
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
برای اجرای این برنامه لطفا جاوا اسکریپت دستگاه خود را فعال کنید
🎥کلیپ قدیمی ولی تاریخی؛ سقط جنین و نخبه کشی در قالب غربالگری نوزادان!!! حکیم دکتر روازاده، سالها در برابر…
جوانسازی جمعیت و لازمههای کیفی و روانی آن غربالگری اجباری کاری «غیرعلمی»، «غیراستاندارد» و «غیرعادلانه» است. نه فقط برای جوانسازی…
این کودکان معصوم، مبتلا به سندروم داون هستند؛ در حال حاضر از طریق اجرای غربالگری اجباری مادران باردار، هزاران جنین…
در حالیکه در کشورهای اروپایی که با بحران جمعیت دست وپنجه نرم میکنند، نمایندگان زن پارلمان برای تبلیغ فرزندآوری و…
آیا در صورت اثبات ” سندرم داون ” سقط جنین جایز است؟ پاسخ دفتر حضرت آیتالله العظمی خامنهای (مد ظله…نظر دکتر روازاده درباره غربالگری
ارتباط با مجموعه احیای سلامت خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع
به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ در ایران تقریباً صددرصد مادران باردار فارغ از سن مادر یا سابقه خانوادگی…
ارتباط با مجموعه احیای سلامت خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع
ارتباط با مجموعه احیای سلامت خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع
ارتباط با مجموعه احیای سلامت خط مشی احیای سلامت در بازنشر مطالب مندرج در دیگر منابع
حکیم دکتر حسین روازاده
دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه تهران به شماره نظام پزشکی 58290
در پی درخواستهای مکرر حامیان و دلسوزان طب ایرانی اسلامی و تغذیه سالم، مبنی بر ایجاد راهکارهایی جهت کمک به تقویت جریان احیا این طب و امکان همیاری در این زمینه شماره حساب ۰۱۰۱۵۶۳۶۱۵۰۰۸ بانک ملی شعبه چهار راه ساسان تهران ( شماره شبا: IR200170000000101563615008) برای واریز کمکهای نقدی ایرانیان فهیم اعلام می شود. تمام وجوه در راستای پیش برد و ارتقا دانش عمومی تأمین تندرستی و اصلاح تغذیه و سبک زندگی مردم مصرف خواهد شد.
لطفا جای خالی را با مقدار مناسب پر کنید.حاصل همواره عددی مثبت است. * + 9 = 17 .hide-if-no-js { display: none !important; }
کلیپ صوتی حجت الاسلام دکتر مهدی نخاولی استاد حوزه و دانشگاه مشهد مقدس درباره نسل کشی تحت عنوان غربالگری دوران بارداری
http://ravazadeh.com/wp-content/uploads/2017/06/توطئه-جدید-به-نام-غربالگری-دوران-بارداری.mp3
کد مطلب: 960412
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
نظر دکتر روازاده درباره غربالگری
دیدگاه
نام
ایمیل
وب سایت
تلفن همراه
برای برقراری امکان تعامل با شما کاربر محترم خواهشمند است شماره همراه خود را در فیلد مربوطه وارد نمایید.شماره موبایل شما در سایت منتشر نخواهد شد.
لطفا جای خالی را با مقدار مناسب پر کنید.حاصل همواره عددی مثبت است. * + 7 = 9 .hide-if-no-js { display: none !important; }
حکیم دکتر حسین روازاده
دارای مدرک پزشکی عمومی از دانشگاه تهران به شماره نظام پزشکی 58290
در پی درخواستهای مکرر حامیان و دلسوزان طب ایرانی اسلامی و تغذیه سالم، مبنی بر ایجاد راهکارهایی جهت کمک به تقویت جریان احیا این طب و امکان همیاری در این زمینه شماره حساب ۰۱۰۱۵۶۳۶۱۵۰۰۸ بانک ملی شعبه چهار راه ساسان تهران ( شماره شبا: IR200170000000101563615008) برای واریز کمکهای نقدی ایرانیان فهیم اعلام می شود. تمام وجوه در راستای پیش برد و ارتقا دانش عمومی تأمین تندرستی و اصلاح تغذیه و سبک زندگی مردم مصرف خواهد شد.
لطفا جای خالی را با مقدار مناسب پر کنید.حاصل همواره عددی مثبت است. * 9 − 8 = .hide-if-no-js { display: none !important; }
http://ravazadeh.com/wp-content/uploads/2017/06/توطئه-جدید-به-نام-غربالگری-دوران-بارداری.mp3
مضرات مایع ظرف شویی _ دکتر روازاده
غذای دارویی _ دکتر روازاده
درمان افسردگی _ دکتر روازاده
کلیپ راز طول عمر _ دکتر روازاده
کلیپ غربال گری _ دکتر روازاده
نظر دکتر روازاده درباره غربالگری
کلیپ قحطی بزرگ _ دکتر روازاده
استفاده ازکلاه پشمی _ دکتر روازاده
مضرات نوار بهداشتی و پوشک _ دکتر روازاده
مضرات مسواک زدن قبل از خواب _ دکتر روازاده
فواید نشستن روی زمین _ دکتر روازاده
مضرات پنیر پیتزا و فواید آب پنیر _ دکتر روازاده
فواید ماست محلی _ دکتر روازاده
مضرات لیوان یکبار مصرف _ دکتر روازاده
راههای ترک مصرف تریاک _ دکتر روازاده
اشتراک گذاری
دانلود
گزارش
دیدگاه
نمی پسندم
می پسندم
تا کنون برای این ویدئو دیدگاهی نوشته نشده است.
اشتراک گذاری ویدئو
در دیدستان شما قادر خواهید بود ویدئوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید و از اخبار رویدادها اطلاع پیدا کنید
با دریافت اپلیکیشن اندرویدی دیدستان، در هر زمان، هر مکان و با هر سرعت اینترنت، از تماشای آنلاین ویدئو بر روی گوشی یا تبلت خود لذت ببرید.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ ماده قانونی غربالگری بیماریهای ژنتیکی جنین در مجلس شورای اسلامی مطرح شده و مدتی است مخالفتهایی از سوی برخی از رسانهها و متخصصین علیه آن شروع شده که نیاز است درباره آن روشنگری شود.
در همین زمینه دکتر حسین روازاده؛ پزشک و پژوهشگر طب ایرانی ــ اسلامی با اشاره به موضوع سقطهای گسترده بهخاطر ایجاد ترس در زمینه سندروم داون گفت: بر اساس تحقیقات صورتگرفته، سندروم داون یک ناهنجاری با احتمال بروز یک در هزار تولد است؛ این عارضه پس از 35 تا 40 سالگی افزایش مییابد؛ برای تشخیص آن در نظام بهداشت کشور از تستهای تکمیلی غربالگری همچنین تست تهاجمی آمنیوستز یا تست ژنتیک استفاده میشود که این امر سقطهای بسیاری را بههمراه داشته است؛ پس از سالها خسارات غیرقابل جبران در امر جمعیت، مجلس در حال اصلاح این رویه غلط است.
وی افزود: بالا بودن میزان درصد بارداریهای غربالگریشده سالانه در ایران حدود 95 درصد است در حالی که در کشورهای غربی نزدیک 30 درصد است و عمدتاً این تستها برای مادران 35 سال به بالا در نظر گرفته میشود؛ ارجاعات برای تستهای تکمیلی نیز در کشورهایی مانند انگلیس، کانادا و استرالیا زیر 5 درصد است اما در ایران بهطور میانگین 15 درصد است؛ ارجاع مادران باردار برای تست از سوی پزشکان با بیاحتیاطی صورت گرفته است چرا که مجازات سنگین در صورت تولد نوزاد داون برای پزشک در نظر گرفته میشود و پزشکان از ترس این مجازات، اکثر مادران باردار را به غربالگری ارجاع میدهند.
دکتر روازاده با ارائه آماری از میزان غربالگری و سقطها تصریح کرد: با توجه به مطالعاتی که در ایران انجام شده است، اگر بهفرض یکمیلیون مادر باردار را در نظر بگیریم، 950 هزار نفر از آنها برای انجام غربالگری با هزینه نزدیک به 500 هزار تومان که پوشش بیمه هم ندارد، ارجاع داده میشوند؛ نزدیک به 150 هزار نفر از آنها بهعنوان بارداری مشکوک به داون به تستهای تکمیلی ارجاع میشوند که بیش از 4 میلیون هزینه دارد و از این تعداد 20 هزار نفر بهخاطر هزینهها و ترس از سندروم داون، سقط جنین غیرقانونی میکنند.
وی ادامه داد: 30 هزار نفر هم بدون تست تکمیلی اما با بار روانی و ترس بارداری را ادامه میدهند که اکثر آنها کودک سالم به دنیا میآورند؛ در این بین 100 هزار نفر با تحمیل هزینه و بار روانی شدید و ترس، تستهای تکمیلی را انجام میدهند که این تستها تهاجمی هستند و نزدیک به 2 هزار سقط جنین سالم بهخاطر تست آمنیوسنتز صورت میگیرد و 97 هزار نفر کودک سالم نتیجه تستها است و تنها 1000 گزارش جنین سندروم از یکمیلیون ارائه میشود که سقط میشوند؛ گزارشی از سوی دانشگاه تهران در این زمینه صورت گرفته است و نشان میدهد که برای کشف یک جنین مبتلا به سندروم داون در برنامه غربالگری، 16 جنین سالم را سقط میکنند!نظر دکتر روازاده درباره غربالگری
این پزشک و پژوهشگر طب ایرانی و اسلامی با هشدار درباره هزینههای مالی و معنوی در زمینه سقط جنین و غربالگری متذکر شد: خود مسئولان وزارت بهداشت اعلام میکنند که اگر بر اساس استانداردهای نگهداری مبتلایان سندروم داون در آمریکا، از نوزادان با این عارضه نگهداری شود، هزینههای دولت 121 برابر کمتر از شرایط فعلی میشود؛ اینهمه تستهای غربالگری غیراستاندارد و غیرلازم و القای ترس و وحشت به خانوادهها، ایجاد خسارت مالی و جانی سنگین، تلخ کردن ذائقه خانوادههای خواهان فرزند، نتیجهاش کاهش جمعت کشور میشود؛ این تنها مربوط به سندروم داون است که قانون برای آن در حال تصمیمگیری است تا غربالگری برای مادران زیر 35 سال ممنوع شود اما در زمینه دیگر یعنی تشکیل نشدن قلب جنین نیز جنایتهای دیگر در حال وقوع است که دهها هزار سقط جنین بهخاطر همین موضوع در حال وقوع است! امری که میتوان بهراحتی مدیریت کرد اما غربالگری و تستهای غیراستاندارد، خانوادهها را از داشتن فرزند محروم کرده است.
دکتر روازاده با تصریح به اینکه طرح مجلس بسیار ضروری و لازم الاجراست و باید از سالهای قبل ارائه میشد، گفت: ما از همان ابتدایی که غربالگری از سوی وزارت بهداشت برای مادران باردار اعمال و اجباری شد، مخالفت خود را اعلام کردیم؛ غربالگریای که در نتیجه آن به پزشک مجوز سقط جنین بهبهانه عدم تشکیل قلب را میداد، در حالی که معتقدیم صدای قلب جنین در حدی است که با ابزار معمول شنیده نمیشود و بعد از دو تا سه هفته، ضربان قلب تشخیص داده میشود، در صورتی که جنین قلب نداشته باشد، بهصورت طبیعی سقط میشود؛این چه نوع غربالگری است که برای تشخیص هزار سندروم داونی از میان صدها هزار جنین، دهها هزار جنین سالم در این فرآیند سقط میشوند؟!
وی افزود: سقط جنین بهعنوان موضوعی فراگیر در دنیا بهخصوص در این برهه از زمان بهصورت یک فرهنگ پنهان و بعضاً آشکار درآمده است که میتوان آن را در ابعاد مختلف بررسی کرد و وجود سندروم که در غربالگریهای مکرر به خانمهای باردار اعلام میشود یکی از دلایل عمده سقط جنین بهخصوص در کشور ایران است؛ مجلس سعی کرده است برای جلوگیری از اینهمه سقطهای بیرویه، موضوع سندروم داون را که بهانه سقطها است بهگونهای دیگر مدیریت و غربالگری را برای مادران زیر 35 سال ممنوع کند.
این پژوهشگر طب ایرانی ــ اسلامی یادآور شد: غربالگری مادران باردار در سالهای اخیر ضربات خطرناک و غیرقابل جبرانی بر پیکره جمعیتی ایران وارد کرد و سالانه نیم میلیون جنین سالم ایرانی را از این طریق از بین بردهاند.
دکتر روازاده یادآور شد: چقدر از جنینهای سالم بهخاطر بیمبالاتی و بیدقتی مردند؛ بهبهانه واهی تشکیل نشدن قلب، میلیونها نفر کشته شدهاند؛ من همین جا بهعنوان پزشک فارغ التحصیل از دانشگاه تهران و کسی که چندین دهه است زیر و روی دنیای پزشکی را میشناسد، اعلام میکنم این تعداد کسانی را که برایشان مجوز سقط بهبهانه عدم تشکیل قلب صادر میشود در اختیار ما قرار دهند، تا به شما ثابت کنیم میتوان آنها را نجات داد و نوزاد سالم در اختیار خانواده و جامعه قرار داد.
وی با ابراز تأسف از اینکه برخی از چهرههای موجه در حوزه سیاسی و پزشکی به بلندگوی موافقان غربالگری تبدیل شدهاند، گفت: بسیاری بهخاطر دانشیار و استاد شدن، حاضرند هرکاری بکنند؛ اجازه دهید این کسانی که پشت پرده هستند، خودشان بیایند جلو و صحبت کنند، شما قرآن سر نیزه نشوید؛ انقلابیون ما که بوی کثیف غرب در غربالگری آشکار شده است، در سوی غلط قرار نگیرند و پشت مخالفان غربالگری را خالی نکنند؛ میبینم گفتگوهایی از افراد موجه و انقلابی در باب موافقت با غربالگری منتشر میشود که اصلاً قابل هضم نیست؛ کسانی مانند خانم دکتر مرضیه وحید دستجردی که از نیروهای انقلابی است و به وی ارادت داریم و نه به دیگرانی که سالهاست دستشان به خون فرزندان ایران آلوده است و راهشان را حتی از فرمان ولی فقیه جدا میدانند؛ دیگرانی که با همدستانشان خود را موافق قطعی کنترل جمعیت میدانند و در همین مورد جایزه جهانی نیز دریافت کردهاند؛ چرا باید یک پزشک انقلابی بازیچه دست دیگران شود؟
این پژوهشگر طب ایرانی ــ اسلامی خاطرنشان کرد: هر مادر بارداری را که شما آزمایش کنید و تشخیص دهید که قلب جنین تشکیل نشده است، دو تا سه هفته کاری با او نداشته باشید؛ آیا این امر هزینهای دارد؟ بعد در اکثر موارد میبینید که ضربان قلب شنیده میشود؛ چنین فرآیندی را توضیح دهید که اساساً چرا روی داده است؟ اکثر مادران بارداری که مجوز سقط جنین داشتند و به ما مراجعه کردند، اجازه سقط ندادیم و در نهایت نوزاد سالم به دنیا آمده است؛ مدافعان سقط جنین این حقیقت را چطور میتوانند با غربالگری توضیح دهند؟!
وی با برشمردن مثال دیگری عنوان کرد: میتوانم یک متخصص زنان را به شما معرفی کنم که به خواهر خود اجازه سقط داد اما با مراجعه این خواهر به بنده، او را از سقط جنین منصرف کردیم؛ این متخصص زنان تعریف میکند که “هر وقت این نوزاد را میبینم گریه میکنم چراکه قرار بود من قاتل خواهرزادهام باشم”! توصیهام به نیروهای انقلابی حوزه پزشکی است که؛ نگذارید شما را برای امیال و اهداف پلیدشان تریبون و بلندگو کنند؛ شاهد بودم که مادران بارداری که مجوز سقط برای آنها بهبهانه عدم وجود ضربان قلب صادر شده بود و برای اطمینان در چند هفته به متخصصان دیگری مراجعه میکردند، در نهایت متوجه شدند که قلب به ضربان در آمده است، اگر در همان روز اول سقط را انجام میدادند که خود را از وجود یک کودک سالم محروم میکردند و همین سقط چه بلاهایی ممکن است بر سر مادر بیاورد و او را برای همیشه از نعمت مادر شدن محروم کند.
وی گفت: صدها هزار جنین سالم از طریق تشخیص غلط در غربالگری در این سالها از بین رفتند؛ خوب، همین موضوع غربالگری باعث کاهش جمعیت ایران شد و چند سال دیگر با سونامی جمعیت پیر و ازکارافتاده روبهرو میشویم؛ اصلاً دیگر نیازی نیست دشمن علیه ما کاری بکند، وقتی ایران پر از پیرمرد است و جای مهدکودکها را خانه سالمندان خواهد گرفت! هرچند این تهدید جمعیتی در حال سد شدن است اما ایکاش زودتر به حرف دلسوزان گوش میدادند.
جدیدترین خبرها و تحلیلهای ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید. (کلیک کنید)
انتهای پیام/+
سه شنبه 19 بهمن 1400
در فرایند غربالگری سن مادر، احتمال وجود بیماری های ژنتیکی مادر، پدر و اعضای نزدیک خانواده اهمیت دارد و به همین دلیل در سن زیر ۲۰ سال و بالای ۳۵ سال توصیه به بارداری نمیشود.
توصيه پزشکي
در فرایند غربالگری سن مادر، احتمال وجود بیماری های ژنتیکی مادر، پدر و اعضای نزدیک خانواده اهمیت دارد و به همین دلیل در سن زیر ۲۰ سال و بالای ۳۵ سال توصیه به بارداری نمیشود.
خانم دکتر مریم مشهدی متخصص طب ایرانی در برنامه “انارستان” درباره مراقبتهای دوران بارداری اظهار کرد:مدت بارداری معمولاً ۴۰ هفته است و برای خانمهایی که تمایل به زایمان طبیعی داشته و مشکل خاصی ندارند با مراقبتهای ویژه که به صورت روزانه انجام می گیرد می تواند تا ۴۲ هفته هم ادامه داشته باشد.
وی افزود: یکی دیگر از مراقبتهای روتین که در کشور ما برای هر بارداری انجام میشود بحث غربالگری های متوالی ، غربالگری اول و دوم است . که این تست ها علاوه بر تشخیص احتمال ناهنجاری در جنین ،دوران شیرین بارداری را همراه با استرس میکند. غربالگری اول در سن ۱۱ تا ۱۳ هفته بارداری صورت میگیرد و خودش از دو قسمت تشکیل میشود ، یک آزمایش خونی که یکسری فاکتورهای خون مادر اندازهگیری میشود و سن مادر در نظر گرفته میشود. و دوم سونوگرافی که اصطلاحاً به آن NT گفته میشود. که از برآورد نتیجه آزمایش،سونوگرافی NT و سن مادر ، به خانواده گفته میشود که شما با چه احتمالی ریسک برای بیماری ها را در جنین دارید.
خانم دکتر مشهدی گفت: در این آزمایش سه بیماری تریزومی ۱۳ تریزومی ۱۸ و تریزومی ۲۱ بررسی میشوند ، که از بین آنها تریزومی ۱۸ و ۱۳ امکان حیات ندارند یا اینکه در بدو تولد از بین میرود. اما تریزومی ۲۱ معمولاً زنده مانده و حتی یک سری توانمندیها کسب کرده و به لحاظ احساسی قوی هست و همچنین یکسری مهارتها از جمله ورزش و موسیقی می تواند کسب کند. بنابر این در غربالگری اول تنها ریسک ابتلا به این سه سندروم ارزیابی می شود.
خانم دکتر مشهدی تصریح کرد: در واقع اینطور نیست که غربالگری بحث درمانی داشته باشد، بسیاری از خانم ها مراجعه می کنند و بیان میدارند که غربالگری را به این دلیل انجام میدهند که اگر جنین ناهنجاری دارد، آن را پیش از تولد درمان کنند. اما زمانی که پروسه غربالگری ادامه دار میشود، مثلا در غربالگری دوم با نمونه گیری از مایع آمنیوتیک و پرزهای جفتی، اگر ناهنجاری در جنین تشخیص داده شود ،نهایتاً اجازه سقط به لحاظ قانونی داده میشود نه شرعی.
این متخصص طب سنتی متذکر شد: متاسفانه افراد با ریسک بالا و متوسط به غربالگری دوم ارجاع داده میشوند و اجازه سقط زمانی داده شده که هنوز روح انسانی در جنین دمیده نشده باشد و اگر به خانواده اجازه سقط قانونی هم داده شود الزاماً نباید جنین را سقط کنند.
وی بیان کرد: عقل حکم میکند که تمام اقدامات لازم برای کاهش خطر در دوران بارداری را انجام دهیم. اما در جاهایی هم، دوره بارداری به جای تبدیل شدن به آرام ترین دوران زندگی یک خانم، تبدیل به یکی از پر استرس ترین دوران زندگی او می گردد.
این متخصص طب سنتی اظهار کرد:در جامعه ما تمام خانم های باردار غربالگری اول را انجام می دهند و تمام خانمهای بالای ۳۵ سال آمنیوسنتز را هم انجام داده و جنین را به لحاظ ژنتیکی مورد بررسی قرار میدهند ، این درحالی است که در کشورهای اروپایی و آمریکایی ۳۰ تا ۳۵ درصد از خانمهای باردار که در مرحله ریسک بالا قرار دارند، غربالگری برایشان انجام میشود. در واقع این غربالگری برای افرادی با سن بالا و یا افرادی با سابقه ژنتیکی خاص در خانواده ها انجام میشود.
وی در ادامه گفت: بعد از غربالگری اول فرض بر این قرار می گیرد که بچه سالم است و های ریسک گزارش نمیشود. اما وقتی برای غربالگری مرحله دوم ارجاع داده میشود با توجه به زمانی که میگذرد مادر متحمل استرس زیادی می شود. در این حالت نه تنها به لحاظ مالی که یک بخش کوچک، اما قابل توجهی است، بلکه به لحاظ روانی فشار زیادی بر خانواده وارد میآورد.
خانم مشهدی در ادامه افزود: غربالگری دوم در هفته ۱۴ الی ۱۷ صورت میگیرد که از دو قسمت ، یکی آزمایش خون و دوم سونوگرافی که اصطلاحاً به آن آنومالی اسکن گفته میشود تشکیل میشود.
خانمها اگر غربالگری اول را انجام نداده باشند ، میتوانند آنومالی اسکن و آزمایش خون مربوط به غربالگری دوم را انجام دهند. اما نکته مهم اینجاست که بعد از غربالگری دوم هم یک ریسک مجدد برای مادر در نظر گرفته میشود که دراین آزمایش حالت ریسک بالا یک به ۲۵۰ و ریسک متوسط از یک به ۲۵۰ تا یک به ۱۵۰۰ است و خانمهایی که در این محدوده قرار دارند به منظور گرفتن آزمایش دیگر که کاملاً تشخیصی و تکمیلی است و برای بررسی DNA از مایع آمنیوتیک یا پرزهای جنین نمونه برداری می شود ارجاع داده میشوند.
وی تصریح کرد: نکته اینجاست که وقتی ریسک یک به ۲۵۰ را در نظر میگیریم باید توجه داشته باشیم به دلیل تهاجمی بودن پروسه آمنیوسنتز یک درصد احتمال سقط جنین وجود دارد و یا حتی برای نمونه گیری از پرزهای جفت این خطر به ۳ درصد افزایش مییابد. در حالی که در ریسک غربالگری یک به ۲۵۰ احتمال خطر وجود داشته ، اما خطر آمنیوسنتز یک به صد است و همین طور که میبینید احتمال خطر بالاتر میرود.
وی در ادامه بیان کرد:به دلیل افزایش سن ازدواج در کشور و تعداد خانم هایی که در سن ۳۵ به بالا بارداری اول را تجربه میکنند، زیاد است،بارداری ها در سن بالا افزایش یافته بنابراین باید احتمال آسیب یک درصد درآمنیوسنتز و ۳ درصدی در نمونه گیری از پرزهای جفتی را در نظر گرفت.
در زمان حاضر فصل سوم “انارستان” روزهای زوج از شبکه افق در حال پخش است؛ این برنامه در حوزه سلامت مسائل را از منظر طب سنتی به بحث و گفتوگو مینشیند.نظر دکتر روازاده درباره غربالگری
پیوندها
صفحات سایت
تمامی حقوق سایت محفوظ است . استفاده در جهت بهبود سلامت جامعه بلامانع است .
در تحصن سوم آذر برای وامسن اجباری چه گذشت؟
کرسی آتشی و تدابیر آن
آنژیوگرافی یا سیتی آنژیو / تجارتخانه یا درمانخانه؟
پاسخ به شبهاتی در مورد داروی امام کاظم (ع)
بنیانگذار پزشکی شیمیایی کیست؟ || طب غربی، فرزند ناقص الخلقه طب اصیل
علوم و تمدن کنونی جهان ریشه در اسلام دارد
واکسنی برای اجرای نقشه زامبی سازی !!!
چراپذیرش واکسن آمریکایی(کواکس) خلاف عقل است؟
دلیل شهادت شهید فخریزاده
سقط جنین و نسل کشی تحت عنوان غربالگری
جنگ جمعیتی به روش غیر مسلحانه یکی از انواع جنگ می باشد. در این نوع از مواجهه، دشمن برای تضعیف طرف مقابل به جای صرف هزینه های هنگفت برای کشتن انسانها و ریختن خونشان از به دنیا آمدن آن ها جلوگیری می کند.
در سال ۱۹۴۸ طی یک قرار داد پژوهشی میان ارتش آمریکا و دانشگاه”جان هاپکینز”، پایه های تئوریک علوم اجتماعی در جنگ روانی استخراج شد. بعدها طی دهه هفتاد، نتیجه این تحقیقات، تاسیس رشته ی دانشگاهی «ارتباطات سلامت عمومی» در دانشگاه جان هاپکینز شد. هدف از تاسیس این رشته و مراکز مرتبط با آن، ارایه ی یک برنامه هماهنگ جهانی برای کاهش جمعیت کشورهای کمتر توسعه یافته می باشد. این برنامه با پشتوانه آمریکا و با همکاری بسیاری از سازمان های بین المللی با عناوینی زیبا و جذاب چون تنظیم خانواده در این کشورها بسیار ترویج شده است.
سایه شوم راکفلر ها در ترویج سقط جنین های بی پناه
ورود جمعیت شناسان به مباحث سیاستهای جمعیتی، سبب شد تا به پشتوانه حمایت مالی بنیادهای یهودی فورد، راکفلر و نهادهایی که در سطح بین المللی فعالیت داشتند، نظیر آژانس توسعه ایالات متحده و صندوق جمعیت سازمان ملل متحد، بودجه هنگفتی به فعالیتهای علمی و پژوهشی جمعیت شناسی اختصاص یابد. این بنگاه ها در پی آن هستند که زنان و مردان فقیرترین کشورها را در قالب شعارهای انسان دوستانه واکسیناسیون، با واکسن هایی چون کزاز و دیفتری، برای همیشه عقیم سازند. اتحاد جهانی برای واکسینه کردن و مصون سازی (GAVI) اهدف اعلام شده اتحاد جهانی GAVI که در سال ۲۰۰۰ با کمک «بنیاد یهودی گیتز» ایجاد شد، واکسینه کردن تمام مردم جهان سوم است. به گواهی وب سایت اتحاد GAVI «بنیاد راکفلر»، «یونیسف»، گروه بانک جهانی، سازمان بهداشت جهانی، «فدراسیون بین المللی انجمن ها و مجامع تولید کنندگان»، دولت های ملی اهدا کننده و کشورهای در حال توسعه و برنامه واکسینه کردن کودکان «بیل و ملیندا گیتز» سازمان های عضو GAVI می باشند.نظر دکتر روازاده درباره غربالگری
آیا می دانید که در میان بزرگ ترین حامیان مالی سازمان بهداشت جهانی بنیاد های راکفلر، فورد، بیل و ملیندا گیتس و گروه روچیلد های انگلیس که (همگی عقبه ای یهودی-صهیونیستی دارند) سر لیست هستند و بیشترین حمایت (بخوانید بیشترین نفوذ) را از آن خود کرده اند. حال سوال اینجاست که این بنیاد های بشردوستانه با کنترل این نهاد و سازمان بین المللی چه اهدافی را دنبال می کنند؟ به راستی تأمین هزینه های سازمان WHO چه دستاوردی برای این بنیاد ها دارد؟ آیا نیات خیریه تنها انگیزه های این بنیاد ها برای حمایت از سازمان WHO است؟
برای اطلاعات بیشتر به منبع زیر مراجعه کنید. کتابی که توسط آقای اندریاس موریتز در سال ۲۰۱۱ تألیف شده و انشارات مرکز سلامت اینر-چی آن را منتشر کرده است. کتابی با عنوان: “واکسیناسیون ملت، مسموم کردن جمعیت”
آقای موریتز در سال ۲۰۱۲ از دنیا رفت!!!
Vaccine -nation: Poisoning the Population by Andreas Moritz
این یک توهم دشمن انگارانه نیست!!! این یک حقیقت هولناک جهان امروز ماست.
سازمان ملل متحد در سال ۱۹۴۵ پس از پایان جنگ جهانی دوم و از سوی کشور های پیروز (امریکا، انگلستان، فرانسه، روسیه و چین) شکل گرفت و توسعه یافت. تشگیل این سازمان و مکانیزم های آن همگی متأثر از شرایط جهانی آن دوران بود. به طوری که قوی ترین نهاد سازمان ملل که شورای امنیت نام دارد تنها پنج عضو دائمی داشته و تنها همین پنج عضو حق وتو (بخوانیم اعمال زور و خواسته خود) در این سازمان را دارند. هرچند که فلسفه تشگیل این سازمان و سنگ بنای آن که از همان ابتدا اعمال سلطه و زور همین کشور ها بر سایر ملل بوده کمتر مورد توجه قرار گرفته است و این حقیقت تلخ همواره در پشت شعار های انسان دوستانه و بشر دوستانه مخفی نگاه داشته شده است. سازمان ملل متحد شامل نهاد ها و زیر سازمان هایی است که به عنوان بازو های آن سعی در پیش برد اهداف کلی سازمان را دارند. از میان این نهاد ها آنچه به موضوع ما (سقط جنین) بیش از همه مرتبط است سازمان بهداشت جهانی (WHO) است. اما سوأل اساسی اینجاست که این سازمان و حتی سایر سازمان ها و نهاد های سازمان ملل را چه کسانی با چه عقبه ای کنترل می کنند؟
هشدار جدی دکتر روازاده در خصوص جلوگیری از سقط جنین به بهانه تشکیل نشدن قلب جنین
بسمه تعالی
❌سونوگرافی نکن، نُخبه جمع کن!
?اکنون که به برکت روشنگری های دلسوزان و اندیشمندان ایران اسلامی آحاد مردم از اهمیت موضوع جمعیت و ازدیاد نسل امت محمّدی (ص) مطلع شده اند و دیگر کسی به شعار شیطانی “دو تا بچه کافیه” اعتماد نمی کند و آسیبهای روش تک فرزندی در خانواده برای عموم روشن شده است، نوبت به طراحی دسیسه ای دیگر از سوی دشمنان امت اسلامی است تا بتوانند نسل مسلمانان خصوصاً شیعیان را نابود کنند.
?سونوگرافی های زود هنگام به وسیله دستگاههای تقریباً مستعمل و معیوب و توسط افراد فاقد تبحّر، دعوی تشکیل نشدن قلب جنین زیر دو ماه را بر سر زبانها انداخته اند و اضطراب بسیار شدیدی را برای مادران جوان به ارمغان آورده اند و زنان را عملاً مجبور به سقط جنین می کنند.
?بعد از یکبار سونوگرافی با این ادعا که ضربان قلب جنین ثبت نشده است، به مادر می گویند که این جنین قلب ندارد پس دستور می دهند به طرفۀ العینی بستری شود و جنین بی گناه را سقط کند و می گویند اگر در اقدام به سقط کوتاهی کنی، چنان و چنین می شود….
?اینجانب دکتر روازاده، با تجربه چندین ساله خود در امر طبابت سوگند یاد می کنم که این بار حتماً و حتماً عجله کار شیطان است. بیش از ۹۵ درصد از این جنین هایی که توصیه به سقط مظلومانه شان می شود اگر سقط نشوند، بعد از گذشت یک ماه در سونوگرافی بعدی از قلب سالم و رشد طبیعی برخوردار خواهند بود و همه کودکانی که توصیه به کشتنشان در دوره جنینی کرده اند همگی در آینده افرادی تیزهوش و سالم و نخبه خواهند شد.
?به مادران عزیز و پاکدامن کشورم توصیه می کنم، اگر به شما گفته شد که جنین قلب ندارد بستری نشوید و اقدام به سقط نکنید، به هیچ عنوان این حرف را نپذیرید و مضطرب نشوید. به خدا توکل کنید و یک ماه دیگر هم صبر کنید. جنینی که قلب نداشته باشد و رشد نکند به صورت طبیعی در رحم می میرد و دست هوشمند و قدرتمند طبیعت این جنین مرده را به آرامی و بدون هیچ عارضه ای از رحم شما طی یک دوره مشابه دوره عادت ماهیانه دفع می کند. پس عجله نکنید و پیش از موعد دست به قتل کودک دلبند خود نزنید و عوارض خطرناک و گاهی جبران ناپذیر یک عمل جراحی کورتاژ رحم را به جان نخرید که قطعاً باعث نازائی های احتمالی و کوتاهی عمر شما می شود.
از سونوگرافی های مکرر در دوران بارداری بپرهیزید. اگر شما جوانید و سابقه معلولیت در خانواده خود ندارید، به هیچ وجه نیاز به آزمایش، سونوگرافی و غربالگری ندارید.
?با آرامش، به خدا توکل کنید و فرزند دلبندتان را در صدف وجودتان با عشق و محبت بپرورانید. در طول بارداری حتماً تغذیه سالم داشته باشید و با ایمان به خدا خوشحال و سرزنده این دوران را سپری کنید تا فرزندی سالم، صالح و تیزهوش داشته باشید.
? دکتر حسین روازاده
اجازه ندهید آزمایشهای غربالگری اجباری شود
متن نامه ۱۵۰ پزشک متعهد به رئیس جمهور:
امری که هزینه روانی فرزندآوری را افزایش داده و زوجین را بی جهت دچار ترس و اضطراب خواهد کرد.
در واقع «ایجاد هراس عمومی از تولد فرزند معلول» دستاورد بی چون و چرای اجرای این طرح است؛ چنان که نظیر آن در «اجباری شدن غیرعلمی غربالگری های دوران بارداری» توسط وزارت بهداشت تجربه شده و ضمن تحمیل هزینه های هنگفت به خانواده ها، به سهم خود آنها را نسبت به فرزندآوری بیشتر بی رغبت کرده و آمار جنایت سقط جنین غیرقانونی را افزایش داده است؛
آن هم در شرایطی که کشور درگیر بحران جمعیت بوده و جمعیت کشور با سرعتی سرسام آور به سمت مرزهای سالخوردگی، در حرکت است.
جهت مطالعه ادامه مطلب روی لینک ذیل کلیک نمایید.
http://www.mehrnews.com/news/4103740/
تجربیات مادران از سقط جنین | نقل از جنینی بی پناه
من الان باردارم و در کشور کانادا زندگی میکنم سونوس شش هفته برای بررسی قلب جنین اصلا نداریم.
سلام من ۲۶ سالمه یکی ازدوستانم درکشور سوئد زندگی می کنه و دومین فرزندش حدودا یکسال ونیم داره
وقتی بارداربود ازش پرسیدیدم جنسیت بچه ات چیه
گفت من یکبارسونوگرافی رفتم اونوقت جنسیت بچه مشخص نبود و دیگه اجازه سونوگرافی بهم نمیدن😐
توکشور سوئد سونوگرافی فقط یکباردرطول بارداری مجازه😶
اونوقت اینجا در طول بارداری ساید ۲۰ بارسونوگرافی می کنن
سونوی ان تی سونوی فلان سونوی بیسار😏
برا من نتیجه غربالگری اول فقط و فقط استرس شدید بود استرسی که از همه چیز بدتره. دستگاه رحمیم و سونو همه چیز رو عادی و سالم نشون داد اما تست غربالگری سنم رو چون ۳۸ بود برای بررسی سندرم داون گفتن باید تا آمنیوسنتز پیش بری ولی تصمیم دارم به خدا توکل کنم و طب اسلامی مراجعه کنم و استرسم رو از بین ببرم. اصلا سابقه معلولیت و عقب ماندگی ذهنی در کل فایمیل خودم و شوهرم حتی یک مورد هم نداریم. فقط بر اساس سنم منو جزو گروه پرخطر اعلام کردن. جالبه که سونوی ان تی و ان بی هیچ مشکلی نبوده ولی گفتن خطر سندرم داون یک از دویست تفر هست.
مثلا می خوان بگن بچه مو سقط کنم؟ هرگز اینکارو نمی کنم و نگهش میدارم.
سلام .ندا خانم منم الان دقیقا وضعیت شما رو دارم .زایمان کردید ؟؟؟فرزندتون سالم هستند؟؟؟من خیلی نگرانم .
سلام دوستان
من از دومورد تجربه که در اطرافم دیدم میخام براتون بگم تصمیم باشما
اولی خواهرم که چهار سال پیش بارداربود بچه اش پسربود اماسونو غربال گری رفت گفتن دختره و ناقصه بایدسقط بشه خواهرم قبل از سقط چندین جاسونو رفت وپیش چندین متخصص زنان
بنظرتون نظر این دکترا چی بود؟
یکی درمیون میگفتم بچه مشکل داره سقط کن یکی میگفت سقط نکن مشکلی نیس یه دکتر میگفت نمیدونم خلاصه خود دکتراهم نظر واحد نداشتن
متاسفانه بخاطر استرس بسیارشدیدی که دکترها به خواهرم وهمسرش دادن اونها تصمیم به سقط گرفتن و بچه رو سقط کردن بعد از سقط مشخص شد بچه پسر بوده وتمام اعضاش تشکیل شده بو
بعداز یک سال خواهرم دوباره باردارشد واین بار باز سونو رفت و دکتراگفتن بچه مشکل داره این بار دیگه خواهرم پیگیرنشد وبچه رو نگه داشت الان زهرا کوچولوی ما دوسال وهفت ماهشه بسیار زیبا و شیرین زبونه و سالمه سالمه سالمه خواهرم هنوز عذاب وجدان بچه اولش رو داره که بچه بیگناه رو سقط کرد
مورد دوم یکی از دوستانمه که وقتی بارداربود رفت غربالگری گفتم پسرت عقب مونده ذهنیه
دوستم بچه رو سقط نکرد الان محمد پرهام دوساله سالم بسیار زیبا و شیرین زبونه سالمه سالمه سالمه
من الان تو هفته ۹ بارداری هستم نگران هستم بچم مشکلی داشته باشه ولی همسرم اجازه سنو و آزمایش غربالگری رو بهم نمیده. ممنون از تجربیاتی که بهمون دادین. نگرانیم کمتر شد.
راستش من سال گذشته باردار بودم خیلی نگران بودم چون نزدیکانم همه مراحل سنو وآزمایش رو میرفتن برای بارداریشون، ولی همسر من مخالف این برنامه ها بود.
منم مطالعاتم رو تو این زمینه بردم بالا . مطالب شما را هم خوندم راستش نگرانی و دلواپسی من از نرفتن به سنو ان تی و غربالگری فرو ریخت.
توکل کردم به خدا و الانم یه کوچولو سالم و بانمک تو آغوشمه.
Currently you have JavaScript disabled. In order to post comments, please make sure JavaScript and Cookies are enabled, and reload the page. Click here for instructions on how to enable JavaScript in your browser.
💥 هشدار جدی حکیم دکتر روازاده در خصوص جلوگیری از سقط جنین به بهانه تشکیل نشدن قلب جنین 💥
◀️ بسمه تعالی
✅ سونوگرافی نکن، نُخبه جمع کن!
◀️ سونوگرافی های زود هنگام به وسیله دستگاه های تقریباً مستعمل و معیوب و توسط افراد فاقد تبحّر، دعوی تشکیل نشدن قلب جنین زیر دو ماه را بر سر زبان ها انداخته اند و اضطراب بسیار شدیدی را برای مادران جوان به ارمغان آورده اند و زنان را عملاً مجبور به سقط جنین می کنند.
‼️ بعد از یکبار سونوگرافی با این ادعا که ضربان قلب جنین ثبت نشده است، به مادر می گویند که این جنین قلب ندارد پس دستور می دهند به طرفۀ العینی بستری شود و جنین بی گناه را سقط کند و می گویند اگر در اقدام به سقط کوتاهی کنی، چنان و چنین می شود ‼️نظر دکتر روازاده درباره غربالگری
✅ اینجانب دکتر روازاده، با تجربه چندین ساله خود در امر طبابت سوگند یاد می کنم که این بار حتماً و حتماً عجله کار شیطان است. بسیاری از این جنین هایی که توصیه به سقط مظلومانه شان می شود اگر سقط نشوند، بعد از گذشت یک ماه در سونوگرافی بعدی از قلب سالم و رشد طبیعی برخوردار خواهند بود و همه کودکانی که توصیه به کشتنشان در دوره جنینی کرده اند همگی در آینده افرادی تیزهوش و سالم و نخبه خواهند شد.
↩️ به مادران عزیز و پاکدامن کشورم توصیه می کنم، اگر به شما گفته شد که جنین قلب ندارد بستری نشوید و اقدام به سقط نکنید، به هیچ عنوان این حرف را نپذیرید و مضطرب نشوید. به خدا توکل کنید و یک ماه دیگر هم صبر کنید. جنینی که قلب نداشته باشد و رشد نکند به صورت طبیعی در رحم می میرد و دست هوشمند و قدرتمند طبیعت این جنین مرده را به آرامی و بدون هیچ عارضه ای از رحم شما طی یک دوره مشابه دوره عادت ماهیانه دفع می کند.
❌ پس عجله نکنید و پیش از موعد دست به قتل کودک دلبند خود نزنید و عوارض خطرناک و گاهی جبران ناپذیر یک عمل جراحی کورتاژ رحم را به جان نخرید که قطعاً باعث نازائی های احتمالی و کوتاهی عمر شما می شود.
🚫 از سونوگرافی های مکرر در دوران بارداری بپرهیزید. اگر شما جوانید و سابقه معلولیت در خانواده خود ندارید، به هیچ وجه نیاز به آزمایش، سونوگرافی و غربالگری ندارید.
✅ با آرامش، به خدا توکل کنید و فرزند دلبندتان را در صدف وجودتان با عشق و محبت بپرورانید. در طول بارداری حتماً تغذیه سالم داشته باشید و با ایمان به خدا خوشحال و سرزنده این دوران را سپری کنید تا فرزندی سالم، صالح و تیزهوش داشته باشید.
کاش همه دکترا مثل ایشون به ادمای بی تجربه ای مثل من قوت قلب میدادن نه اینکه تو چهار هفتگی بگن احتمال کورتاژ هس😔😔😔
واقعاً برام سوال قديما نه حالا حتي خيلي قديم مثلاً حدود سي سال پيش كه اين سونوگرافي هاي پيشرفته و اين دستگاه هاي جديد نبود مگه ماماناي ما ما رو چطوري به دنيا مياوردن غير از اين بود كه ميگذاشتن پروسه رشد جنين خودش طي بشه و استرس هم نداشتن كه حالا دو هفته به دو هفته دكترا ميگن سونو بدين
بنظرم هميشه هم پيش رفتن با تكنولوژي درست نيست
بانک اطلاعات
ابزارهای بارداری و زایمان
ابزارهای رشد کودک
ابزارهای سنجش سلامت
پاسخ سوالات بر اساس تاریخ پرسش سوال
مطلب از سایر رسانه ها
نی نی سایت
دیدگاهتان را بنویسید