی خانواده آن‌ها اشاره کرد.

در پی این اتفافات مرگبار علیه زنان در ایران، دید‌بان حقوق بشر در آذر ۹۹ خواستار اصلاح و تصویب هر چه سریع‌تر لایحه منع خشونت علیه زنان از سوی جمهوری اسلامی شد.

ایران یکی از چهار کشوری است که به کنوانسیون سازمان ملل برای رفع هر گونه تبعیض علیه زنان نپیوسته است.

سازمان امنیت داخلی اسرائیل روز شنبه ۱۶ بهمن، تایید کرد که اختلافاتی بر سر تامین امنیت پروازهای مسافربری میان اسرائیل با نهادهای امارات متحده عربی بروز کرده است.

رسانه‌های اسرائیل خبر داده‌اند که اگر این اختلافات حل نشود، ده‌ها پرواز مسافربری هفتگی میان اسرائیل و دوبی از روز سه‌شنبه، ۱۹ بهمن، به حالت تعلیق درخواهد آمد.

به گزارش رسانه‌های اسرائیل، مقامات دوبی خواهان تغییر تدابیر امنیتی هستند که از آغاز پروازهای مسافربری میان آن شهر و اسرائیل رعایت شده بود اما سازمان امنیت اسرائیل با این تغییرات موافق نیست.

به نوشته وای.نت، در صورت تعلیق پروازهای دوبی- تل‌آویو و بالعکس، پروازهای مسیر ابوظبی- تل‌آویو کماکان ادامه خواهد یافت.

شباک ضمن تایید اختلاف بر سر مسائل امنیتی پروازهای دوبی- تل‌آویو، افزوده که این امر به امور سیاسی یا مسائل منطقه‌ای ارتباطی ندارد.

امارات متحده عربی در این باره علنا اظهار نظر نکرده است.

از میانه تابستان ۱۳۹۹ که در پی عادی‌سازی روابط اسرائیل و امارات، پروازهای مسافربری میان دو کشور برقرار شد، شرکت‌های هوایی متعدد اسرائیلی و خطوط هوایی امارات هر هفته هزاران اسرائیلی را به سوی دوبی و ابوظبی می‌برند.

در یک سال و نیم اخیر با وجود همه‌گیری کرونا، صدها هزار گردشگر اسرائیلی از امارات، و اغلب از دوبی دیدار کرده‌اند.

معلوم نیست مخالفت سازمان امنیت اسرائیل با تغییر تدابیر امنیتی پروازها در مسیر دوبی- تل‌آویو با نگرانی از افزایش تهدیدهای امنیتی اخیر علیه حریم هوایی امارات ارتباطی دارد یا نه.

هفته گذشته ساعتی پس از رسیدن رئیس جمهوری اسرائیل در نخستین سفر رسمی او به امارات، نیروهای حوثی یمنی تایید کردند که راکت‌هایی به سوی امارات شلیک کردند تا به گفته خود، خشمشان را از نزدیکی امارات و اسرائیل ابراز کرده باشند.

سه روز پس از آن نیز در روزی که وزیر دفاع اسرائیل نخستین سفر رسمی خود را به بحرین آغاز کرد، سنتکام، ستاد مرکزی ارتش آمریکا از رهگیری سه فروند پهپاد که به سوی امارات به پرواز درآمده بود، خبر داد.

یکی از حوزه‌های مسئولیت سازمان امنیت داخلی اسرائیل تامین امنیت پروازهای مسافربری از اسرائیل به کشورهای جهان و بالعکس است. تمامی شرکت‌های هوایی اسرائیلی ملزم به اجرای دستورات شباک در زمینه امنیتی هستند.

ماموران شباک یا افراد خارجی آموزش دیده از سوی آن، با موافقت کشورهای میزبان، در فرودگاه‌های تمامی کشورهای دنیا که از آن پروازهای مسافربری اسرائیلی یا پروازهایی از شرکت‌های دیگر به سوی اسرائیل و بالعکس انجام می‌شود، حضور دائمی دارند.

تدابیر امنیتی ویژه در مورد پروازها به سوی اسرائیل یا در مسیر از اسرائیل به سوی جهان، یک استثنا است زیرا همه کشورها اتفاق نظر دارند که خطرات امنیتی و تروریستی برای پروازها از اسرائیل یا برای مسافران اسرائیلی بسیار بیش‌تر است.

روسیه قرارداد ۲۵ ساله فروش نفت و گاز با چین به ارزش ۱۱۷.۵ میلیارد دلار امضا کرد.

این قرارداد در جریان سفر ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه به چین برای حضور در افتتاحیه بازی‌های المپیک زمستانی امضا شد.

بر اساس قرارداد جدید، شرکت گازپروم روسیه سالانه ۱۰ میلیارد متر مکعب گاز اضافی به چین ارسال خواهد کرد که ارزش آن برای ۲۵ سال حدود ۳۷.۵ میلیارد دلار خواهد بود.

شرکت گازپروم قبلا هم قرارداد فروش سالانه ۳۸ میلیارد متر مکعب گاز به چین داشت که از سال ۲۰۱۹ آغاز شد و به تدریج افزایش می‌یابد. پارسال شرکت روسی یاد شده ۱۰.۵ میلیارد متر مکعب گاز از طریق خط لوله «قدرت سیبری» به چین تحویل داد. روسیه همچنین پارسال ۶ میلیارد متر مکعب گاز مایع (ال‌ان‌جی) به چین فروخته است.

شرکت روس‌نفت طی ۲۵ سال آینده ۱۰۰ میلیون تن نفت خود را از طریق قزاقستان به چین ارسال خواهد کرد که ارزش آن ۸۰ میلیارد دلار است.

امضای قراردادهای جدید میان روسیه و چین در حالی است که روسیه هم‌اکنون یکی از تامین‌کننده‌های اصلی نفت و گاز چین است.

بر اساس آمارهای گمرک چین، روسیه طی سال گذشته میلادی بیش از ۷۹ میلیارد دلار صادرات و حدود ۶۷.۵ میلیارد دلار واردات از چین داشته که نسبت به سال ۲۰۲۰ تجارت دوجانبه دو کشور یک سوم رشد داشته است.

جزئیات آمارهای گمرکی چین نشان می‌دهد این کشور طی سال گذشته میلادی نزدیک ۸۰ میلیون تن نفت خام (۱.۶ میلیون بشکه در روز) به ارزش بیش از ۴۰ میلیارد دلار از روسیه خریداری کرده است.

یک دختر ۱۸ ساله در پاوه به دلیل عضویت چندماهه در حزب دموکرات کردستان به یک سال حبس و سه سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شده است.

سایت حقوق بشری هه‌نگاو که اخبار مناطق کُردنشین ایران را پوشش می‌دهد، در گزارشی که روز شنبه، ۱۶ بهمن منتشر کرد هویت این زن جوان را رویا محی‌الدینی اعلام کرده و آورده است که او تابستان گذشته پس از پنج ماه عضویت در حزب دموکرات کُردستان از این حزب جدا شده و هنگام بازگشت به زادگاهش توسط نیروهای امنیتی در مرز بازداشت شده است و به دنبال آن مجبور بوده به مدت یک هفته هر روز خود را به اداره اطلاعات پاوه معرفی کند.

هه‌نگاو در ادامه آورده است که فرایند رسیدگی قضایی به پرونده خانم محی‌الدینی بدون رعایت حداقل‌های حقوق یک متهم و بدون حق دسترسی به وکیل بوده است.

جمهوری اسلامی ایران گروه‌های مسلح کُرد را همواره به «تجزیه‌طلبی»، «تروریسم» و «ارتباط با بیگانگان» متهم می‌کند و برای اعضای آن به اتهام «محاربه» احکام سنگینی چون حبس‌های طولانی‌مدت و حتی اعدام صادر می‌کند.

بر اساس احکام صادره از سوی دادگاه‌ انقلاب، برخی از این افراد که حتی به ده‌ها سال زندان محکوم می‌شوند، در طول حبس از حقوق یک زندانی از جمله مرخصی، اشتغال، ملاقات با خانواده، مراوده و معاشرت محروم می‌شوند.

از جمله زندانیان سیاسی کُرد که در این باره می‌توان از او نام برد، زینب جلالیان است.

خانم جلالیان که متولد ۱۳۶۱ است از آذر ۱۳۸۶ بدون مرخصی در زندان به‌سر می‌برد و با حکم حبس ابد، سنگین‌ترین حکم در میان زندانیان سیاسی زن را در ایران دارد. او سال ۸۸ به اتهام محاربه با عضویت در گروه «پژاک» به اعدام محکوم شده بود، اما در سال ۱۳۹۰ این حکم با یک درجه تخفیف و با عفو رهبری این حکم به حبس ابد تبدیل شد.

گروه‌های کُرد مخالف جمهوری اسلامی همواره این حکومت را به نقض حقوق کردها در ایران متهم می‌کنند و می‌گویند هدف‌شان پیگیری حقوق کردها است.

رسانه‌های داخل ایران از برگزاری نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهام‌های جمشید شارمهد، شهروند دوتابعیتی ایرانی-آلمانی، در روز یک‌شنبه، ۱۷ بهمن‌ماه خبر دادند.

جمشید شارمهد، مسئول گروه «تندر» بود که پارسال در دوبی توسط ماموران جمهوری اسلامی ربوده و به تهران منتقل شد. رسانه‌های ایران خبر ربوده شدن او را روز ۱۱ مرداد سال ۹۹ تایید کردند.

مقام‌های جمهوری اسلامی ایران آقای شارمهد را به مشارکت در عملیات بمب‌گذاری در حسینیه‌ای در شیراز متهم کرده‌اند.

پس از حدود ۱۸ ماه از بازداشت این شهروند دوتابعیتی قرار است پرونده او در دو دادگاه جداگانه حقوقی و کیفری رسیدگی شود.

به گزارش پایگاه خبری هرانا، دادگاه حقوقی در یکی از شعب دادگاه انقلاب با حضور خبرنگاران برگزار می‌شود و یک ماه بعد، بخش دیگر پرونده در دادگاه کیفری مورد بررسی قرار می‌گیرد.

پیشتر، رسانه‌های رسمی جمهوری اسلامی به نقل از یک مقام امنیتی از بازداشت نفر دوم گروه «تندر» توسط وزارت اطلاعات خبر داده بودند. از این فرد با نام «ماسماتوس» یاد شده است.

نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی بارها شهروندان دوتابعیتی ایرانی و نیز شهروندان خارجی را به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» و «جاسوسی» بازداشت کرده‌ و در مواردی آن‌ها را در مذاکره با کشورهای غربی به عنوان اهرم فشار به‌کار گرفته‌اند.

صبا کُرد افشاری، کنشگر مدنی زندانی، به دلیل اعتراض به «نبود آب گرم برای استفاده زندانیان» از سوی شورای انضباطی زندان قرچک به مدت سه ماه از حق مرخصی محروم شد.

آرش صادقی، زندانی سیاسی سابق، شامگاه جمعه، ۱۵ بهمن این خبر را در صفحه خود در توییتر منتشر کرده و نوشت: «جلسه شورای انضباطی حدود چهل روز پیش با درخواست صغری خدادادی، سرپرست زندان و بدون حضور صبا تشکیل و او به‌تازگی از حکم این شورا مطلع شده است.»

به گفته آقای صادقی، محرومیت خانم کرد افشاری از مرخصی در حالی صورت می‌گیرد که او از بیماری زخم معده، خونریزی معده و روده رنج می‌برد و باید به مرخصی درمانی اعزام شود.

این کنشگر مدنی پیشتر نیز در ۲۵ دی طی ابلاغیه‌ای از محرومیت دوهفته‌ای خود از ملاقات با حکم شورای انضباطی مطلع شده بود.

صبا کرد افشاری، متولد ۱۳۷۷، یکی از فعالان کمپین «چهارشنبه‌های سفید» بود که خرداد ۹۸ در تهران بازداشت شد.

دادگاه انقلاب تهران این کنشگر مدنی را به اتهام «تشویق به فساد و فحشا» به ۱۵ سال حبس، به اتهام «اجتماع و تبانی به قصد ارتکاب جرم علیه امنیت کشور» به هفت‌ و نیم سال حبس و به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه نظام» به یک‌ونیم سال حبس محکوم کرد.

راحله احمدی، مادر خانم کرد افشاری هم که از فعالیت‌های دخترش حمایت می‌کرد به ۳۱ ماه زندان محکوم شد و از بهمن ۱۳۹۸ برای سپری‌کردن دوران محکومیت خود بازداشت و به زندان اوین منتقل شد.

در حالی‌که به‌رغم شیوع سویه اُمیکرون، شمار مرگ‌ و میر روزانه ناشی از کرونا در ایالات متحده همچون دیگر کشورها رو به کاهش گذاشته است، آمارها نشان می‌دهد که مجموع قربانیان کووید ۱۹ در آمریکا در دو سال گذشته از ۹۰۰ هزار تن فراتر رفت.

آخرین داده‌های جمع‌آوری شده حاکی است که در کمتر از دو ماه گذشته (از ۲۱ آذر)، بیش از صد هزار نفر در ایالات متحده بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته‌اند.

این افزایش چشمگیر مرگ‌ و میر ناشی از کرونا همزمان با شیوع سویه بسیار مسری آن موسوم به اُمیکرون و افزایش شمار بستری‌ها در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی رخ داده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد که تنها در دو هفته گذشته، نرخ مرگ‌ و میر مبتلایان کرونا در آمریکا به رقم هشدارآمیز ۳۰ درصد رسیده است؛ به این معنا که روزانه به‌ طور میانگین بیش از ۲۶۰۰ آمریکایی قربانی این بیماری عفونی می‌شوند.

بر اساس آمار جمع‌آوری شده توسط دانشگاه جانز هاپکینز، مجموع شمار جان‌باختگان کووید ۱۹ در دو سال گذشته از جمعیت برخی شهرهای آمریکا از جمله ایندیاناپولیس و سانفرانسیسکو بیشتر است.

از نظر سرانه مرگ و میر ناشی از کرونا، ایالات متحده در میان هفت کشور ثروتمند جهان بدترین آمار یک سال گذشته را داشته است.

کارشناسان بهداشت می‌گویند که اکثر موارد مرگ و میر مربوط به افرادی است که واکسن نزده‌ بودند.

بنا بر اعلام منابع محلی، راننده خودرویی که در تصادف شدید با یک خودروی پرشیا در تفرش در روز جمعه، ۱۵ بهمن، موجب مرگ سه سرنشین آن شد، «فرزند ۱۱ ساله یکی از روحانیون این شهر» بوده است.

به گزارش تازه‌نیوز، در اثر تصادف شدید دو دستگاه پرشیا و سمند در محور قدیم ساوه – تفرش سه سرنشین خودروی پرشیا که رئیس شورای اسلامی روستای کهک و دو دختر جوان او بودند جان خود را از دست دادند.

بر اساس این گزارش، دو سرنشین دیگر خودروی پرشیا نیز به شدت مجروح شده و به یک مرکز درمانی منتقل شده‌اند.

رئیس پلیس راه استان مرکزی، علت این حادثه را تجاوز به چپ راننده خودروی سمند اعلام کرده است.

به گفته شاهدان عینی، راننده خودروی سمند پسربچه‌ای ۱۱ ساله و فرزند یکی از روحانیون تفرش است.


بیشتر

استاندار تهران

«قطعاً امن‌ترین پایتخت منطقه، بلکه پایتخت‌های دنیا محسوب می‌شویم.»

© ۲۰۲۲ تمام حقوق این وب‌سایت، بر اساس مقررات کپی‌رایت، برای رادیو فردا محفوظ است.

19 ساعت قبل

تهران (پانا) – فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان‌شهر تهران گفت درباره کودکان هر سه دانشگاه علوم پزشکی مستقر در تهران در حال تلاش برای راه‌اندازی سریع، فوری و جهادی تخت‌های آی سی یوی کودکان هستند و به نظر می‌رسد تا هفته آینده تعداد قابل توجهی تخت‌های آی سی یوی ویژه کودکان به مدار اضافه می‌شود.

1400/11/15
13:00

تهران (پانا) – فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، گفت که یکی از ضعف‌های شیوع اومیکرون در بیمارستان‌ها در زمان استراحت کادر درمان است که ماسک‌های خود را بر می‌دارند.

1400/11/14
20:45
نظر دکتر زالی در مورد کرونا

تهران (پانا) فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا تهران گفت ۴۸ درصد از مجموع آزمایش‌های پی سی آر تشخیصی کرونای شهروندان تهرانی که به مراکز درمانی یا سرپایی مراجعه کردند، مثبت است، در صورتی که در هفته های گذشته این رقم حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد بود.

1400/11/2
14:18

تهران (پانا) – فرمانده عملیات مقابله با کرونا استان تهران با تأکید بر لزوم تزریق دوز سوم واکسن کرونا، در عین حال از افزایش ابتلا و بستری کودکان زیر ۱۰ سال به علت این بیماری خبر داد.

1400/10/25
13:24

تهران (پانا) – فرمانده مقابله با کرونا تهران پیش‌بینی کرد درگیری امیکرون در کودکان شدت بیشتری داشته باشد و یک فرمی از بیماری التهابی به دنبال ابتلا به امیکرون در کودکان دیده می‌شود و از هر هفت کودک مبتلا شده یک کودک با عوارض طولانی مدت کرونا درگیر می‌شود.

1400/10/18
11:20

تهران (پانا) – فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران ضمن بازدید از مراکز واکسیناسیون نحوه اجرای طرح ملی واکسیناسیون علیه کرونا را از نزدیک مورد بررسی و ارزیابی قرار داد.

1400/9/29
21:25

تهران (پانا) – فرمانده عملیاتی ستاد مقابله با کرونا استان تهران در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران عنوان کرد که سیاست استفاده از واکسن‌های ناهمگن در دوز سوم می‌تواند بسیار مهم و اثربخش باشد.

1400/9/19
10:19

تهران (پانا)- فرمانده عملیاتی ستاد مقابله با کرونا تهران، با اشاره به اینکه تامین واگن برای مترو تهران از اصلی ترین مسائل برای رعایت فاصله گذاری اجتماعی است، گفت که یکی از نقاط آسیب پذیر در رعایت فاصله گذاری اجتماعی مترو است تلاش های متعددی در چند ماه اخیر انجام شده؛ اما مهمترین مساله‌ای که می تواند برای صیانت از جان شهروندان و مسافران کمک کند استفاده از ماسک در طول سفر است.

1400/9/18
22:12

تهران (پانا) – ویژه برنامه مدافعان سلامت به مناسبت گرامیداشت روز پرستار به همت معاونت امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهره برداری متروی تهران در ایوان انتظار ایستگاه میدان حضرت ولی عصر (عج) برگزار شد.

1400/8/24
18:05

تهران (پانا) – فرمانده عملیاتی ستاد مقابله با کرونا استان تهران بر لزوم واکسیناسیون ۹۰ درصدی برای تحقق ایمنی همگانی علیه کرونا تاکید کرد.

1400/8/17
17:42

تهران (پانا) – علیرضا زالی در جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران اعلام کرد که در هفته گذشته ابتلا به ویروس کرونا ۳۵ درصد در دنیا افزایش پیدا کرده و دنیا شاهد ویروس جهش یافته دلتاپلاس است.

1400/8/10
18:54

تهران (پانا) – فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا استان تهران از تدوین نسخه نحوه مشارکت دستگاه‌ها برای اجرای طرح شهید سلیمانی در تهران خبر داد و عنوان کرد که باید تامین اعتبار مکفی برای اجرای صحیح این طرح انجام شود.

1400/7/26
18:29

تهران (پانا) – فرمانده علمیات ستاد مقابله با کرونا استان تهران بر لزوم تهیه شناسنامه بهداشتی برای مدارس با هدف تعیین تجهیزات و وسایل مورد نیاز آن‌ها پیش از بازگشایی تأکید کرد.

1400/7/25
17:35

تهران (پانا) – رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به آمار و ارقام جمعیت سالمند کشور گفت جمعیت بانوان سالمند ایرانی در سال‌های اخیر رو به افزایش خواهد بود.

1400/7/18
11:04

زالی: 5 هزار بیمار کرونایی در بیمارستان‌های تهران بستری هستند

1400/7/18
08:00

تهران (پانا) – طرح ضربتی واکسیناسیون دانش‌آموزان علیه کرونا در گروه‌های سنی ۱۲ تا ۱۸ سال به صورت جهادی در روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۵ و ۱۶ مهرماه در مدارس شهر تهران اجرا شد که این روند همچنان ادامه دارد؛ این طرح می‌تواند به کاهش و قطع زنجیره کرونا کمک شایانی کند.

1400/7/17
10:19

تهران (پانا) – فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت اگر دانش‌آموزی به هر دلیلی نتواند طی این طرح واکسینه شود، می‌تواند در اسرع وقت با مراجعه به سایر مراکز واکسیناسیون مستقر در شهر تهران واکسن کرونا را دریافت کند.

1400/7/15
17:39

تهران (پانا) – علیرضا زالی فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران در بازدید از نخستین روز اجرای طرح ضربتی واکسیناسیون دانش‌آموزان شهر تهران، استقبال از این طرح را خوب ارزیابی کرد.

1400/7/11
18:12

تهران (پانا) – مرکز واکسیناسیون خودرویی در پادگان ۰۶ نیروی زمینی ارتش با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در محله پاسداران تهران افتتاح شد.

1400/6/26
14:05

تهران (پانا) – فرمانده ستاد مقابله با کرونای استان تهران اعلام کرد که برای برنامه ۱۰ روزه واکسیناسیون افراد بالای ۱۸ سال به هفت میلیون دز واکسن نیاز است.

نظر دکتر زالی در مورد کرونا

1400/6/25
17:13

تهران (پانا) –  فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران گفت: خوشبختانه اکنون میزان مرگ و میر ناشی از کرونا در تهران کاهش یافته است به طوری که در روز گذشته این آمار کاهش ۶ درصدی میزان مرگ را نشان می‌دهد.

1400/6/25
15:19

تهران (پانا) – رئیس ستاد مقابله با کرونای تهران گفت تا اواخر مهرماه وضعیت پوشش واکسیناسیون تهران به حد قابل قبولی خواهد رسید تا برخی فعالیت‌های اجتماعی از سر گرفته شود.

1400/6/24
20:50

تهران (پانا) – فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت شیب ابتلا به کرونا در تهران نزولی شد.

1400/6/24
15:41

تهران (پانا) – فرمانده ستاد مقابله با کرونای تهران از فعالیت ۱۵ مرکز واکسیناسیون شبانه روزی و رکورد تزریق ۲۴۵ هزار دوز تزریق روزانه واکسن در تهران خبر داد و گفت هنوز ۱۲ درصد سالمندان بالای ۷۰ سال تهرانی برای دریافت واکسن مراجعه نکرده‌اند.

1400/6/23
11:36

تهران (پانا) – فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران از رکورد تزریق روزانه ۲۴۰ هزار دُز واکسن در تهران خبر داد و با توجه به کاهش امواج خیز پنجم، این روزها را بهترین زمان و بزنگاه استراتژیک برای بیماریابی، عنوان کرد.

1400/6/22
17:43

نیاز به اقدامی جهادی برای واکسیناسیون در تهران 

1400/6/15
17:50

تهران (پانا) – فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا استان تهران از اعلام آمادگی آموزش و پرورش برای اختصاص ۵۹ مرکز جهت واکسیناسیون در تهران خبر داد.

1400/6/8
23:12

تهران (پانا) – فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران از عدم کشف ویروس جدید «لامبدا» در کشور خبر داد و گفت تاکنون هیچ نمونه ای از ویروس جهش یافته لامبدا در ایران شناسایی نشده است.

1400/6/8
19:55

تهران (پانا) – فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران اعلام کرد آمار مراجعان سرپایی بیماری کرونا طی سه روز اخیر در تهران رو به کاهش بوده است و امیدواریم این روند ادامه پیدا کند.

1400/6/1
17:40

تهران (پانا) – فرمانده عملیاتی ستاد مقابله با کرونا استان تهران با اشاره به کاهش مراجعان سرپایی و فوتی‌ها با شیب اندک تاکید کرد با توجه به عبور سوش «لاندا» از مرزهای آمریکای لاتین و مرکزی و مشاهده آن در کشور ایتالیا و فرانسه باید مراقبت کنیم تا این سوش وارد کشور نشود.


تبلیغاتDownloads-icon

واحد مرکزی خبر نوشت: رییس ستاد مقابله با کرونای تهران گفت: هزینه داروهای کرونا چند برابر واردات واکسن شده است اما اجازه خرید واکسن ندادند چون فکر می کردند گران است.

آقای دکتر علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران در جمع خبرنگاران افزود: وقتی اولین مورد کرونا در قم مشاهده شد خواهان قرنطینه قم شدم و گفتم انتخابات شهر قم تعطیل شود، اما بعضی‌ها مرا مسخره کردند و گفتند این بیماری را براحتی کنترل می‌کنیم.

وی گفت: وقتی کارشناسان سازمان جهانی بهداشت به ایران آمدند ما بجای مشورت با آن‌ها مدام از آن‌ها می‌خواستیم در رسانه‌ها از نظام سلامت ایران تعریف کنند. ما آمارهای مرگ و میر را از سازمان جهانی بهداشت پنهان کردیم.

آقای دکتر زالی افزود: کمک‌های جهانی و پزشکان بدون مرز را از فرودگاه برگرداندیم در حالی که اطلاعات چندانی درباره ویروس نداشتیم و از مشاوره‌های بین المللی استفاده نکردیم. چرا چین که دوست صمیمی ما است به ما واکسن کافی نمی‌دهد؟ 

وی عنوان کرد: خبرهای خیلی تلخ تری برای هفته‌های آینده داریم و شرایط بسیار بدتر خواهد شد. دلتا ۳ ماه در هند طول کشید، آن‌ها بسرعت همه را واکسینه کردند. ما نباید غصه قیمت واکسن را بخوریم حتی باید ۲ برابر قیمت بخریم و مردم را واکسینه کنیم. ما ۷۲۰ میلیون یورو خرج رمدسیویر کردیم و این پول را باید خرج واکسن می‌کردیم چطور در تحریم حاضریم تجهیزات نفتی را ۳ برابر قیمت بخریم، ولی در مورد واکسن این کار را نمی‌کنیم. هیچ راهی نداریم جز ۲ هفته تعطیلی که از همین امروز باید آغاز شود.نظر دکتر زالی در مورد کرونا

آقای دکتر زالی گفت: ما فقط برای ۵ روز ذخیره واکسن داریم و نمی‌توانیم سرعت را زیاد کنیم، اگر واکسن زیاد بود ما مراکز را ۲ برابر می‌کردیم.

وی ادامه داد: نیروهای طرح تحول سلامت ۴ ماه است حقوق نگرفته اند، افراد حاضر در ستاد کرونا در محیط نیستند و نمی‌توانند تصمیم درست بگیرند.

آقای دکتر زالی گفت: سفیران ما در کشورهای خارجی بدنبال تأمین واکسن نبودند، با سفیر ژاپن صحبت کردم گفت اصلا سفیر ایران دنبال واکسن نیامده است، این چه دیپلماسی است؟

۴۷۲۳۷

افرادی که دچار میگرن هستند سردردهای شدید و آزاردهنده همراه با حالت تهوع را تجربه میکنند و حتی ممکن است براثر حمله میگرنی مجبور شوند چندین روز در رخت خواب بمانند. در سالهای اخیر پزشکانی که از بوتاکس برای رفع چین و چروک صورت بیماران استفاده میکردند، به این پی بردند که بوتاکس تاثیر قابل توجهی در کاهش سردردهای افراد دارد.

تمامی حقوق این سایت برای خبرآنلاین محفوظ است.
نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright © 2018 khabaronline News Agancy, All rights reservedنی نی سایت

نظر دکتر زالی در مورد کرونا
نظر دکتر زالی در مورد کرونا

Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *