نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی

نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی
نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی

برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید

?نکته های شنیدنی? #نکاتی_لازم_در_مورد_ظرف_غذا: و از امورات لازمه حفظ الصحه آن است که بدانند طبخ طعام و خورش در چه…

واقعیت این است که اجدادمان از منافع بیشمار نوشیدن آب از ظروف مسی گفته اند. وقتی که آب را در…

حکیم دکتر روازاده: سخنرانی حکیم دکتر روازاده در خصوص لزوم و اهمیت یون مس در بدن و روش دریافت میزان…

مقاله ذیل که ترجمه ای از یک مقاله خارجی است به مزایای نوشیدن آب از ظروف مسی اشاره داشته و…

موضوع: توطئه دشمن برای حذف ظروف مسی و مسگری ها آیا می دانید که چگونه مس فروشی ها را از…

نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی

 در طول دهها قرن مردم ایران از ظروف مسی برای پخت غذا استفاده می کردند ولی متاسفانه از ۵۰ سال…

امروزه در کشور های توسعه یافته عده کمی از افراد دچار کمبود های تغذیه ای هستند ولی مصرف مکمل های…

حکیم دکتر حسین روازاده

دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه تهران به شماره نظام پزشکی 58290

در پی درخواستهای مکرر حامیان و دلسوزان طب ایرانی اسلامی و تغذیه سالم، مبنی بر ایجاد راهکارهایی جهت کمک به تقویت جریان احیا این طب و امکان همیاری در این زمینه شماره حساب ۰۱۰۱۵۶۳۶۱۵۰۰۸ بانک ملی شعبه چهار راه ساسان تهران ( شماره شبا: IR200170000000101563615008) برای واریز کمکهای نقدی ایرانیان فهیم اعلام می شود. تمام وجوه در راستای پیش برد و ارتقا دانش عمومی تأمین تندرستی و اصلاح تغذیه و سبک زندگی مردم مصرف خواهد شد.

لطفا جای خالی را با مقدار مناسب پر کنید.حاصل همواره عددی مثبت است. * 5  −  2  =  .hide-if-no-js { display: none !important; }

فواید ظروف مسی- دکتر روازاده-قسمت دوم

فواید ظروف مسی- دکتر روازاده-قسمت دوم

ظرف مسی از جمله ظروفی است که بر استفاده از آن تاکید بسیاری شده است. این تاکید به صورت هم زمان در طب سنتی و طب نوین وجود دارد. انواع ظروف مسی موجود در بازار دارای قابلیت‌های یکسانی نیستند. بلکه با توجه به مواد مصرفی در آن‌ها و خلوص مواد اولیه می‌توان تقسیم‌بندی‌شان کرد. خرید ظروف مسی اصل دغدغه بسیاری از افراد شده است. قیمت ظروف مسی با توجه به اصل بودن آن‌ها تعیین نمی‌شود. پس در نتیجه باید ظرف مسی را از فروشگاه‌های مورد اعتماد تهیه کرد تا ضامنی بر اصالت آن باشد.اگر می‌خواهید با استفاده از ظروف مسی تنظیم و تقویت کارکرد سیستم ایمنی بدن، تعادل هورمون‌ها و مهار افسردگی را تجربه کنید، باید به اصالت محصول اعتماد داشته باشید. ما در عطاری اینترنتی عطارخونه محصولات مورد تایید حکیم روازاده را به فروش می‌رسانیم. این محصولات با بهترین کیفیت همراه شما در مسیر سلامتی هستند.

مس ماده‌‌‌ای ضروری در بدن انسان است که باعث تولید گلبول‌های قرمز می‌شود. نوشیدن و خوردن غذا در لیوان مسی و ظروف مسی برای رشد و تقویت مو و مفاصل بسیار موثر است. ظرف‌های غذا از مهم‌ترین وسایلی هستند که برای خوردن و نوشیدن به آن نیاز داریم و در این بین ظروف مسی دارای فواید زیادی برای سلامتی بدن هستند. در طول دهه‌های مختلف، مردم توانستند انواع مختلفی از ظروف را از مواد مختلف بسازند. برخی از ظروف غذا وجود دارند که برای سلامتی بدن مفید هستند و در مقابل برخی از مواد حاوی مواد شیمیایی سمی، جیوه و سایر عناصر هم وجود دارند که برای بدن مضر هستند. ظروف غذا در خوش‌‌طعم و خوش‌مزه شدن غذا بسیار تاثیر گذارند. ظروف مسی از گذشته تاکنون برای پخت غذا کاربرد داشته‌اند. امروزه نیز استفاده از این ظروف به علت خواص متعددی که دارند رواج پیداکرده است.

پخت غذا در این ظروف می‌تواند باعث کاهش کم خونی شود؛ زیرا مس از عناصر لازم برای فرآیند خون‌سازی و رفع کم‌خونی است. در دهه‌های پیشین مردم کشور ما برای پخت غذا مخصوصا خورشت و آش از قابلمه‌های مسی استفاده می‌کردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار می‌گرفت و باعث رفع کم‌خونی می‌شد.

قابلمه‌های مسی هدایت‌کننده و منتقل‌کننده عالی برای گرما هستند و برای پخت‌وپز به میزان زیاد، بسیار عالی عمل می‌کنند. آشپزها اغلب قابلمه‌ها و ماهیتابه‌های مسی را برای تهیه سس‌ و غذاهایی که نیاز به دمای به‌شدت تحت کنترل دارند، استفاده می‌کنند. یکی از علل  خوشمزه شدن و خوب جا افتادن غذا در ظروف مسی این است که حرارت در ظروف مسی بیش از سایر ظروف فلزی نگهداری و به‌طور یکنواخت توزیع می‌شود.

مصرف آب در ظروف مسی می‌تواند در کاهش التهاب‌های استخوان تاثیر بگذارد و سلول‌های استخوان را بازسازی کند و به این فرایند سرعت ببخشد. استفاده از آن به افرادی که بیماری قلبی دارند پیشنهاد می‌شود که روزانه یک بار از نوشیدن آب در این ظروف بهره‌مند شوند.

درست است که نوشیدن و جوشاندن آب در ظرف مسی فواید زیادی برای سلامتی بدن دارد؛ اما به یاد داشته باشید که تنها در زمان تشنگی آب بنوشید و از افراط در مصرف آب نیز خودداری کنید.

نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی

در زمان قدیم و مخصوصا در شمال ایران موقع پخت خورشت یک تکه آهن یا نعل وسط خورشت می‌انداختند تا کاملا رنگ بگیرد، این کار باعث آزاد شدن یون‌های آهن و سلامتی بدن نیز می‌شود. مزایای مس مرتبط با خاصیت ضدالتهابی آن است که می‌تواند در کاهش نشانه‌های آرتروز مفید باشد. مس به‌عنوان یک درمان خانگی برای آرتروز به کار می‌رود.

در رابطه با فواید ظروف مسی باید بدانیم که مس یک ماده ضروری برای رنگ‌دانه تیره طبیعی (ملانین) است که به پوست، مو و چشم رنگ می‌دهد. ملانین، توسط ملانوسیت و تنها در حضور آنزیمی به نام تیروزیناز تولید می‌شود. مصرف مکمل‌های حاوی مس نیز می‌تواند به محافظت در برابر خاکستری شدن مو کمک کند. بنابراین اگرچه بیش‌تر افراد این موضوع را نادیده می‌گیرند؛ اما مس یک ماده معدنی مهم برای جوان دیده شدن شماست. 

مس یک ماده مغذی مهم است که به‌طور فعال در تولید الاستین نقش دارد. الاستین عنصری است که در بافت‌های هم بند به انعطاف‌پذیری پوست کمک می‌کند. همچنین وجود این ماده برای جلوگیری از بروز چین‌وچروک بسیار ضروری است.

مس همچنین باعث تولید سلول‌های سالم پوست می‌شود. بدن را برای تولید میلین تحریک کرده که این باعث افزایش سرعت عملکرد مغز می‌شود. مس یک عنصر یا یک کوفاکتور در آنزیم‌های مختلف است که در بیش‌تر واکنش‌های بیولوژیکی در داخل بدن شرکت دارد. این آنزیم‌ها تنها در حضور مس عملکرد خوب و مناسبی خواهند داشت. بدون واکنش‌های آنزیمی در بیش‌تر اندام‌های مختلف، متابولیسم کلی بدن کندتر می‌شود. پخت غذا در ظروف مسی باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی خانم‌های نزدیک به دوران عادت ماهانه می‌شود.

قابلمه‌ها و تابه‌های مسی، معمولا با قلع پوشانده میشود. بنابراین مصرف‌کنندگان نیاز نیست نگران مسمومیت با مس باشند.

یکی از مضرات ظروف مسی که بسیار خطرناک است زود اکسید شدن آن‌هاست. مس اکسید شده به رنگ خاکستری یا سبز در می آید و باید به‌موقع قلع اندود شود.

ظروف مسی به دلیل آزاد کردن این عنصر با ارزش به غذا باعث تhثیر بر عملکرد سیستم مغز و اعصاب و غدد درون‌ریز بدن می‌شود.

مصرف غذا در ظروف مسی اگر بیش ‌از حد باشد، موجب وارد شدن مس به بدن می‌شود و در دراز مدت موجب عوارضی مانند افسردگی، بی‌خوابی، بیش فعالی در کودکان و عوارض دیگر می‌شود. از طرفی هم کمبود مس در بدن، خود بیماری‌هایی ایجاد می‌کند؛ مانند تهی‌‌سازی و تخلیه اکسیژن در سلول‌ها، کاهش HDL کلسترول، مشکلات پوستی، التهاب قوزک پا، کم‌خونی، کم شدن آنسفالین‌های مغزی و توهم‌های شنوایی. پس از آنجایی‌که هر ماده‌ای مزایا و معایبی دارد، باید با مضرات مس هم آشنا شویم.

نگهداری بعد از پخت غذا در ظروف مسی قدیمی که لعاب ندارند، صحیح نیست. پس اگر داخل ظرف مسی شما قرمز شده یا خراش هایی برداشته و مس آن معلوم شده و همچنان در آن غذا میپزید، تنها مجازید که برای پختن غذا از آن استفاده کنید. اما به محض برداشتن از روی شعله، باید محتویات آن را بلافاصله داخل ظرف دیگری تخلیه کنید.اما پخت غذا در آن هیچ ایرادی ندارد و مفید است. اما اگر ظرف شما توسط یک لایه فلز قلع پوشانده شده باشد و به اصطلاح سفید شده باشد میتوانید غذا را هم داخل آن نگهداری کنید.

برای تمیز کردن ظروف مسی به نمک دانه درشت، اسفنج سخت و سرکه نیاز داریم.

افراد سودجو برای ساخت ظروف مسی تقلبی به جای مس از ورقه‌های مس استفاده می‌کنند که در مقایسه با استاندارد بسیار نازک‌اند. این نازکی باعث می‌شود که این ظروف به راحتی سوراخ شوند یا خراش بردارند. حتی  ممکن است پوسته پوسته شوند. یک ظرف مسی اصل باید شرایط زیر را داشته باشد.

طرز پخت برنج در قابلمه مسی به این صورت است که برنج را به صورت کته در قابلمه مسی کته پز یا به صورت آبکش شده با شعله ملایم و شعله پخش کن قرار می‌دهند و به هیچ عنوان نمی‌چسبد و ته‌دیگ زیبا و خوش رنگی هم درست می‌شود.

برای استفاده از ظروف مسی برای اولین بار باید مقداری شیر داخل آن بجوشانید یا اینکه قبل از استفاده برای اولین بار ابر نمدار با خاکستر نرم ذغال به داخل ظرف بکشید و سپس آبکشی کنید. ظروف مسی قبل از اولین استفاده باید آماده شوند و دستورالعمل آماده‌سازی آن‌ها نیز با توجه به روکش داخلی ممکن است در مدل‌های گوناگون متفاوت باشد.

ظروف مسي با روکش داخلی از جنس قلع به منظور پخت انواع غذا مورد استفاده قرار‌ می‌گیرند، اما با توجه به خاصیت ضد چسبندگی فلز قلع نیاز به آماده‌سازی ندارند. جالب است بدانید روکش قلع بر خلاف روکش‌های تفلون به هیچ‌وجه مواد شیمیایی را به غذا منتقل نمی‌کند و برای سلامتی شما هیچ خطری ندارد. تنها نکته در مورد روکش قلع این است که در هنگام شستن آن باید دقت کافی را به خرج دهید و در صورتی که این عایق از بین رفت، ظرف مسی خود را برای قلع اندود شدن مجدد به مراکز معتبر انتقال دهید. در مقابل دیگ مسی با روکش داخلی از جنس استیل ضد زنگ قبل از اولین استفاده نیازمند آماده سازی است.

ظروف مسی هم خوشگل هستن هم از نظر سلامتی مفید هستن تو کشورهای اروپایی هم استفاده از ظروف مسی سنتی بسیار متداول هست از قدیم تو ایران هم متداول بوده ، پزشکان زیادی توصیه به استفاده از ظروف مسی میکنن البته ظروف مسی اصل و با کیفیت من خودم عاشق مس هستم ، اکثرا نمیتونستم مس خوب گیر بیارم

اگر مس برای سلامتی بدن خوبه با قلع اندود کردن ظرف جلوی ورود مس به غذا کاملا گرفته میشه پس چرا قلع اندود خوبه مگر اینکه فرآیند ورود مس به غذا را کند کنه

سلام روز بخیر؛بله یون مس مفیده و با قلع اندود جلوی ورود یون مس به غذا گرفته نمیشه


باسلام ممنون ازمطالب مفیدتون

ممنون از اطلاعات خوبتون موفق باشید

سلام من خیلی قابلمه مسی دوس دارم ویکی هم گرفتم اماموندم توی اینکه بالاخره استفادش خوبه یامضر. هرکی یه چیز میگه همش میترسم فلزداخلش کنده شه وبدباشه چیکارکنم

سلام دوست گرامی قابلمه مسی قلع اندود بسیار مفیدهفقط بعد از مدتی احتیاج به تجدید قلع داره که باید جای مطمین انجام بدید

چند وقت یکبار باید از ظروف مسی استفاده کنیم؟ مثلا دو هفته پشت سر هم طبخ غذا داشته باشی؟ 1 هفته وقفهبا تشکر

سلام دوست گرامیبله اینجوری هم مشکلی نداره

سلام و خدا قوت به شما استاد بزرگوار. اگه ظروف در داخل خش بخورن مشکلی نیست؟ براط هم زدن از کفگیر چوبی استفاده کنیم چی؟

سلام دوست گرامی از کفگیر چوبی میتونید استفاده بفرماییداگر خش بخوره و قلعش بره صرفا تا زمانی که روی حرارته مفیدهبعد از اینکه از روی گاز برش داشتید بلافاصله باید تخلیه بشه

سلام استفاده از قوری کتری مس برای چای خوب هست یا خیر ؟


سلام بر شما.بله بسیار مفید است

خيلى مطالب خوبى بودن فقط من براى آب خورن آن رادر مس ميجوشانم وميخورم شما فرمودين روزى دو بار بايد بخوري


سلام بر شما.بله

خیلی مطالب اموزنده وعالی روخوب ترویج میکنید خداخیرتون بده

سلام.وقتتون بخیرممنون از شما و انرژی خوبی که به تیم ما میدین.

سلام و دروداستفاده از ظروف مسی، توسط ائمه بزرگوار ، نهی شده است.

نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی

سلام روز بخیر؛ممنون میشم برای این موضوع منبع رو هم بفرمائید.

قابلمه ی آلومینیومی و روحی چه فرقی باهم دارند؟یا اینکه یکی ان و فرقی ندارن؟


خیر هردو مضر هستند

مطالب مفید بود ولی اینکه ظرف مسی باید هرچند وقت یکبار قلع اندود بشه و همه جا دسترسی به این کار نیست .

زمانی که سیاه شود/02166920128جهت هماهنگی سفید کردن

باسلام خدمت آقای دکتر روازاده و تشکر از مطالب مفیدی که بیان میکنید میخکاستم بپرسم آیا ظروف مسی که براثر مرور زمان تغییر رنگ میدهند برای سلامتی مضر هستند؟


خیر فقط غذا درآن نماند

سلام من شنیدم که هفته ای دوبار از ظروف مسی میشه استفاده کرد آیا صحت داره ؟


خیر منع مصرف ندارد


سلام ممنون از مطالب تون

با سلام خیلی مطلب خوبی بود استفاده کردیم خیلی ممنون از آقای دکتر

عطاری اینترنتی عطارخونه عرضه کننده محصولات مورد تایید دکتر روازاده https://attarkhone.com/

در این مقاله ضمن معرفی خواص ظروف مسی، به کاربردهای آن نیز خواهیم پرداخت. همیشه برای غذا انسان ها به ظروف مناسب نیاز داشته اند حتی در انسان های نخست نیز این نیاز پابرجا بوده و انسان های نخستین برای رفع این نیاز از سنگ به عنوان ظرف غذا استفاده می کرده اند.

امروزه نیز یکی از اصلی ترین ارکان ها برای طبخ غذا ظروف مناسب هستند. این ظروف علاوه بر انتقال گرمای مناسب به غذا باید سلامت انسان را در خطر نیندازند. تنها زیبایی و اندازه ی ظروف غذا مهم نیست بلکه جنس این ظروف نیز از مهمترین نکاتی است که بایستی به آن توجه نمود. لذا در این مقاله ضمن معرفی ظروف مسی از خواص ظروف مس نیز سخن به میان می آوریم.

نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی

در بازار انواع زیادی از ظروف یافت می شود که در طرح و رنگ های مختلف و حتی با قیمت های متفاوت به فروش می روند. از جمله ظروفی که در بازار به مشتریان ارائه می شود میتوان به ظروف مسی، ظروف آلومینیومی، ظروف چدنی، ظروف تفلونی، ظروف گرانیتی، ظروف سرامیکی و ظروف شیشه ای اشاره نمود. تفاوت این ظروف تنها در طرح، رنگ و قیمت آن ها نیست بلکه این ظروف هر کدام دارای خواص و یا مضراتی هستند.

ظروف مسی در میان این ظرف ها از خواص بیشتری برخوردار است به همین جهت ما این ظرف را برای معرفی به شما انتخاب نموده ایم. معرفی سایر ظروف نیز در حوصله ی این مقاله نمی گنجد. ظروف مسی در بازار به صورت قابلمه مسی، ماهیتابه مسی، بشقاب مسی، لیوان مسی، قاشق مسی، چنگال مسی، نعلبکی و حتی چاقو نیز دیده می شود. استفاده از این ظروف در سال های اخیر توسعه ی بیشتری یافته و به همین جهت تولید کنندگان برای تولید ظروف مختلفی از این جنس تشویق شده اند.

اما در این جا سوال پیش می آید که دلیل این همه محبوبیت و طرفداری چیست؟ دلیل این محبوبیت آگاهی مردم از خواص ظروف مسی، است. ظروف مسی از خواص زیاد و فوق العاده ای برخوردار است که در ادامه ی این مقاله به آن پرداخته می شود.

استفاده از ظروف مسی در ایران دارای قدمت چندین و چند ساله است. در گذشته ی ایران یعنی زمان های خیلی دور مردم ایران همگی از ظروف مسی برای طبخ غذا استفاده می کردند. اما در سال های نه چندان دور ظرف های دیگر جای این ظرف سودمند را گرفته و کم کم ظروف مسی را از دور رقابت بیرون انداختند.

از نظر حکیمانی بزرگ چون دکتر روازاده آمده است که این ظروف به خاطر داشتن خواص زیاد و با نقشه از طرف دشمنان این سرزمین، توسط ضایعاتی ها که در کوچه و محله ها هستند جمع آوری شده و به طور غیر مستقیم به سایر کشورها فرستاده شده است. این در حالی است که ما ایرانی ها با خواص ظروف مسی، آشنایی نداشته ایم و بدون اطلاع این ظروف ارزشمند را از دست داده ایم.

همانطور که می دانید مس یکی از عناصر در طبیعت است که به صورت یون در بدن وجود دارد. علت وجود این یون در بدن توسط خالق هستی بیهوده نیست و هر امری که خدای متعال آن را انجام دهد دارای حکمت های آشکار و پنهان است. لذا از این یون در قرآن نیز یاد شده است. در قرآن چندین بار کلمه ی مس به کار رفته است و این بیانگر اهمیت عنصر مس می باشد.

همچنین بخوانید: مهم‌ترین خواص عسل طبیعی چیست؟

گذشته از آن، دانشمندان امروزی نیز روی این عنصر تحقیق به عمل آورده و خواص ظروف مسی را تایید می نمایند. البته که برخی از حکیمان ظروف طلا و نقره را برتر از مس می دانند اما باید بدانید که این عناصر تنها مفید برای خانم ها می باشند و برای آقایان مضر است تا حدی که اثر عقیم کنندگی طلا در مردان به اثبات رسیده است. اما عنصر مس تاکنون هیچ ضرری برای هیچ جنسی از انسان نداشته است. خواص ظروف مسی بسیار شگفت انگیز می باشد که در ادامه ی این مقاله به آن پرداخته شده است.

اما قبل از این مبحث باید به سوالی که فکر اکثر افراد را به خود مشغول کرده است پاسخ دهیم. سوال این است که ظروف مسی چگونه ممکن است که یون مس را به بدن ما منتقل کنند؟ اگر با استفاده از ظروف مسی، یون مس به داخل غذا برود پس به مرور زمان این ظرف از بین خواهد رفت؟

شما در حین طبخ غذا با ظروف مسی، عناصر غذا بر اثر گرما که نوعی سرعت دهنده به واکنش های شیمیایی است، با عناصر موجود در ظرف مسی واکنش داده و به هم متصل می شوند. به این صورت یون های مس با غذا ترکیب شده و با استفاده ی ما از آن غذا مقداری یون مس وارد بدن ما می شود. همین مقدار کم برای تاثیر خواص ظروف مس بر بدن ما کافی است.

در رابطه با سوال دوم هم باید بدانید که عناصری مثل مس بسیار کوچک و ریز هستند. در واقع اندازه ی این یون ها از مولکول ها نیز کوچک تر است و با هر بار استفاده از این ظروف مقدار بسیار بسیار کمی از این یون ها با غذا مخلوط شده و از ظروف مسی کاسته می شود. پس این مقدار آنقدر کم است که با چشم دیده نمی شود و تاثیری در اندازه و وزن ظروف مس ندارد لذا تنها موجب می شود که خواص ظروف مسی بر ما اثر بگذارد.

از خواص ظروف مسی، می توان به تاثیر آن بر گلبول های قرمز و رگ ها اشاره نمود. از دیگر خواص ظروف مسی ضد تورم بودن آن است. یون های مس خاصیت ضد التهابی و تورم دارند از آن جایی که عامل تورم و التهاب در سرتاسر بدن ترشح ماده ای به نام هیستامین است لذا این عنصر از ترشح بیش از حد این ماده جلوگیری می نماید.

تاثیر بر گلبول های قرمز نیز از خواص ظروف مسی می باشد. عنصر مس به عنوان یک محرک برای تولید گلبول های قرمز عمل می نماید همانطور که می دانید در بدن انسان به خصوص خانم ها، هر روزه در مغز استخوان گلبول های جدید ساخته می شوند اگر تعداد گلبول های تولید شده کم باشد فرد دچار کم خونی و مشکلات تنفسی می شود. به همین خاطر استفاده از ظروف مسی برای افراد دارای کم خونی بسیار مفید است. زیرا این عنصر به طور مستقیم باعث افزایش تعداد گلبول های قرمز خون می شود.

تاثیر بر سیاه رگ ها: همانطور که در بالا اشاره شد از خواص ظروف مس جلوگیری از ترشح زیاد ماده ی هیستامین می شود به همین خاطر مانع از گشاد شدن سیاه رگ ها می شود. هیستامین موجب گشاد شدن رگ ها شده و عنصر مس از این عمل جلوگیری می نماید به همین خاطر است که یکی از خواص ظروف مس، درمان و پیشگیری از بیماری واریس می باشد.

همچنین این عنصر به روی کلسترول خون و متابولیسم بدن تاثیر به سزایی دارد. و مانع از دیابت و چربی خون می شود. سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده و مانع از برخی بیماری ها از جمله جنون جوانی می شود.

در پایان بهتر دانستیم تا کمی هم در مورد مضرات استفاده از ظروف آلمینیومی صحبت کنیم. این ظروف به خاطر قیمت ارزانی که دارند طرفداران زیادی نیز دارد اما غافل از این که این عنصر چقدر می تواند برای بدن انسان مضر باشد! همانطور که می دانید در حین پخت این عنصر با غذا ترکیب شده و وارد بدن می شود. دانشمندان ثابت کرده اند که عنصر آلومینیوم در بدن باعث ایجاد افزایش بی رویه ی تولید سلول و تومورزایی و در نهایت سرطان می شود.

علاوه بر آن در حین شست و شوی این ظرف ماده ای تیره رنگ خارج شده که بر اثر تماس با دست موجب ایجاد سرطان پوست خواهد شد. ما به شما استفاده از ظروف مسی را توصیه می کنیم چرا که خواص ظروف مس، پایان ناپذیر است.

منبع: عطاری اینترنتی عطارخونه

عطاری اینترنتی عطارخونه عرضه کننده محصولات مورد تایید دکتر روازاده https://attarkhone.com/

نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی


مطلبی دیگر از این نویسنده


مطلبی دیگر در همین موضوع


بر اساس علایق شما

مورد تایید حکیم دکتر روازاده

1.360.000 تومان

 

بهترین ظرف برای طبخ غذا ظروف سنگی و در درجه بعد مسی است.

 

نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی

امروزه در تحقیقات آمریکایی ها مشخص شده است که یون مس در تنظیم و تقویت کارکرد سیستم ایمنی بدن، تعادل هورمونهای بدن و مهار افسرگی موثر است، از طریق ظروف مسی، یون مس وارد بدن میشود و شاید یکی از دلایل استفاده ایرانیان از ظروف مسی (به طور همه جانبه) همین خواص آن بوده است.

 

طبق گزارشات منتشره رویکرد مردم آمریکا و اروپا به ظروف مسی روز به روز بیشتر میشود. تمام باکتری ها طی چهار ساعت اولی که غذا در ظروف مسی می ماند از بین میروند و به نوعی مس سبب ضد عفونی غذاها میشود.

 

طعم غذا یا مربای تهیه شده در ظرف مسی بنا به اذعان همگان، مطبوع تر و لذیذتر است.

 

طبخ غذا در ظروف چینی و پیرکس بی ضرر و بی فایده است.

 

ظروف لعابدار نیز حاوی ترکیبات سرب بوده و سرب آن وارد غذا میشود که مضر شناخته شده است.

 

در انبار موجود نمی باشد

 

 

بهترین ظرف برای طبخ غذا ظروف سنگی و در درجه بعد مسی است. امروزه در تحقیقات آمریکاییها مشخص شده است که یون مس در تنظیم و تقویت کارکرد سیستم ایمنی بدن، تعادل هورمونهای بدن و مهارافسرگی موثر است، از طریق ظروف مسی، یون مس وارد بدن می شود و شاید یکی از دلایل استفاده ایرانیان از ظروف مسی (به طور همه جانبه) همین خواص آن بوده است.

 

امروزه طبق گزارشات منتشره رویکرد مردم آمریکا و اروپا به ظروف مسی روز به روز بیشتر میشود.تمام باکتری ها طی چهار ساعت اولی که غذا در ظروف مسی می ماند از بین میروند و به نوعی مس سبب ضدعفونی غذاها میشود.

طعم غذا یا مربای تهیه شده در ظرف مسی بنا به اذعان همگان، مطبوع تر و لذیذتر است.

 

ظروف چینی و پیرکس بی ضرر و بی فایده است.

 

ظروف استیل سبب ورود سرب به غذاها می شود و سرطان زا شناخته می شود.مضرات ظروف تفلون در تحقیقات جدید مطرح شده است که به دلیل تخریب لایه تفلون و ورود آن به غذا سرطان زای مسلم هستند.

 

ظروف آلومینیومی سبب کم خونی می شوند (آلومینیوم با آهن رقابت کرده و به هموگلبین باند می شود) و لرزش دست و آلزایمر و ضعف اعصاب از اثرات شناخته شده آلومینیوم است.

 

ظروف لعابدار نیز حاوی ترکیبات سرب بوده و سرب آن وارد غذا میشود که مضر شناخته شده است.

 


abolfazl
– 1400-02-21

با توجه به جنس و کیفیت قیمت مناسبی داشت


کارشناس سایت
– 1400-02-26

با سلام و احترام
خوشحالیم که توانسته ایم رضایت شما را جلب کنیم.


یوسف
– 1400-02-24

سلام ببخشید من هنوز این محصول را نخریدم فقط می خواستم بدانم پخت و پز در ظرف مسی که قلعش را از دست داده باشد مضر است؟


کارشناس سایت
– 1400-02-26

نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی

سلام و عرض ادب
پخت و پز در این ظروف مانعی ندارد ولی باید 2 نکته رعایت شود:
1. غذا نباید داخل این ظروف بماند و بعد از پخت بلافاصله باید غذا را از ظرف خارج کرد.
2. در هنگام پخت غذا، چاشنی های ترش (مانند لیمو عمانی، رب، آبلیمو و ….) نباید در این ظرف به غذا اضافه شود.


مجید امیری
– 1400-04-21

با سلام ممنونم که شما مردم را ترغیب به شیوه درست زندگی نمودن مینماید فقط بفرمائید قطر این قابلمه ها چقدر میباشد و آیا در دراز مدت با کارآیی فعلی قابل استفاده میباشد.


کارشناس سایت
– 1400-05-25

با سلام احترام
قطر این کماجدان ها به ترتیب از کوچک به بزرگ 14 و 17 و 19 و 21/5 سانتی متر می باشد.


م.د
– 1400-08-14

سلام و وقت بخیر
میخواستم بدونم این قلع که در طی مدت از ظروف مسی محو میشه،ضرری نداره؟
چون میدونیم که مصرف قلع برای بدن ضرر داره.این قلع هم که محو میشه یا باید از طریق بخار وارد هوای محیط بشه، یا باید تو مواد غذایی بمونه.


کارشناس سایت
– 1400-08-18

سلام و عرض ادب
طبق نظر حکیمان و قدما قلع ماده ای مفید برای بدن است.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه شما *

نام *

ایمیل *

ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی می‌نویسم.

مورد تایید حکیم دکتر روازاده

مورد تایید حکیم دکتر روازاده

مورد تایید حکیم دکتر روازاده

مورد تایید حکیم دکتر روازاده

مورد تایید حکیم دکتر روازاده

مورد تایید حکیم دکتر روازاده

مورد تایید حکیم دکتر روازاده

مورد تایید حکیم دکتر روازاده

مورد تایید حکیم دکتر روازاده

مورد تایید حکیم دکتر روازاده

عطاری آنلاین اولین عطاری اینترنتی مورد تایید حکیم دکتر روازاده، از سال 1392 تا امروز محصولات مورد تایید حکیم دکتر روازاده را در اختیار دوست داران تغذیه سالم قرار می دهد.

تهران، پونک

تلفن: 982144475294+

همراه: 09302352600

در انبار موجود نمی باشد


نام کاربری یا آدرس ایمیل *


گذرواژه *

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

هرچیزی که به‌ آن نیاز دارید در ویکی‌ پدیا وجود دارد.

باتوجه به فراوانی. زیبایی. سبکی و نچسبی ظروف گرانیتی موجود در بازار. لطفا نظر جناب حکیم روازاده را در خصوص استفاده از این ظروف. اعلام فرمایید. باتشکر- تفقدی.

مورد تایید حکیم دکتر روازاده. امتیاز 4.50 از 5. دریافت 450 امتیاز. 118.000 تومان. -6%. افزودن به سبد خرید. مشاهده سریع. مقایسه. افزودن به علاقه مندی.

حسین روازاده (متولد ۲۶ مرداد ۱۳۳۵ در تهران). برابر اطلاعات تارنمای سازمان نظام پزشکی. یک پزشک عمومی است او می‌گوید که دانش‌آموخته از دانشگاه تهران است و بیماران خود را با استفاده از طب سنتی و طب اسلامی درمان می‌کند.

ظروف مسی مناسب ترین ظروف برای پخت غذا. ۴ خواندن این مطلب ۱ دقیقه زمان میبرد. در طول دهها قرن مردم ایران از ظروف مسی برای پخت غذا استفاده می کردند ولی متاسفانه از ۵۰ سال قبل دست های پنهانی در صدد.

نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی

فواید استفاده از ظروف برنجی. قاشق برنجی. سماور برنجی آلیاژ برنج چیست؟ آلیاژ برنج یکی از آلیاژهای مورد تایید طب سنتی است که بیشتر به شکل قاشق. سماور. کتری و قوری از دیرباز مورد استفاده قرار می گرفته است.

يکي از ظروفي که بيشتر خانم ها هر روز به نوعي با آن سروکار دارند. قابلمه است. اين روزها قابلمه ها از نظر شکل. رنگ و طرح تنوع زيادي دارند و به راحتي با ساير لوازم آشپزخانه ست مي شوند. اما جدا از هماهنگي. بهتر است به سلامت.

از نظر حکیمانی بزرگ چون دکتر روازاده آمده است که این ظروف به خاطر داشتن خواص زیاد و با نقشه از طرف دشمنان این سرزمین. توسط ضایعاتی ها که در کوچه و محله ها هستند جمع آوری شده و به طور غیر مستقیم.

درمان کهیر از نظر دکتر روازاده – درمان کهیر دکتر خیراندیش – کهیر طب سنتی – ادرس دکتر روازاده – ‫ظروف سفالی. مسی. چدنی و برنج را قبول داریم/ ظروف کریستالی و ملامینی را قبول نداریم‬‎ دنیای خاکستری د.

ین مس منبع درست کننده انرژی در بدن می باشد استفاده از ظروف مسی برای پیشگیری از ویروس کرونا تجارب گذشته و مقالات علمی در خصوص مزایای استفاده از ظروف مسی. نشان می دهد که ظروف مسی در مدت زمان کوتاهی باعث ضعیف شدن میکروب ها و.

بابام اصلا طب سنتی قبول نداست بزور براش از مطب دکتر روازاده وقت گرفتیم و بردیمش. چون حالش خیلی بو بود دکتر گفت داروهای شیمیایی رو قطع نکنه و در کنارش داروهای طب سنتی رو استفاده کنه.

قابلمه چدن اصل روسی سایز 20 حکیم دکتر روازاده. میبینم البته غذا توش طعم خوبی داره و ای کاش در ظرف هم چدن بود به نظر من مجموعا قیمت نسبت به کیفیت خیلی زیاده سوال دوم هم اینکه آیا غیر از ظروف.

نظر دکتر روازاده درباره ظروف سنگی چیست؟. پاسخ : در خصوص ظروف مسی مطلبی که اشاره شده درست است و جواب این است که می گویند اگر با چاقو سبزی را پاک می کنید دست آدم را می برد و میکروب وارد بدن می شود.

ظروف غذا یکی از مهم‌ترین و موثرترین عوامل موفقیت در آشپزی است. ظرف غذا در خوش‌طعم و خوشمزه شدن غذا بسیار اهمیت دارد. مدتی است که بسیاری از افراد پخت غذا در ظروف مسی را توصیه می‌کنند اما باید دید که پخت غذا در این ظروف تا.

نکات دکتر روازاده در مورد درمان ویروس کرونا. توصیه می‌شود افرادی که مشکوک به ابتلا هستند از موارد زیر استفاده کنند. از درمان بی‌اشتهایی و اسهال پرهیز شود. برای جبران رطوبت از دست رفته‌ بدن.

بهترین مارک قابلمه چدن ایرانی مورد تایید حکیم دکتر روازاده را از عطارخونه خریداری نمائید. قیمت ظروف چدنی براساس وزن چدن به کار رفته و هزینه ساخت اون محاسبه میشه. برای صرف نظر از ارسال این.

ظروف; عرقیات طبیعی استفاده کنند. باید هر روز به مدت حداقل 2 ساعت روغن. در محل مورد نظر بماند و سپس بشویند. عطاری آنلاین اولین عطاری اینترنتی مورد تایید حکیم دکتر روازاده. از سال 1392 تا.

۸. ظروف سفالی. هزاران سال است که از این ظروف برای پخت کمک می گیرند. این ظروف روکش لعاب یا ورنی ندارند و درنتیجه بسیار سالم و طبیعی هستند. متاسفانه امروزه از این نوع ظروف بسیار کم استفاده می شود. ۹.

درد مفصل – دکتر روازاده. نظر دکتر روازاده در رابطه با ظروف مسی 00:26 علت نازایی و ناباروری مردان و زنان از نظر دکتر روازاده. بایگانی‌های داروهای گیاهی – صفحه 5 از 17 – عطاری آنلاین.

خواص ظروف برنجی از نظر دکتر روازاده از کانال عطاری اینترنتی عطارخونه. مورد تایید دکتر روازاده 2:45.

مطالب پیشنهادی :

هر ایرانی، یک «صف»؛ مردمانِ همیشه معطل

مد و پوشاک زنان قجری؛ کمی عجیب، اما منطقی

بدون سانسور با جماعت کافه‌نشین در ایران

اشرف، زنی از سلاخ‌خانه شماره ۲۸

چگونه کلاه بگذاریم؟ چگونه کلاه برداریم؟

سمنوی عمه لیلا، برندی که جهانی شد

جدیدترین مطالب سایت

روش های ساده برای کاهش استرس

راه های کاربردی برای تقویت بهره ی هوشی

داشتن انگیزه در کار و زندگی

چگونه با دیگران مودبانه صحبت کنیم؟

افسردگی چیست و چه علائمی دارد؟

چگونه در روزهای سخت قوی تر زندگی کنیم؟

علت و راه های درمان تیک عصبی

راه های تقویت اعتماد به نفس

ویکی‌ پدیا ، دانشنامه آزاد © 2022. تمامی حقوق محفوظ است

کانال تلگرام

ارسال به تلگرام

خانه

فروشگاه

منوی سایت

نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی

موضوعات

چهارشنبه

ویژه ها:

در کتابهای مرجع طب سنتی استفاده از ظروف مسی به شدت منع شده است! ظروف مسی که تحت عنوان «نحاس» یاد شده، از مضرترین ظروف برای طبخ غذا عنوان شده است.

استفاده از قابلمه مسی در پخت و پز، طرفداران و منتقدان زیادی در بین فعالین طب سنتی دارد.

به گزارش شبکه خبری آموزشی گیاهان دارویی به نقل از تسنیم، ظروف غذا یکی از مهمترین و موثرترین عوامل موفقیت در آشپزی است. ظرف غذا در خوش طعم و خوشمزه شدن غذا بسیار اهمیت دارد.

البته از دیدگاه طب جدید ظروف شیشه ای و پیرکس بهترین ظروف هستند چرا که هیچ واکنشی با غذا نمی‌دهند ولی بقیه ظروف از جمله آلمینیومی، روحی، مسی، تفلن، چدن، ملامین و … عناصر تشکیل دهنده آنها هنگام پخت وارد غذا می‌شود که خود ممکن است موجب بروز بیماری شود. از دیدگاه طب سنتی نیز ظروف سنگی و سفالی و لعابی و گلی بهترین ظروف هستند.

مدتی است که بسیاری از افراد پخت غذا در ظروف مسی را توصیه می‌کنند اما باید دید که پخت غذا در این ظروف تا چه اندازه فایده و عوارض خواهد داشت.

مصرف غذا در ظروف مسی اگر بیش از حد باشد موجب وارد شدن مس به بدن می‌شود و در دراز مدت موجب عوارضی مانند افسردگی، بی‌خوابی، بیش فعالی در کودکان و عوارض دیگر می‌شود از آن طرف هم کمبود مس در بدن خود بیماری‌هایی ایجاد می‌کنند مانند تهی سازی و تخلیه اکسیژن در سلول‌ها، کاهش HDL کلسترول، مشکلات پوستی، التهاب قوزک پا، کم خونی، کم شدن آنسفالین‌های مغزی و توهم‌های شنوایی می‌شود.

میترا زراتی، متخصص تغذیه در رابطه با پخت غذا در ظروف مسی به خبرنگار سلامت تسنیم، می‌گوید: تفکر غلطی که در این خصوص وجود دارد این است که برخی افراد تصور می‌کنند که از طریق ظروف طبخ غذا مانند ظروف مسی می‌توانند مواد مغذی به بدن برسانند.

به گفته وی اگر مس بیش از نیار بدن وارد بدن شود در کبد رسوب کرده و مسمومیت ایجاد می‌کند همچنین تجمع مس در بدن موجب بروز تهوع و سر درد می‌شود.مس اگر وارد غذا شود جذب کلسیم و آهن را مختل می‌کند و ظروف مسی باید لعاب داشته باشد و ظروف مسی قدیمی که لعاب ندارد پخت غذا در آن صحیح نیست.

این متخصص تغذیه می‌افزاید: پوشاندن ظروف مسی با قلع یا سایر مواد خوب است، اما باید مراقب بود که حتی ظروف قلع‌ اندود با کوچک‌ترین خراش قلع‌شان از بین می‌رود و موجب آزاد شدن مس در غذا خواهد شد.

زراتی یاد آور شد: در نگهداری ظروف مسی باید دقت فراوان شود که هیچ آسیبی نبیند و سبب می‌شود، مس طی پخت و پز وارد ماده غذایی شود. به همین دلیل در نگهداری این ظروف باید دقت کرد.

اما بهترین ظروف برای طبخ مواد غذایی ظروف شیشه‌ای و پیرکس‌های مقاوم به حرارت هستند که هیچ‌وجه مواد سمی را وارد مواد غذایی در حال طبخ نمی‌کنند و در مقابل بدترین ظروف، تفلون‌هایی هستند که دچار خراشیدگی هر چند کوچک شدند. حتی ظروف تفلونی که مجددا تعمیر می‌شوند، هم می‌توانند سرطان‌زا باشند.

علی کشاورز متخصص تغذیه می‌گوید: «مس با غذاهای اسیدی واکنش می‌دهد. اگر ظروف مسی با لایه‌ای از یک فلز دیگر مثل قلع یا فولاد ضد زنگ یا نیکل پوشانده شود از ورود مس به غذا جلوگیری شده و از عوارض افزایش غلظت مس در خون (تهوع، استفراغ و اسهال) کاسته خواهد شد.»

سایت رسمی سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA)که معتبرترین مرجع برای مواد دارویی و غذایی است نیز استفاده از ظروف مسی را مضر می‌داند و استفاده از آن را برای پخت و پز به ویژه غذاهایی که ماهیت اسیدی دارند باعث ایجاد مسمومیت با مس عنوان کرده است.

ظروف مسی از دیدگاه طب سنتی

باید بدانیم در کتاب‌های مرجع طب سنتی استفاده از ظروف مسی به شدت منع شده است! ظروف مسی که تحت عنوان «نحاس» یاد شده، از مضرترین ظروف برای طبخ غذا عنوان شده است.

در کتاب «مفرح القلوب»، که شرح کتاب قانونچه در طب است (قرن هشتم هجری قمری)، حکیم محمد ارزانی، از بزرگترین حکمای طب ایرانی، می گوید: «طبخ طعام در انای نحاس (ظرف مسی) خوب نیست مخصوصاً اگر مدت زمان پخت زیاد باشد و نیز غذا چرب و ترش باشد.

 قلع اندود کردن آن اگرچه مضرت آن را کم می‌کند ولی بطور کامل زیان آن را برطرف نمی‌کند. حکیم محمد ارزانی قلع اندود کردن مکرر را توصیه نمی‌کند و نهی شدید کرده از ظرف مسی که قلع آن رفته است. مداومت در مصرف ظرف مسی را موجب ایجاد جذام دانسته اند. بهترین ظروف از دیدگاه ایشان ظروف آبگینه (پیرکس امروزه) و چینی است.

در کتاب تغذیه در طب ایرانی ، اسلامی ظروف مسی و روی به دلیل آزاد کردن این عناصر با ارزش به غذا باعث تاثیر بر عملکرد سیستم مغز و اعصاب و غدد درون ریز بدن می‌شوند یکی از مضرات ظروف مسی اکسید شدن آنهاست که بسیار خطرناک است و باید به موقع قلع اندود شود.

در کتاب مخزن الادویه، تألیف حکیم عقیلی خراسانی؛ دانشمند و طبیب بزرگ قرن ۱۲ هجری قمری، که از کاملترین و جامعترین مجموعه دارویی در میراث طب سنتی ایران است، آمده آشامیدن غذاهای ترش، لبنیات، گوشت‌ها، در ظرف مس بی قلع خصوصاً آنکه مدتی در آن مانده باشد بسیار مضر است و باعث ایجاد بیماری برص (نوعی لکه‌های پوستی) می‌شود.

در کتاب تحفه المؤمنین، تألیف سید محمد مؤمن تنکابنی؛ طبیب قرن ۱۱، که از منابع معتبر در خصوص دارو و مفردات طبی است، مصرف ظروف مسی خصوصا بی‌قلع آن بسیار مضر توصیف شده است.

شیخ الرئیس نیز در کتاب قانون گفته است: «واجب است که پرهیز کنید از طبخ آنچه که شور یا چرب و یا شیرین است مانند گوشت و لبنیات و آنچه که ترش است در ظروف مسی و حتی آشامیدن در این ظروف زیرا که بدون تردید زنگار می بندد و زنگار نیز سم قاتل است.»




مطلب جالبی بود ولی یه سری سوال پیش میاد از جانب مطالب سایت سوالم اینکه این کتاب های پذشکی سنتی نظیر قانون و موارد دیگه ای که عرض کردید میشه بگید تو کدوم بخش و چه صفحه ای یه چون اگه اینجوریه با این پیشینه طب سنتی که ما داریم باید استفاده از ضروف مسی محو میشد نه اینکه سنتیه در طبخ غذا در خانواده های ایرانی سوال بعدی اینکه شاید اونقدر سمی نیستند فلزه دیگه غذا میپذی میخوری تا به حال هم همه جوره رو با انواع ظروف طبخ کردیم فکر نکنم نه استیل نه چدن نه مس اینقدر خطرناک باشه تنها مزه رو کمی تعقیر میده
اما از طرف دیگه امسال دکتر روازاده شاید بیش از حد افراتی جبهه میگیرن و غرب شرق رو به باد نقد میگیرن هر چی که باشه اونا هم ادمن و نسبت به شرایط محیط شون طب متفاوتی دارن ظروف متفاوتی دارن غذای متفاوتی دارن به نظرم یکمی بهتر نگاهشون رو از توهم توتئه دور کنند هرچی باشه نه ما اونقدر خوبیم نه اونا
اینجور مطالب هم بهتره یه جوری بیان بشه که استرس بیش از حد ایجاد نشه چون از خیلی جهات هنوز نمیشه در این مورد قزاوت کرد علمه دیگه دیدی فردا گفتن کلان مس بخوریم برای سلامتی خوبه

برادر عزیز جناب ترابیان
گویا مطالب من را مطالعه نفرمودید
اولا در این بحث من مدعی نیستم مدعی نویسنده مقاله است که دلیل علمی بر رد ظروف مسی نیاورده است
تنها به بعضی مطالب آنهم گزینش از کتابهای منبع اشاره شده است
ثانیا چرا شما برادر عزیز نام فرد دیگری را در مطالب تان آوردید ایشان حضور ندارند که دفاع کنند و من هیچگاه نگفتم در این باب مطالب فلان پزشک را قبول دارم یا خیر
من در کجای مطالبم گفتم بیان مضرات مس توطئه آمریکا است ؟
در کجای مطالب من گفته شده که حذف ظروف مسی توطئه آمریکا است ؟
اابته اگر مسئولین سایت قبول زحمت بفرمایند حاضرم مقاله ای جامع در این باب تقدیم کنم
من عرض کردم سایت تندرستان که از بهترین سایت های طب سنتی است و نویسنده مقاله در این سایت که از پزشکان اهل فن در طب سنتی است
اگر می خواهند در باب مضرات ظروف مسی مطلب علمی و متقن بنویسند باید چند کار مهم انجام دهند تا ادعا های مطرح شده اثبات گردد
اول اینکه در دوظرف یکی مسی قلع اندود و دوم مسی غیر قلع اندود غذا بپزند ( چند بار و چند نوع غذا ) بعد میزان مس این غذا ها اندازه گیری شود اگر واقعا میزان مس در حد مسمومیت است یک مرکز مهم مثل سازمان غذا و داروی وزارت بهداشت اعلام کند من اولین نفری هستم که تایید کنم
و کار دیگر این است که توسط یک پروپوزال علمی در یک جمعیتی که از ظروف مسی برای غذا استفاده می کنند میزان مس در خون و کبد و میزان مسمومیت احتمالی را بررسی کرده و اعلام کنیم اگر نتیجه به نفع یا ضرر ظروف مسی بود اعلام کنیم
اینجانب در هیچ موضوع طب سنتی تعصب ندارم و اگر از نظر علمی رد یا قبول بشود می پذیرم

در پاسخ به دکتر حاج طالبی باید گفت که این مقاله، اسناد خودش را از کتابهای طب سنتی آورده است اما اگر شما مثل آقای روازاده می گویید که ظروف مسی مفید هست، شما باید سند بیارید.
یا قاعده منطقی هست که می گوید البینه علی المدعی. یعنی کسی که ادعایی دارد باید سند بیاورد نه کسی که درباره اش ادعایی شده است.
نکته دیگری که حائز اهمیت است اینکه گفته در برخی سازمانهای بهداشتی مثل آمریکا و …هم این ظروف ممنوع شده فلذا نمی توان این حرف امثال جنابعالی و آقای روازاده را قبول کرد که جذف این ظروف توطئه است! ضمنا در اون کشورها برای ممنوع شدن مثلا یک ظرف مسی، تحقیقات علمی و دانشگاهی فراوانی انجام می پذیرد که البته در این مقاله به آنها اشاره نشده یا احساس نیاز نشده است.
اما کلیت موضوع آن است که شما ادعایی دارید مبنی بر اینکه حرفهای گفته شده از قول ابن سینا و مخزن الادویه و مفرح القلوب و … صحیح نیست.
پس شما لطفا برای صحبتهای خود سند بیاورید و با دلیل علمی اثبات نمایید که ظروف مسی برای سلامتی مفید هستند!

یکی از دوستان زحمت کشیدند و فرمودند مقاله فوق برگرفته از سایت تندرستان است
باید خدمت این دوست عزیز و همه علاقمندان عرض کنم سایت تندرستان یکی از بهترین سایتهای طب سنتی است
اما درمقاله ای که اساتید در آن سایت نوشته اند باز هم سوالاتی که اینجانب مطرح کردم بیان شده است و جالب اینکه در همان مقاله تاکید شده است که مس آنتی اکسیدان است یعنی ضد سرطان است
مابرای اینکه به مردم بگوییم که چند هزار سال اشتباه کرده و نباید ظرف مسی مصرف کنند چون قابلمه ، سینی ، ظروف مختلف غذا ، و آب از مس بوده باید با مدارک علمی متقن صحبت کنیم و با یک پزوهش اکادمیک ثابت کنیم

مطلب مهم دیگر در مورد مقاله فوق این است که نوسنده ادعاعایی را مطرح کردند بدون آنکه دلیل علمی بیاورند
مطالب مقاله وقتی صحیح است که یک تحقیق علمی بدون هیچگونه تعصب انجام شود و عوارض ظروف مسی بررسی شود
که تاکنون چنین کاری در دنیا نشده است
نوسنده مقاله زحمت بکشند در دو ظرف مسی با قلع اندود و دون قلع اندود غذا بپزند بعد میزان مس آن غذا را اندازه گیری کنند بعد قضاوت کنند
در این سایت که محققین بزرگواری هستند نباید کوچه بازاری طب سنتی را به باد انتقاد بگیرند
ما زمانی می توانیم بگوییم ظروف مسی عوارضی را که شما می فرمایید دارد که در یک جمعیت تحقیق علمی با پروپوزال پزوهشی انجام دهیم نه اینکه با بیان مطالب کوچه بازاری ظروف مسی را مضر قلمداد کنیم
و از همه مهمتر نظر جالب و تاریخی یکی از نظرات می تواند دلیل خوبی باشد چرا که مردم ایران چند هزار سال ظروف مسی مصرف کردند و حتی یک مورد مسمومیت با این ظروف ما در کتب ندیده ایم

باسلام خدمت همکاران زحمتکش سایت
در عین حالیکه در مقاله فوق مطالب مفیدی هم ذکر شده است
کلیات مطب به نحوی است که گویا از سرجنگ با ظروف مسی نوشته شده است
در مقاله تنها به عوارض ظروف مسی پرداخته اند آنهم زمانی که از ظروف مسی نادرست مصرف بشود
در صورتیکه اگر این ظروف طبق نظر حکمای طب سنتی استفاده شود نه تنها مضر نیست بلکه بسیار مفید است
مطالبی که از کتب طب سنتی در مقاله آمده متاسفانه رعایت اخلاق نشده است به عنوان مثال ابن سینا دهها مورد از فواید مس و ظروف مسی را گفته اند و در آخر مطلب فرموده اند که اگر به مدت طولانی مثلا غذاهای ترش نگهداری شود که زنگارببندد آن زنگار سم است نه مس
ولی نویسنده طوری القا نموده اند که ابن سینا مخالف ظروف مسی است و این کار خلاف اخلاق نویسندگی است

با سلام خدمت شما جناب دکتر
همون طور که در ابتدای این مطلب نوشته شده، این خبر توسط خبرگزاری تسنیم منتشر شده و فکر میکنم قسمتهای زیادی از آن هم گویا از یک مقاله در سایت تندرستان که توسط متخصصان طب سنتی مدیریت می شود اقتباس شده است که آدرس این مطلب لینک زیر می باشد:

نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی

http://www.tandorostan.org/descriptionlink/182/%D8%B8%D8%B1%D9%88%D9%81-%D9%85%D8%B3%DB%8C/default.aspx

سلام باتشکر از مطالب جالبتون و باعرض معذرت!
ظرف مسی هیچ ضرری برای بدن نداره و شماکه از سایتهای آمریکایی این اطلاعات بسیار مفیدرو در اختیار مامیذارید!!!!!۱۱خواهشا در جریان باشید که آمریکا کلا زیاد طرف ایرانی ها نیست و صلاح مارو نمیخواد.از اسنادی هم که از کتب طب سنتی آوردید نگهداری بعضی غذاها در ظرف مسی منع شده نه پخت غذاو همچنین شما که اینقدخوب تحقیق میکنید لطفا تحقیق کنید که چرا در قدیم که مردم همه ظروفشون از مس بود چطور اینقد عمرشون طولانی بوده؟؟؟؟؟ بعدشم ظرف مس یون مس در غذا آزاد میکنه که خیلی برای بدن و تامین انرژی ضروری هست و البته در صورتی که بدن نیازی به این یون نداشته باشه اون رو دفع میکنه.ممنون.

دوست عزیز اگر چند دقیقه وقت میذاشتید و مطلب رو میخوندید متوجه میشدید که از چندین کتاب از منابع طب سنتی ایران مثل کتاب قانون ابن سینا و … سند آورده شده و نه از سایتهای آمریکایی!نی نی سایت

نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی
نظر دکتر روازاده در مورد ظروف مسی

Comments

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *