* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت
قوانین و مقررات
نینیسایت نیز میباشید.
* لطفا در مورد ایجاد تاپیک و نظرسنجی قبل از ثبت دقت فرمایید زیرا امکان ویرایش و یا حذف مطلب بعد از ارسال وجود ندارد.
همچنین شما ملزم به رعایت
قوانین و مقررات
نینیسایت نیز میباشید.
اقايون ايا شما حاضريد با دختري كه قبل از ازدواج رابطه جنسي كامل داشته و باكره نيست ازدواج كنيد؟نظرتونو با دليل بگيد.
نميگم اون دختر دختر خرابي باشه و با چندين نفر رابطه داشته بوده باشه قبل ازدواج فقط با يه نفر بوده باشه رابطش
پ ن ١ :با توجه به اين كه هركسي ممكنه اشتباه كرده باشه در گذشته به خاطر عشق و به عاقبتش فكر نكنه اون لحظهرابطه نظرسنجی
پ ن ٢ :واقعا پشيمون باشه
پ ن ٣:قضاوت نكنيد😶نظر سنجيه
هیچ مرد ایرانی قبول نمیکنه
الان همه میان بعلهههه به خودش مربوطه گذشته ش😐😐😐
اینجام ایران نیست ماهم باور میکنیم حرفشونو
من جواب ندم؟
مامانا من عاشق اسم بچه م هستم، براش از این سایت لباس و حوله و عروسک با گلدوزی اسم خودش گرفتم، کیفیت عالی بود و اسم دخترم آیلین هم روی همه چی دوخته شده بود.
حتماً یه سر بزنید به سایت و ببینید خودتون
من جواب بدم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
اصلا اين حرف را نزن. چون شوهر من با من ازدواج كرد.
چرا ندين همه ميتوننجواب بدن
اینجا آقایون نداره که😬
به وکالت از آقایون جواب دادیم
خوب تو قبلا با شوهر خودت رابطه داشتی😑
با کره نبودی
یعنی شما به شوهرت گفتی من باکره نیستم رابطه داشتم ایشونم قبول کرد؟
حالا مطلقه ها و بیوه ها رو استثنا قرار بدیم
بده😄
نه
خوب كاري كردين😘
دادم💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
چه جسارتی داری که اینجا میگی،نمیترسی قضاوتت کنن
رابطه نظرسنجی
اره به همين سادگي.
حالا نه که همه ی مردا خودشون باکرن
خیلی دوس داره پس
کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت
قوانین و مقررات
نینیسایت میباشید
مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و
آموزشی داشته و توصیه پزشکی تخصصی تلقی نمی شوند و نباید آنها را جایگزین
مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست. لطفاً پیش از استفاده از سایت
صفحه
“شرایط استفاده از سایت”
را مطالعه فرمایید. استفاده از این سایت
بدان معناست که شما قبلاً صفحه “شرایط استفاده از سایت” را مطالعه کرده
و به مفاد آن واقفید. نقل مطالب این سایت با ذکر منبع و نشانی اینترنتی سایت بلامانع است
گَمان – گروه مطالعات افکارسنجی ایرانیان
GAMAAN – The Group for Analyzing and Measuring Attitudes in IRAN
متن کامل گزارش نظرسنجی «نگرش ایرانیان به رابطه با جهان» را در اینجا بخوانید.
نمودارهای نتایج نظرسنجی را در اینجا ببینید و دانلود کنید.
چکیده یافتههای نظرسنجی
رابطه نظرسنجی
گزارش نظرسنجی
امکان ثبت دیدگاه وجود ندارد.
Powered by WordPress.com.
قالب Baskerville 2 از Anders Noren.
بالا ↑
منبع تصویر، Getty Images
نتیجه بررسی رفتارهای جنسی در بریتانیا نشان میدهد که داشتن اولین رابطه جنسی در سنین پایین بزرگترین افسوس جوانان این کشور به شمار میرود.
بیش از یک سوم زنان و یک چهارم مردانی که در سنین نوجوانی یا اوایل بیست سالگی اولین رابطه جنسی را برقرار کردهاند میگویند که بعدها احساس کردند که سنشان برای این کار مناسب نبوده و زود بکارت خود را از دست دادهاند.
براساس قوانین بریتانیا حداقل سن برای رابطه جنسی شانزده سال است.
آخرین نظرسنجی ملی درباره رفتارهای جنسی و سبک زندگی میگوید که احتمالا بسیاری از افراد در این سن آمادگی رابطه جنسی را ندارند.رابطه نظرسنجی
“نظرسنجی ملی درباره رفتارهای جنسی و سبک زندگی” هر ده سال یک بار انجام میشود و تصویری دقیق از رفتارهای جنسی در بریتانیا را به دست میدهد.
نظرسنجی اخیر بوسیله تیم تحقیق “دانشگاه بهداشت و طب حارهای لندن” در سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ با پرسش از حدود سه هزار جوان تهیه شده است که نتیجه آن در نشریه پزشکی بریتانیا منتشر شده است.
در این تحقیق حدود ۴۰ درصد دختران و ۲۶ درصد پسران گفتند احساس میکنند که تجربه اولین رابطه جنسی در سن مناسب اتفاق نیفتاده است و بیشتر آنها افسوس خوردند که کاش دیرتر این کار را کرده بودند.
تعداد کمی هم گفتند که باید زودتر این کار را انجام میدادند.
بر اساس این تحقیق، “اغلب پرسششوندگان در ۱۸ سالگی، نیمی از آنها به محض ورود به ۱۷ سالگی و حدود یک سوم آنها هم قبل از ۱۶ سالگی اولین رابطه جنسی را تجربه کردهاند.”
تمایل برابر دوطرف
این نظرسنجی همچنین به مسئله آمادگی و صلاحیت جنسی پرداخته و اینکه آیا شخص توانایی تصمیم آگاهانه برای داشتن نخستین رابطه جنسی را دارد. برای مثال هر دو طرف باید به اندازه کافی هشیار (نه مست) باشند تا بتوانند به عمل جنسی رضایت بدهند و نباید زیر فشار شریک خود این کار را بکنند.
حدود نیمی از زنان و چهار نفر از هر ده مرد گفتهاند که در آن زمان چنین معیارهایی را در نظر نداشتند.
یک پنجم زنان و یک دهم مردان پاسخ دادند که تمایلشان به رابطه جنسی با شریک جنسیشان به یک اندازه نبوده است و حالا به نوعی احساس میکنند که زیر فشار عمل جنسی را انجام دادهاند.
پروفسور کایه ویلینگز میگوید که سن قانونی نمیتواند نشان دهنده آمادگی فرد برای فعالیت جنسی باشد: “افراد با هم فرق دارند، بعضیها در ۱۵ سالگی آماده رابطه جنسی هستند و بعضیها حتی در ۱۸ سالگی هم این رابطه برایشان زود است.”
یکی دیگر از اعضای تیم تحقیق میگوید که نتیجه تحقیق این نظریه را تایید میکند که “زنان ممکن است بیشتر از مردان به دلیل فشار شریک جنسی خود وادار به رابطه جنسی شوند.”
او میگوید که آموزشهای جنسی در مدارس باید به نوجوانان مهارتهای گفتگو را یاد دهد تا آنها بتوانند تجربه مثبت و مطمئنی از اولین رابطه جنسی خود داشته باشند.
اگر به برقرای اولین رابطه جنسی فکر میکنید ابتدا این سوالها را از خودتان بپرسید:
اگر به همه این سوالها پاسخ مثبت دادید، زمان مناسبی است. اما اگر پاسخ شما به سوالهای زیر مثبت باشد یعنی هنوز برای شما زود است.
منبع: نظام بهداشت و درمان ملی بریتانیا (ان اچ اس)
© 2022 بی بی سی. بی بی سی مسئول محتوای سایت های دیگر نیست. سیاست ما درباره لینک دادن به سایت های دیگر.
ما برای بهبود خدمات خود از کوکیها استفاده میکنیم. جزئیات بیشتر را در صفحه “حفظ حریم خصوصی کاربران” در وبسایت دویچه وله بخوانید.
ظاهرا نظرسنجی در مورد مذاکره و رابطه با آمریکا، به رغم مخالفتهای شدید در حال انجام است و موافقان بهبود روابط دو کشور در اکثریت هستند. در در یک نظرسنجی ۷۵ درصد به مثبت بودن مذاکرات هستهای خوشبین هستند.
حامیان حسن روحانی در انتخابات ۹۲
حسن روحانی دهم مهرماه در واکنش به انتقادها به گفتگوی تلفنی او با باراک اوباما، همتای آمریکاییاش و اقدامهای دولت برای کاهش تنش میان دو کشور گفت، از دو دستگاه مهم نظرسنجی خواسته “نظر مردم را بگیرند” تا مشخص شود چند درصد با حرکت دولت موافق و چه میزان مخالفاند.رابطه نظرسنجی
مخالفت اصولگرایان تندرو و حامیان سرسخت رهبر جمهوری اسلامی، علی خامنهای با این نظرسنجی از همان زمان آغاز شد و همچنان با شدت تمام ادامه دارد.
به رغم این مخالفتها، سخنگوی دولت، محمد باقر نوبخت در حاشیه نشست هفدهم مهرماه هیئت وزیران اعلام کرد که دستور انجام این نظرسنجیها صادر شده و سایت خبری نامهنیوز نتایج اولیه آن را منتشر کرد.
اکثریت خواهان بهبود رابطه با آمریکا
سایت خبری نامه، که گفته میشود وابسته به وزیر دادگستری مصطفی پورمحمدی است پنجشنبه (۲۵ مهر/ ۱۷ اکتبر) نوشت: «نتایج اولیه این نظرسنجی نشان میدهد که اکثر مردم خواهان تغییر در نوع روابط این و آمریکا هستند.»
بنا بر این گزارش تا کنون ۸۰ تا ۹۰ درصد از پرسششوندگان گفتهاند که “خواهان تغییر در نوع روابط این دو کشور هستند” و در میان مخالفان نیز درصد قابل توجهی “موافقت خود را با حذف شعار مرگ بر آمریکا از نماز جمعه و مجامع عمومی اعلام کردهاند.”
منبع این خبر “شنیدههای خبرنگار نامه” ذکر شده و در آن اشارهای به پرسشهای نظرسنجی، میزان شرکتکنندگان و زمان دقیق انجام آن نشده است.
گرچه با اصل نظرسنجی مخالفتهای شدیدی میشود، “نتایج اولیه نظرسنجی” هنوز با واکنش خاصی روبرو نبوده است. مقامهای دولتی نیز تاکنون آن را تایید یا تکذیب نکردهاند.
۷۵ درصد خوشبین به نتیجه مذاکرات
دولت حسن روحانی تنشزدایی در رابطه با کشورهای غربی، به ویژه آمریکا را پیشفرض پیشرفت مذاکرات هستهای، لغو یا کاهش تحریمها و بهبود اوضاع اقتصادی کشور عنوان میکند.
تا چه میزان آمریکاستیزی در ایران رواج دارد؟ (عکس از آرشیو)
تازهترین دور مذاکرات هستهای در ژنو (۲۳ و ۲۴ مهر/ ۱۵ و ۱۶ اکتبر) موضوع نظرسنجی دیگری است که خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) برگزار کرده و نتایج آن جمعه ۲۶ مهر منتشر شد.
خبرگزاری ایسنا از یک روز پیش از آغاز مذاکرات و طی سه روز از مخاطبان اینترنتی خواسته به این پرسش پاسخ دهند که “تا چه اندازه به مثبت بودن نتایج مذاکرات ژنو خوشبین هستید؟”
مطابق این گزارش در مجموع ۷۵ درصد از کسانی که در این نظرسنجی شرکت کردهاند”خیلی” یا “تا حدودی” به نتایج مذاکرات ژنو خوشبین هستند.
نظرسنجی و “اسلام تشریفاتی” دولت
امام جمعه مشهد احمدعلمالهدی، ۲۴ مهر، در مخالفت با نظر سنجی دولت، “استکبار ستیزی” را از “اصول اساسی انقلاب” میخواند و میپرسد: «مگر میتوان در اصول اساسی انقلاب اقدام به نظرسنجی کرد؟»
بنابر گزارشها علمالهدی در ادامه گفت: «ما شهدای زیادی را در راه همین اصول از دست دادیم و امروز عدهای که قائل به اسلام تشریفاتی هستند نظرسنجی رابطه با آمریکا را مطرح میکنند.»
ظاهرا شماری از اصولگرایان نگرانند که موافقت اکثریت شهروندان با بهبود رابطه با آمریکا نظر رهبر جمهوری اسلامی، علی خامنهای را “زیر سوال ببرد” و به همین دلیل نظرسنجی در این مورد را “خیانت به کشور” میخوانند.
جعفر شجونی، دبیر جامعه وعاظ تهران و عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی نظرسنجی در مورد رابطه به آمریکا را “اقدامی خطرناک” توصیف کرده و میگوید: «ما نمیتوانیم امام و رهبری را زیر سوال ببریم و برای خود اوهامی را راسالامور قرار دهیم.»
شجونی، ۱۳ مهرماه، نظر رهبر جمهوری اسلامی را تنها شاخص تصمیمگیری در مورد آمریکا عنوان میکند و به سایت فرارو میگوید: «نیازی نیست یک مُشت واداده و بیاطلاع برای ما نظر دهند. در این نظرسنجی قصد دارند نظر وادادهها، نادانها و کسانی که از همه جا بیخبر هستند را جویا شوند.»
ایران و کشورهای ۱+۵ توافق کردند جزییات مذاکرات ژنو را محرمانه نگه دارند. با این همه برخی رسانههای غربی ادعا میکنند به اطلاعاتی در مورد پیشنهادهای هستهای ایران و طرح محمد جواد ظریف دست یافتهاند. (18.10.2013)
در حالیکه اغلب محافل سیاسی غرب روند مذاکرات هستهای را مثبت ارزیابی میکنند، اسرائیل مخالف کاهش تحریمهای بینالمللی و خواهان اقدامات عملی از سوی ایران است. (17.10.2013)
چهارمین نشست مذاکرات نمایندگان ایران و ۱+۵ در ژنو به پایان رسید. طرفین در پایان دو روز مذاکرات بیانیه مشترک صادر کردند. کاترین اشتون و محمد جواد ظریف پس از نشست نهایی در یک کنفراس خبری حضور یافتند. (16.10.2013)
کرە جنوبی و جمهوری اسلامی ماه آینده، برای رفع اختلافات دو کشور بر سر داراییهای مسدود شدە ایران، در سئول نشست مشترک برگزار میکنند. بیش از ٧ میلیارد دلار از درآمدهای نفتی ایران، در بانکهای کره جنوبی بلوکه شدە است.
ژان ایو لودریان، وزیر امور خارجه فرانسه در گزارش خود به پارلمان فرانسه درباره روند پیشرفت مذاکرات کمیسیون مشترک برجام در وین، امکان دست یافتن به توافق «در یک چارچوب زمانی واقعبینانه» را بعید خواند.
ماریا رسا و دمیتری موراتف جایزه صلح نوبل را در اسلو دریافت کردند. اعطای جایزه به آن دو، گامی در راه حمایت از روزنامهنگارانی عنوان شده که به دنبال روشنگری هستند. این تنها جایزه نوبلی بود که امسال به صورت حضوری اعطا شد.
© 2022 Deutsche Welle |
حریم خصوصی کاربران |
توضیح دسترسیپذیری |
شناسنامه |
تماس
| نسخه موبایل
ما برای بهبود خدمات خود از کوکیها استفاده میکنیم. جزئیات بیشتر را در صفحه “حفظ حریم خصوصی کاربران” در وبسایت دویچه وله بخوانید.
حسن روحانی هفته گذشته اعلام کرد که از دو موسسه نظرسنجی خواسته نظر دقیق مردم را درباره گفتوگوی تلفنی او با اوباما به عنوان گام نخست دولت برای بهبود روابط جویا شوند. این تصمیم با واکنشهای مختلفی روبرو شده.
گفتگوی کوتاه تلفنی حسن روحانی با همتای آمریکاییاش باراک اوباما با واکنشهای مختلفی روبرو شده است. اصولگرایان تندرو این اقدام را محکوم کردهاند و فرمانده سپاه پاسداران آن را یک “اشتباه تاکتیکی” خوانده است. حسن روحانی صبح چهارشنبه، دهم مهرماه در حاشیه نشست هیئت دولت در مورد مکالمه تلفنی خود با اوباما به خبرنگاران گفت، از دو دستگاه مهم نظرسنجی خواسته “نظر مردم را بگیرند که با حرکت دولت موافق هستند و آنهایی که مخالف هستند، چند درصد هستند؟” در سه روز گذشته همین نظرسنجی، علنی یا محرمانه بودن آن و تاثیری که بر تقویت یا تضعیف موقعیت ایران در مذاکرات احتمالی آینده دارد موضوع بحثهای موافق و مخالف فراوانی شده است. اقدامی “نپخته و نسنجیده” خبرگزاری مهر روز شنبه (۱۳ مهر/ ۵ اکتبر) از قول محمدحسن قدیری ابیانه، کارشناس مسائل سیاسی، برگزاری نظرسنجی در مورد رابطه با آمریکا را اقدامی نپخته و نسنجیده عنوان کرد. قدیری ابیانه گفت: «دوفرض وجود دارد. یکی اینکه اکثریت مردم بگویند مخالفند. در این صورت راه برای مذاکره دشوار خواهد شد و دست دولت تا حدودی بسته. دیگر اینکه اکثریت بگویند با مذاکره و یا حتی برقراری رابطه با آمریکا موافقند که راه بر امتیازگیری دولت از طرف آمریکایی بسته خواهد شد و این به نفع آمریکا است.» علی خرم کارشناس مسائل بینالملل در گفتوگو با سایت خبری فرارو میگوید به دلیل تیرگی روابط ایران و آمریکا در ۳۵ سال گذشته برقراری رابطه برای عدهای تابو شده و ممکن است آن را به معنای زیر پا گذاشتن اصول ارزیابی کنند. به نوشته فرارو خرم در ادامه افزود: «لذا برای اینکه مشخص شود آحاد مردم نسبت به این قضیه چه نظری دارند اقدام به انجام نظرسنجی میشود. در این شرایط اگر اکثریت موافق بودند بدون داشتن تردید میتوان این کار را انجام داد.» نظرسنجی، اول از شهدا و اسرا احمد کریمی اصفهانی، دبیرکل جامعه انجمن اسلامی اصناف و بازار عملکرد روحانی و وزیر خارجه در آمریکا را “مقتدرانه و عقلانی” خوانده و میگوید: «اینکه قصد دارند درباره رابطه ایران و آمریکا نظرسنجی انجام دهند به این دلیل است که میخواهند ببینند نظر مردم در این باره چیست و تا چه حدودی مردم با این موضوع مشکلی ندارند و به نظر بنده اشکالی در این کار وجود ندارد.» رابطه نظرسنجی
مخالفان عادیسازی مناسبات ایران و آمریکا
حمید رسایی، نماینده اصولگرای مجلس گفتوگوی تلفنی با اوباما را “به ضرر منافع ملی” خواند و به فرارو گفت: «بنده معتقدم در این باره اصلا نیازی به نظرسنجی نیست چرا که اولا ما نظرسنجی علمی در کشور نداریم و دوم اینکه در مسیری که رهبر انقلاب با عنوان نرمش قهرمانانه برای آقای روحانی تبیین و مشخص کردند چنین راهکارهایی پیشبینی نشده است.» رسایی خطاب به روحانی و “هر کسی که دنبال نظرسنجی برای رابطه با آمریکا است” میگوید: «نظرسنجی را ابتدا از شهدا، خانواده شهدا، جانبازان و اسرا شروع کنید و سپس از کسانی که هزینه خونی بابت این مقاومت ۳۵ ساله ندادند نظرسنجی کنید.» نظرسنجی “خطرناک و خائنانه” است ظاهرا اصولگرایان تندرو نگرانند که اکثریت جامعه نظری متفاوت با نظر حکومت داشته باشند. جعفر شجونی دبیر جامعه وعاظ تهران و عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی این نگرانی را آشکارتر بیان میکند و نظر “ملت واقعی” را پیشاپیش منفی میخواند. شجونی به سایت فرارو گفت: «این حرکت، اقدام خطرناکی است. ما نمیتوانیم امام و رهبری را زیر سوال ببریم و برای خود اوهامی را راسالامور قرار دهیم.» دبیر جامعه وعاظ در ادامه شهروندانی که احتمالا با اقدام دولت موافق هستند را “نادان و واداده” میخواند: «نیازی نیست یک مُشت واداده و بیاطلاع برای ما نظر دهند. در این نظرسنجی قصد دارند نظر وادادهها، نادانها و کسانی که از همه جا بیخبر هستند را جویا شوند.» جعفر شجونی در خاتمه گفت: «بنده به نتیجه این نظرسنجی اعتمادی ندارم. اصلا اظهار نظرسنجی نشانه ضعف روحیه انقلابیون است. بنده با این نظرسنجی مخالفم و معتقدم اقدام به این کار اقدامی خائنانه است.» بازتاب افکار و خواست عمومی محسن گودرزی، استاد دانشگاه در یادداشتی که شنبه، ۱۳ مهر در روزنامه شرق منتشر شد نوشت: «افکار عمومی نتیجه گفتوگوی آزادی است که عمدتا در رسانه صورت میگیرد و نظرسنجیها بازتابی از این جریان و شیوه تصمیمگیری گروههای مختلف مردم است.» گودرزی نظرسنجی را همان صندوق رای میخواند که در فاصله زمانی کوتاه و درباره موضوعات مختلف به میان مردم آورده میشود. او تاکید میکند که “اغراق نیست اگر بگوییم نظرسنجی، هیچ جایگزین دیگری ندارد.” به اعتقاد این استاد دانشگاه، نتایج نظرسنجی اگر با رعایت موازین علمی و بهصورت بیطرفانه انجام شود، بازتابی دقیق از افکارعمومی و خواست عمومی مردم خواهد بود. نظرسنجی و دایره بسته تصورات حاکمان محسن گودرزی موثر بودن نظرسنجی را وابسته به محرمانه نماندن نتایج آن ارزیابی میکند: «تنها انجام نظرسنجی کافی نیست، آنچه نظرسنجی را به ابزاری دقیق در سیاستگذاری تبدیل میکند، استقلال، بیطرفی علمی و امکان گفتوگو درباره نتایج است.» بر این اساس انتشار نتایج نظرسنجیها میتواند به “جریان گفتوگوی عمومی دامن بزند” و از این طریق فهم ما را از دیگرانی که با ما متفاوتند و نظراتی مخالف دارند، افزایش دهد. گودرزی در خاتمه یادداشت خود نوشت: «در نبود نظرسنجیهای دقیق علمی، هم جامعه از شناخت خود محروم میماند و هم صاحبان قدرت در دایره تصورات خود محبوس میشوند.» ظاهرا این همان وضعیتی است که امثال شجونی در آن گرفتارند و مخالفان احتمالی را “ملت واقعی” نمیدانند.
آیتالله خامنهای در تازهترین اظهارات خود بار دیگر آمریکا را عهدشکن و در تصرف “صهیونیسم” دانست. او گفت اگرچه با بخشی از اقدامات سفر نیویورک موافق نیست اما به دیپلماسی دولت خوشبین است و از دیپلماسی حمایت میکند. (05.10.2013)
خطیب پیش از نماز جمعه تهران با دفاع از سیاست خارجی دولت روحانی تصریح کرد که اقدامهای دولت مورد تأیید رهبر جمهوری اسلامی است. با این حال برخی نمازگزاران پرچم آمریکا و تصاویر باراک اوباما را به آتش کشیدند. (05.10.2013)
جان کری به اسرائيل اطمینان داد که آمریکا تنها به آنچه ایران در مورد هدفها و برنامه اتمی خود میگوید بسنده نمیکند. او افزود که پیشرفت در روابط با این کشور وابسته به گامهایی است که ایران در جهت “مصالحه” برمیدارد. (03.10.2013)
حسن روحانی رئیسجمهور ایران میگوید که ایران خواهان تنش با هیچ کشوری از جمله آمریکا نیست و معتقد است که میتوان تنش موجود را کاهش داد. وی همچنین گفت که عملکرد او در نیویورک حاصل تدبیر رهبر جمهوری اسلامی بوده است. (02.10.2013)
رئیس شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری تاکید کرده است که “شعار مرگ بر آمریکا” باید ادامه یابد. در همین حال اکبر هاشمی رفسنجانی گفته است که آیتالله خمینی با حذف شعار “مرگ بر آمریکا” موافق بوده است. (02.10.2013)
باراک اوباما در دیدار با نخستوزیر اسرائیل آمادگی ایران برای مذاکره را ناشی از تاثیر تحریمها خواند و گفت که گزینه نظامی علیه این کشور همچنان روی میز است. این سخنان با واکنش تند محمد جواد ظریف، وزیر خارجه ایران روبرو شد. (01.10.2013)
وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا گفت که توافق با ایران بر سر برنامه اتمی این کشور ممکن است ظرف سه ماه آینده حاصل شود. جان کری همچنین تصریح کرد که این توافق میتواند رابطه ایران و آمریکا را بهبود بخشد. (30.09.2013)
حسن روحانی بر پایبندی دولت به “تحول در مناسبات خارجی که یک خواست ملی است” تاکید کرده است. همزمان تندروها کل سفر روحانی را به سود آمریکا ارزیابی میکنند و بهبود مناسبات ایران و آمریکا را نامحتمل میدانند. (30.09.2013)
کرە جنوبی و جمهوری اسلامی ماه آینده، برای رفع اختلافات دو کشور بر سر داراییهای مسدود شدە ایران، در سئول نشست مشترک برگزار میکنند. بیش از ٧ میلیارد دلار از درآمدهای نفتی ایران، در بانکهای کره جنوبی بلوکه شدە است.
ژان ایو لودریان، وزیر امور خارجه فرانسه در گزارش خود به پارلمان فرانسه درباره روند پیشرفت مذاکرات کمیسیون مشترک برجام در وین، امکان دست یافتن به توافق «در یک چارچوب زمانی واقعبینانه» را بعید خواند.
ماریا رسا و دمیتری موراتف جایزه صلح نوبل را در اسلو دریافت کردند. اعطای جایزه به آن دو، گامی در راه حمایت از روزنامهنگارانی عنوان شده که به دنبال روشنگری هستند. این تنها جایزه نوبلی بود که امسال به صورت حضوری اعطا شد.
© 2022 Deutsche Welle |
حریم خصوصی کاربران |
توضیح دسترسیپذیری |
شناسنامه |
تماس
| نسخه موبایل
دیدن نظرات
نسخه چاپی
نتایج یک نظرسنجی مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) نشان میدهد زنان ایرانی بیشتر از مردان در شبکههای اجتماعی بهدنبال «ارتباط راحتتر با جنس مخالف» هستند.
این نظرسنجی پاییز امسال از سوی دفتر «خراسان رضوی» این مرکز صورت گرفته و نتایج آن روز دوشنبه (۹ آذر) از سوی راضیه آذرنیا٬ رئیس این دفتر در گفتوگو با «ایسنا» تشریح شده است.
خانم آذرنیا گفته براساس نظرسنجی مذکور «فرار از تنهایی، دلتنگی و پیوستن به گروهها از سوی زنان بیشتر از مردان، دلیل حضور آنها در شبکههای اجتماعی است.»رابطه نظرسنجی
در این نظرسنجی آنطور که این مقام مسئول اعلام کرده٬ مشخص شده که «مردان بیشتر از زنان» علت حضور خود در شبکههای اجتماعی را «تبلیغات و بازاریابی» عنوان کردهاند.
آذرنیا اضافه کرده ۴۶.۱ درصد شرکتکنندگان در این نظرسنجی «عدم التزام به رعایت محدودیتهای عرفی» را علت حضور خود در شبکههای اجتماعی اعلام کردهاند.
۳۳.۹ درصد از پاسخگویان هم گفتهاند علت حضور و فعالیت آنها در شبکههای اجتماعی «ابراز موضوعهای عاطفی و ارتباط راحتتر با جنس مخالف» است.
آذرنیا در خصوص دلایل استفاده از شبکههای اجتماعی از سوی پاسخگویان هم گفته «۸۶.۱ درصد از پاسخگویان بهدلیل تفریح، سرگرمی و حس کنجکاوی» در این شبکهها فعال هستند.
به گفته وی «۵۲.۹ درصد از پاسخگویان هم در حد زیاد و خیلی زیاد بیان واقعیتهایی که در جامعه امکان ابراز آن وجود ندارد» را از جمله دلایل حضور خود در شبکههای مذکور اعلام کردهاند.
این نظرسنجی همچنین نشان میدهد «طنز»٬ «گفتوگو» و تماشای «کلیپ و عکس» به ترتیب با ۲۴ درصد٬ ۲۲.۶ درصد و ۱۹.۸ درصد سه اولویت کاربران شبکههای اجتماعی در ایران است.
بر پایه دیگر نتایج به دست آمده از این نظرسنجی ۲۶.۹ درصد از پاسخگویان عضو «تلگرام»، ۱۹.۳ درصد عضو «لاین» و ۱۵.۶ درصد از پاسخگویان نیز عضو دیگر شبکهها از جمله «وایبر» بودهاند.
۹۲.۵ درصد پاسخگویان هم گفتهاند روزانه در شبکههای اجتماعی حضور دارند و ۷.۵ درصد هم حضور خود در این شبکهها را به صورت هفتگی اعلام کردهاند.
آذرنیا همچنین گفته که «۳۱.۴ درصد از پاسخگویان در شبکههای اجتماعی در هر بار مراجعه به این شبکهها بین ۳۰ دقیقه تا یک ساعت، ۲۳.۹ درصد از پاسخگویان کمتر از ۳۰ دقیقه و ۱۸.۲ درصد یک الی دو ساعت وقت میگذارند.»
استفاده از شبکههای اجتماعی تلفن همراه در ایران طی سالهای اخیر رشد بیسابقهای داشته و روز به روز در حال افزایش است.
سوم آبان ماه امسال محمود واعظی٬ وزیر ارتباطات اعلام کرده بود شبکه «تلگرام» در ایران ۱۳ تا ۱۴ میلیون نفر مخاطب دارد.
«تلگرام» در حال حاضر محبوبترین شبکه اجتماعی تلفن همراه در ایران محسوب میشود که مقامهای قوه قضاییه بارها خواستار مسدود شدن آن شدهاند.
مقامهای قوه قضاییه بارها هشدار دادهاند چنانچه این شبکه٬ کانالهای «مستهجن» را حذف نکند٬ آنها دستور مسدود شدن آن را در ایران صادر خواهند کرد.
در این میان مقامهای دولت حسن روحانی هم تلاشهای گستردهای برای مذاکره با مدیران «تلگرام» به منظور جلوگیری از مسدود شدن این شبکه در ایران آغاز کردهاند.
مدیران این شبکه چندی پیش اعلام کردند در پی درخواست ایران٬ کانالهای «مستهجن» را حذف کردهاند٬ اما برخی از موافقان فیلتر این شبکه میگویند این کانالها همچنان به فعالیت خود ادامه میدهند.
«کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه» در ایران تاکنون چندین جلسه درباره تعیین تکلیف «تلگرام» و برخی دیگر از شبکههای اجتماعی تلفن همراه داشته اما برای مسدود کردن این اپلیکشین رای کافی وجود نداشت.
نظرات بیشتر
استاندار تهران
«قطعاً امنترین پایتخت منطقه، بلکه پایتختهای دنیا محسوب میشویم.»
© ۲۰۲۲ تمام حقوق این وبسایت، بر اساس مقررات کپیرایت، برای رادیو فردا محفوظ است.
دیدن نظرات
نسخه چاپی
نظرات بیشتر
استاندار تهران
«قطعاً امنترین پایتخت منطقه، بلکه پایتختهای دنیا محسوب میشویم.»رابطه نظرسنجی
© ۲۰۲۲ تمام حقوق این وبسایت، بر اساس مقررات کپیرایت، برای رادیو فردا محفوظ است.
The online version of the Iranian daily Hamshahri
نتایج یک نظرسنجی جدید حاکی است مردم آمریکا امیدوار نیستند رئیسجمهور بعدی کشورشان بتواند رابطه با ایران را بهبود ببخشد.
به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، شرکتکنندگان در یک نظرسنجی جدید درباره اینکه «جو بایدن»، رئیسجمهور منتخب آمریکا بتواند بهبودی در رابطه آمریکا با ایران ایجاد کند ابراز تردیده کردهاند.
نتایج نظرسنجی «اکونومیست/یوگاو» نشان میدهد تنها ۳۵ درصد از آمریکاییها معتقدند که جو بایدن قادر خواهد بود رابطه با ایران را بهتر کند.
در مقابل ۵۲ درصد از شرکتکنندگان در این نظرسنجی معتقدند که رابطه آمریکا با ایران در وضعیت فعلی باقی خواهد ماند و یا از این بدتر خواهد شد. ۱۳ درصد گفتهاند که اطمینانی در خصوص اینکه رابطه دو کشور چه خواهد شد ندارند. رابطه نظرسنجی
طبق نتایج نظرسنجی اکونومیست/یوگاو، ۳۵ درصد از آمریکاییها گفتهاند که رابطه آمریکا با ایران در دوران ریاستجمهوری بایدن بدتر خواهد شد. ۱۷ درصد گفتهاند که هیچ تغییری در وضعیت روابط دو طرف حاصل نخواهد شد.
موسسه «یوگاو» در توضیح درباره روششناسی این تحقیق گفته این نظرسنجی در میان ۱۵۰۰ آزمودنی که معرف جامعه آمریکا بودهاند انجام شده است. حاشیه خطای نظرسنجی ۳.۲ درصد برای کل نمونه بوده است.
«جو بایدن» نامزد حزب دموکرات در مصاحبهای روز گذشته شرط و شروط جدیدی برای بازگشت به برجام مشخص کرده بود. بایدن در آن مصاحبه با نیویورکتایمز علیرغم بیان اینکه هنوز بر سر موضع خود درباره بازگشت به برجام ایستاده گفت قصد دارد وارد «مذاکرات تکمیلی»، در خصوص طولانی کردن محدودیتهای ایران ذیل برجام شود.
بایدن در پاسخ به این سئوال که آیا موضعش درباره برجام هنوز همان موضع مطرحشده در یادداشت چند هفته قبلش در وبگاه «سیانان» است یا خیر گفت: «کار دشوار خواهد بود ولی بله».
او، قبل از برگزاری انتخابات ریاستجمهوری آمریکا در یادداشتی در سیانان نوشته بود چنانچه ایران به پایبندی به تعهداتش برگردد، آمریکا نیز به توافق هستهای بازخواهد گشت.
بایدن، علیرغم این در مصاحبه با نیویورکتایمز گفت: «ما از طریق مشورت با متحدان و شرکای خود، وارد مذاکرات و توافقات تکمیلی برای طولانی کردن محدودیتهای هستهای ایران خواهیم شد و همچنین به برنامه موشکی ایران نیز خواهیم پرداخت».
حقوق همشهریآنلاین متعلق به موسسه همشهری است
Copyright © 2020 HamshahriOnline, All rights reserved
نی نی سایت
دیدگاهتان را بنویسید